Професионални серии за коса - тема 159

• 74 657
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Elisheva, пробвай да ползваш сухия шампоан в деня след като си измиеш косата. Няма смисъл да слагаш на чиста коса, изчакай поне да има малко омазнено. За да няма бели петна от него разклати добре шампоана и пръскай от по- далеч директно в корените, опитай се да избягваш дължините. След това с пръсти масажирай добре навсякъде и би трябвало да изчезне бялото.

# 646
Здравейте, от къде най-изгодно мога да закупя:
K 18 leave-in Mask 50мл?
Сайта на Brasty.bg не е активен.
В Arlen кодовете за отстъпка не действат за продукта.
Отговора е: "По изискване на вносителите този код не важи за марката К18"

# 647
Благодаря, момичета! Ще пробвам без, а после на последната вечер—планирам да започна да я мия на два дни, т.е на втория. Може би Редкен-а така остро ми е влязъл, защото съм го сложила на чиста коса практически Grinning

Ели, темрозащитите не съм ги виждала под 60 лева от много отдавна, така че да, това е супер цена.

# 648
Вчера се сдобих с шампоан и балсам от серията Hydrasplash на Joico. С балеаж съм и ми се отразиха добре, а и ухаят божествено на чисто.  Взех си и възстановяващото масло на Moroccanoil, но се чудя дали не използвах твърде малко от него. Буквално сложих две капки. Тези, които го ползват, по колко слагате на средно дълга коса?

# 649
Най-накрая рибката ни дадоха възможност да си използваме точките онлайн, поздравявам ги! Hearts

# 650
Охо, каква новина.
Къде я пише?

# 651
Охо, каква новина.
Къде я пише?

В количката при плащане, но ако имате достатъчно точки, на мен ми изписа, че не ми достигат точки за да платя с тях дадения продукт....
Би трябвало да е като в Арлен, колкото точки имаш толкова да ти приспадат от сумата.

# 652
  • В полите на Пирин планина
Аз вече си изхарчих част от точките. Simple Smile
Обаче трябва да са повече от цената на продукта.

# 653
Благодаря ви момичета за отговорите.
Аз се присъединявам към това питане Simple Smile
Здравейте, от къде най-изгодно мога да закупя:
K 18 leave-in Mask 50мл?
Сайта на Brasty.bg не е активен.
В Arlen кодовете за отстъпка не действат за продукта.
Отговора е: "По изискване на вносителите този код не важи за марката К18"

# 654
  • Варна
Не знам в какво гето живем и не знам как,защо и чии интереси се бранят,но е факт,че тук се държи нещата да ни се продават на безумни цени.

Lale_Lili виж немското брасти там я има на цената,на която аз я купих.

# 655
  • виртуално
Някой дали е ползвал и двете за да ги сравни? К18 и К2.0
https://www.zlatnaribka.com/lakme/k20-terapiya-za-molekulyarno-v … -lakme-k20-100-ml

# 656
Аз обмислям да пробвам К2.0

# 657
Гледах  в инстагарм публикация, че няма проблем след к18 да се ползва балсам или маска ,но последователността е-шампоан, подсушена с кърпа коса , к18 ,изчаква се 4 минути и после шампоан или маска.
Пробвали ли сте ?

# 658
  • София
Не, аз засега слагам само финиш след к18. При мен няма уау ефект, може би косата ми е твърде изтормозена

# 659
Няма продукт, който да оправи много изтощена коса с няколко нанасяния. Трябва натрупване, постоянство, време и постоянни грижи. Труден и дълъг процес е възстановяването

Общи условия

Активация на акаунт