Лампичките от елхата греят, ЮЛСКИ зъбчета започват да белеят!

• 11 382
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Гергана и мама dew поздравяват всички бебчовци и техните майки по случай КОЛЕДА:

http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18991.html

# 136
  • somewhere over the rainbow
Оф,Диди,полях я клавиатурата,ама поне да беше с Бейлис Crossing Arms
Мама Дани, люлката ви е досущ като нашата Peace Само дето наш'то шило не ще да стои в нея,а сега като й показахме и проходилката,само щъка наляво-надясно. ooooh! /набелязва си някаква цел,дето е на удобна за нея височина-я нейните,я мойте козметики, и без да я видим,бавно бавно, истимаро, се придвижва натам,сграбчва всичко и бум на пода/. А ние още не сме  добили навика да качваме всичко нависоко,та...да са живи и здрави цветята Mr. Green Ама вие пък сега да не си помислите,че я държим Дая цял ден в паяка Naughty Най-много 20 мин да й мине меракът и докато обядваме/вечеряме.
Предлагам в това албумче "Празнуващи бебчета" да слагаме снимки от всякакви празници-не само от Коледа-имени,рождени дни, Великден и кой каквото празнува там Peace

# 137
Диди - такава си е линийката - отчита пълни седмици, без дни. Отдавна искам да я сменя, ама все не ми остава време.
N_A_N - как ми се пие Бейлис..., ама нали е с мляко.  Cry По време на бременността пак много ми се пиеше и за рождения ден на приятелката ми, пийнах една чашка и бях много щастлива.

# 138
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Честито на месечинките! Да са много здравички!
Ох, и аз най-сетне да успея да видя картичката! Прекрасна е!  smile3501! Ще изчакам да я видя в окончателния й вид, с всички бебчета и ще си я извадя като картичка!
Ама много сладки бебоците в нашите албумчета! До сега съм ги разглеждала и не мога да откъсна очи от тях! Съгласна съм с идеята на НАН в албум "празнуващи бебчета" да слагаме снимки от различни празници.
Ние имахме гости тези дни - вуйчото и вуйната на Вяра. Искаха да й купят проходилка за Коледа, но аз  за сега поне съм решила да не ползвам подобно приспособление, така че  се сдобихме с обиколник и спален комплект. Иначе другите подаръци за бебка са: ръкавички, пеещо гърне, парички. Тези дни ще има и кошара.
А мама има козметика, Bluetooth и дрешки. Пък на мъжлето ми съм му поръчала една специална кутия за бижута...че все не мога да им намеря място на моите...и все още я чакам!
Приятна вечер на всички! Цунки на бебоците!

# 139
Nan и на нас не ни е любимо място тази люлка. Само ако мама е отпред и оглася люлеенето. Тогава е забавно.
Днес така се е смял Криси. Направо паднахме всички. Разопаковам аз един целуфан и той зашумоля и малкия като нададе един радостен вик. И после с баща му шумоляхме 15мин а Криси се залива от смях. Такова щастие. Никога не го бях чувала така да се смее. Разтопими се сърцето.  smile3501 smile3501 smile3501  love001

# 140
Някой поръчвал ли си е снимки на този сайт. Аз тази вечер ще си поръчам да видя какво ще стане. Че съм много не сериозна и все не ми остава време да ходя да давам снимки за копиране.

# 141
Ехооо здравейте!Как прекарвате празника!Ние с Юлето сме добре и ви поздравяваме!Много радост и веселби да има!Сега отивам да ви чета!Да съм в крак с новото!
Хайде до скоро!

# 142
  • Варна
Привет и от нас!
Ние се завърнахме!
Честита Коледа и весело посрещане на новата 2007 г.!
Бибошка  smile3525
Отивам да ви чета и после ще пишем.

# 143
Здравейте на оживелите след празниците  Twisted Evil. Честит имен ден и честити месечинки днес.
И ние си изкарахме супер тези дни. Мъниците получиха много подаръци, но за мама беше най-големия  Joy. Дядо Мраз ми донесе цяла пряхосмукачка на Rainbow. Сега след нова година ще перем килими  Twisted Evil.
Картичката е страхотна!!! Браво на авторите  newsm10. Най-после успях да видя повечето ни набори  Hug.
Аз да ви питам нещо. На бебо доста често започнаха да му избиват някакви екземи на лицето. Мислите ли, че може да е някаква алергия към храни, които ям /все още сме само на кърма/ или е нормално това. Чак на 12ти сме на консултация, а започнах малко да се притеснявам.
Лека вечер на всички и много целувки на бебоците /по дупенцата, че да не ги събудите ако спинкат  Joy/.

