Професионални серии за коса - тема 159

• 74 988
  • 781
  •   2
Отговори
# 465
Момичета,маже ли линк към капките на Oway?

# 466
  • София
Дами, да похваля k18 - няма такова чудо или поне аз не съм попадала на такъв продукт-това за мен не е козметика за коса, това е прецедент в историята .....
След като измих косата с Calinachi /понеже в шампоана няма силикони косата ми след него става буквално като тел/, подсуших с хавлия, пръснах в дланите 3-4 помпички, разтрих до бяло и нанесох по дължините, като това , което напипвах беше като четина - не мислех, че има сила, която да разплете тази телена топка на главата ми, ноооо ..... след няколко минути чудото се случи, косата падна тежко надолу, разплете сe и когато изсъхна - чудо - такава коса не съм имала от седми клас - обемна, мека, без сухи хвърчащи краища - цяла нощ се наслаждавах на ефекта от К18. Косата на сутринта си остана жилава, обемна, на перфектни къдрици без стилизанти и сушоари.
Ами това са моите 5 ст.за К18
Момичетата, които са по-отдавна във форума знаят, че косата ми е гъста, с тънък косъм, изсветлена до ниво 10, дължина до под ключиците.

Здрасти, ти от къде я закупи и какво количество?
Аз се чудя дали да пробвам с 50 първо или директно да отмъкна 150 от брасти?

# 467
Взех 50 от Арлен. Различните надписи ме спряха да взема 150 от Брасти.

# 468
  • Някъде по Дунава
Момичета, дали има в момента някакъв код за Calinachi?
bgbox10 до края на март. Аз също се чудя какво да взема, защото искам да пробвам и козметиката за лице.

# 469
Аз се изсилих с две опаковки 50 мл. К18 от Арлен, но според мен една е напълно достатъчна и даже върнах втората. Количеството е доста поне за моята коса и след няколко ползвания косата ми е супер. Определено ще я оставя малко на мира, поне до следващото ми боядисване.

# 470
  • София
Момичета, дали има в момента някакъв код за Calinachi?
bgbox10 до края на март. Аз също се чудя какво да взема, защото искам да пробвам и козметиката за лице.

Calinachi15 в сайта https://bezopasnakrasota.com/vendor/calinachi

# 471
  • Варна
Да ама там ги няма комплектите. Те самите са си с 15% намаление и с другия код си става 25

# 472
  • В къЩи.
Здравейте.
Обмислям покупка на термозащитата на Krastase  ciment thermique  за подарък.
Момичето е с дълга коса около под раменете,боядисвана в черно, корените се омазняват на 2-3 ден,но дължините не са сухи. Използва преса за коса на всяко миене( през ден),а понякога и по-често. Оплаква се от накъсване на горния пласт и затова на скоро си взе балсам на Kerastase resistance anti-usure,от който казва,че е очарована и затова се насочих към тази марка термозащита.
На най-добра цена намирам термозащитата в Нотино,50лв.

Мислите ли ,че е подходящ за косата й?
Приемам и други предложения за тази цена.

Благодаря.

# 473
Здравейте, дами!
За пръв път пиша в темата, но ви чета от доста време. Ползвам продукти от ЗР от самото създаване на онлайн магазина, но ми се иска да пробвам и нещо различно от техния асортимент. Доста често коментирате маската  на К18. Да попитам за нея, ефекта постоянен ли е или се губи след определен брой измивания?

# 474
Necha,чудих се как по-цветно да ти го обясня...
Представи си един конец.Прах за пране,омекотител,гладене,постояно триене при носене на облеклото...Нишките в конеца с времето се прекъсват...При косата е същото,сешоари,преси,продукти,слънце,хлор и т.н. прекъсват "нишките" в косъма и с времето той се разрушава.Маската К18 заздравява тези нишки но,ако третирането на косата продължава,тези нишки с времето пак се прекъсват.
Ефекта на маската не се губи с определен брой измивания,а с определен брой третирания.Т.е. ефекта от нея не е вечен.

