http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18991.html

Само дето наш'то шило не ще да стои в нея,а сега като й показахме и проходилката,само щъка наляво-надясно.
/набелязва си някаква цел,дето е на удобна за нея височина-я нейните,я мойте козметики, и без да я видим,бавно бавно, истимаро, се придвижва натам,сграбчва всичко и бум на пода/. А ние още не сме добили навика да качваме всичко нависоко,та...да са живи и здрави цветята
Най-много 20 мин да й мине меракът и докато обядваме/вечеряме.
По време на бременността пак много ми се пиеше и за рождения ден на приятелката ми, пийнах една чашка и бях много щастлива.
! Ще изчакам да я видя в окончателния й вид, с всички бебчета и ще си я извадя като картичка!

. Дядо Мраз ми донесе цяла пряхосмукачка на Rainbow. Сега след нова година ще перем килими
. Най-после успях да видя повечето ни набори
.
/.
И аз реших че най накрая зъбче е излязло ама НА!Пусти зъби много ще ни мъчат!
......4ерпим ви виртуално,но не ви показваме храна ,4е може някой да е попрекалил и да не му се понрави гледката,така 4е : cheers:.....На с все о6те ни мъ4и първото зъбле
и не иска да побелее
..........по повод подаръцтите .мнооого са и за детето и за мен
,здравейте и от нас!
.Много хубава първа коледа изкарахме,малкия беше много послушен. 
.Да не искаш скоро нова 
.при нас май не е алергия,просто му е много чуствителна кожата, а и като яде най вече така се напъва че му избиват петна по лицето и вратлето.вчера от напъни час му се спука капилярче в окото

,защо не звъннеш на педито?не чакай до 12
бебоци.на нас май няма изгледи скоро да избият зъбки 

И аз реших че най накрая зъбче е излязло ама НА!Пусти зъби много ще ни мъчат!
Утре пак отиваме при свекитата /хич не ми се ходи