# 144
здравейте и от нас!
честита коледа на всички
много много мнооооооого здраве ви желая и безброй усмивки!
НАН книгата е много увлекателна ще ти хареса със сигурност!
При нас тази нощ беше доста ревлива.Като се събуди към 5 часа и рев голям!Дигна цялата къща на крака ooooh! И аз реших че най накрая зъбче е излязло ама НА!Пусти зъби много ще ни мъчат!
Подаръци много получи малката.Предимно дрехи че аз съм маниак на дънкови дрешки за нея и ги бях поръчала вече!И една страхотна кукла която пее и си върти главата.
Чао за сега че още празнуваме ooooh!

# 145
Здравейте и от нас .....ве4е сме голееемеи мъже на цели 5 месеца Wink......4ерпим ви виртуално,но не ви показваме храна ,4е може някой да е попрекалил и да не му се понрави гледката,така 4е : cheers:.....На с все о6те ни мъ4и първото зъбле tooth и не иска да побелее  ooooh!..........по повод подаръцтите .мнооого са и за детето и за  мен  Embarassed.......
Лека ве4ер на вси4ки  bouquet

# 146
  • Варна
ехооооооооо wavey,здравейте и от нас!
Ние се прибрахме преди малко,бяхме на гости на бабите.Малкия получи доста подаръци,но мама май се радва повече от него hahaha.Много хубава първа коледа изкарахме,малкия беше много послушен. newsm44

NAN,честита ти клавиатура Heart Eyes.Да не искаш скоро нова Joy
Мама Дани,благодаря за отговора  bouquet.при нас май не е алергия,просто му е много чуствителна кожата, а и като яде най вече така се напъва че му избиват петна по лицето и вратлето.вчера от напъни час му се спука капилярче в окото #Crazy #Crazy #Crazy
Elip,според мен трябва да се консултираш с
лекар  bouquet,защо не звъннеш на педито?не чакай до 12
Честито на всички озъбени tooth бебоци.на нас май няма изгледи скоро да избият зъбки Confused.до скоро го мъчеха,а сега newsm78

Честити месечинки на всички които празнуват днес

newsm67
а за снахата  love001  love001  love001  love001  love001
абе свате,къде сте изгубихте бе жена? Hug Hug Hug
отивам да гледам албумчетата Heart Eyes

# 147
Привет и от нас!

Честито на всички месечинки и на всички бебчета със зъбчета!

Използвахме слънчевото време за дълги разходки, че попрекалихме с подготовките и яденето ... Embarassed

Ясмин получи много подаръци - играчки и дрешки, за мен имаше кожена раница, а за тати - баскетболна топка Simple Smile

НАН, книгата новото издание със снимките ли е? Аз прочетох всички книги почти на Дан Браун, а тази година за рождения ден ми подариха Шифърът и Шестото клеймо - разширеното издание със снимки, ама още не съм ги отваряла  Embarassed

# 148
  • somewhere over the rainbow
При нас тази нощ беше доста ревлива.Като се събуди към 5 часа и рев голям!Дигна цялата къща на крака ooooh! И аз реших че най накрая зъбче е излязло ама НА!Пусти зъби много ще ни мъчат!
Ох,ние всяка нощ сме така #Cussing out
maira, не е с картинки...по-добре,да не ме разсейват hahaha Утре пак отиваме при свекитата /хич не ми се ходи Confused/,и там смятам да чета.

# 149
Ейййййййй, наи-накрая и ние да видим картичката...браво на авторите - страхотна е   bouquet   bouquet   bouquet

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ МЕН И ПЛАМЕНА И ЩАСТЛИВО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

Пламена днес за първи път си лапна крачето...беше толкова настървена, че сигурно щеше да го изяде Mr. GreenСъщо днес за първи път дадох тиква и уж й хареса, ама не смея да се радвам, че то и с морковчето така беше, а после не щеше да го види ConfusedПоловин час след тиквата напълни памперса подобаващо...Така като гледам май ще минаваме на Памперс 4, защото 3-ката мнохо взе да й стяга, нищо, че още даже 7кг. нямаме  Blush

Общи условия

Активация на акаунт