Клуб на храбрата шивачка - 24 тема

• 36 066
  • 809
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Маншет от друг плат на крачолите и ръкавите.

# 181
Да се отреже откъм подгъва няколко сантиметра и да се сложи дантелата или допълнително парче по средата.Плат, дантела, плат...ако обясних добре...

# 182
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от каква материя е гащеризона?
един цвят или има някаква шарка?

Simple Smile

# 183
Черен цвят е, едноцветен. Идеята за цвят, дантела, цвят е по- правдоподобна, ще я предложа на шивача.

# 184
  • В страната на мечтите
Аз бих сложила дантела и по ръба на джобовете примерно (ако има)  или на презрамките/ръкавите, за да се съчетае и да не издлежда като "придатък"

Каква е материята? Можеш да потърсиш в нета снимка на твоя или поне на нещо близко като модел, за да добием по-добра представа, така е малко стрелба в тъмното...

# 185
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Черен цвят е, едноцветен. Идеята за цвят, дантела, цвят е по- правдоподобна, ще я предложа на шивача.

# 186
Аз бих сложила дантела и по ръба на джобовете примерно....
Няма презрамки, няма джобове. С панделка на деколтето е  Уви, платът на панделката няма да стигне, за да се наддадат крачолите. Благодаря за идеите. В понеделник ще ги обсъдя със шивача и ще покажа крайния резултат, ако пристъпим към такъв. Simple Smile

# 187
Може би би станал като подплата на нещо прозрачно, нещо като снимката на Добри. Примерно дантелена или тюлена пола от тези на ластик, или направо втори панталон от жоржет или плътна дантела отгоре.

# 188
О, това наистина е страхотна идея.

# 189
Здравейте, някой в БГ дали е виждал да се продават шивашки манекени в размер 1/2?

# 190
  • Los Angeles CA
Вмъквам се при вас с въпросче. Може ли да се преправят ( стесняват ) кожени поли и голямо главоболие ли е? Няма да го правя аз, знам че трябва специална шевна машина и игли. Имам прави кожени поли, които дъщеря ми иска да ги носи, но са и широки.

# 191
Да, аз съм стеснявала кожени поли, дъщерята стеснява кожен панталон (от изкуствена кожа).

Да дам обратна връзка за гащеризона, за който питах преди време- отпуснах подгъва с 0,5 см. и за сега решението е, че ще го нося на някоя морска почивка, докато ме осени "идеята".

# 192
  • Los Angeles CA
mariat, даваш ми надежда, че може и да се получи!

# 193
  • София
Здравейте на всички! Спешно трябва да намеря плат бархет за бебето. Никъде не мога да открия, може би помощ?

# 194
  • София
Здравейте на всички! Спешно трябва да намеря плат бархет за бебето. Никъде не мога да открия, може би помощ?

Ако е за нещо такова - https://www.olx.bg/d/ad/bebeshki-peleni-lucky-kids-CID139-ID9clKA.html

Поръчваш няколко бройки, за да имаш време да поръчаш плат и да ушиеш допълнително количество.

П.П. Едно време пелените не се хвърляха в кофата за смет а се перяха Joy

Общи условия

Активация на акаунт