# 475
VanessaDE, благодаря за отговора! То си го пишело в описанието към продукта, ама кой да чете Smiley Важното е, че докато чаках някой да ми отговори се овладях и се спасих от импулсивна покупка.

Скоро някой се интересуваше от новите шампоани на CHI. С последната ми покупка взех 4 различни. Вчера пробвах този за изглаждане. Ами няма да повторя покупката. Косата ми е гъста, с тънък косъм, дълга до кръста, перушинеста, боядисвам се от години. Имам лек обем в корените. Както очаквах,  обема след измиване с шампоана съвсем се изгуби. Косата беше пригладена и много лесна за разресване, а днес я усещам омазнена в корените.

# 476
Дами , подариха ми ето този продукт. https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-izto … er-extreme-500-ml
Като чета , ми се струва идеален е за моята страдаща коса, но след като рових тук , ми се струва ,че след като се използва , трябва да се измие с определен шампоан( протеинов, доколкото схванах) .
Моля ви , ако някой е запознат , да ми препоръча подобен шампоан.

За справка: косата ми е тънка, с много цъфтящи краища, направо цъфти от средата косъма. Възможно е да да е от моето небрежно отношение: все я нося смачкана на главата си. Както някой дами си позволяват само вкъщи да си я хващат така .  
Ама вече не, дала съм обет за грижа и дори не съм я вързвала три от седмици.
Боядисвана ми е косата , като последните три години само с безамонячната боя на Лореал, Иноа.
Мия я с шампоана на Иноа, маска на Oyster https://angelcosmetics.bg/product/29857/detoksikirashta-maska-s- … -mask-1000ml.html
след това слагам масло Макадамия https://www.notino.bg/macadamia-natural-oil/care-procedura-za-vs … dove-kosa/  
И накрая този продукт https://www.notino.bg/milk-shake/leave-in-regenerirassha-grizha- … plakvane-v-sprej/

# 477
Здравейте ! Боря се с цъфтящи краища последните два месеца и моля за мнение за серума за възстановяване на краищата на Лакме ? Или друг подобен продукт? Последните месеци  най-долният ми пласт е изключително заплетен и късащ се, а не съм променяла много козметиката, ползвам протеинови Ш на Керастаз, Лакме, Шф. Профешънал, хидратиращ керастаз, джойко, 2 мин реконструктор, балсам на Маракеш , финиш- Ол ин и отделно слагам арганово масло Simple Smile Благодаря !

# 478
За справка: косата ми е тънка, с много цъфтящи краища, направо цъфти от средата косъма. Възможно е да да е от моето небрежно отношение: все я нося смачкана на главата си. Както някой дами си позволяват само вкъщи да си я хващат така .  
Ама вече не, дала съм обет за грижа и дори не съм я вързвала три от седмици.
При мен лично няма връзка между връзването на косата и цъфтенето и. Стана ми интересно дали и други споделят вашата гледна точка! Но връзка между третиране с неподходящи продукти, липса на достатъчно протеин и витамини, излагане на слънце/солена/хлорирана вода  и най-вече стилизация със нагряващи се маши/преси/сешоари ПРИ МЕН има. Косата ми е с много тънък косъм като вашата.

# 479
При мен има връзка. Дълго време и аз си омотавах косата на небрежен кок и цъфтеше. Когато се преборих с този навик, цъфтежа почти изчезна. Почти цялата 2021г се борих с косопад след ковид, междувременно и забременях. Ей, нищо не помагаше, в 7м. спря и в 8 м. отново ковидясах. Но въпреки че започнах да си правя кичури, въпреки кърмене и хормонални проблеми, въпреки жестока диета поради други причини, от февруари 2022г нямам никакъв косопад. Може би уцелих правилните витамини за кърмачки, изпих и един изостанал блистер с фолиева киселина( от който веднага ми излязоха бебешки коси). Сега тръпна тази пролет какво ще ми се случи, предстои ми и операция с пълна упойка. Чувала съм, че след нея също има косопад.

Общи условия

Активация на акаунт