Професионални серии за коса - тема 159

• 74 683
  • 781
  •   1
Отговори
# 630

Да попитам колебая се кое от двете да избера на макадамия.

Правилото винаги е балсам<маска.

edit: Нямам предвид цена, подхранване.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 12:38 от GeryGG

# 631
  • Варна
Имате ли още пари за харчене Grinning при всичките тия намаления?
Аз лично днес не устоях. Лалга на цени без аналог https://lyko.com/en/lalga?fromsearch=L%27Alga

Сайта е проверен продуктите са оригинални. Доставката над 25 евро до Германия е безплатна. От там с превозвач....знаете си Grinning.

# 632
Аз лично днес не устоях. Лалга на цени без аналог https://lyko.com/en/lalga?fromsearch=L%27Alga

Сайта е проверен продуктите са оригинални. Доставката над 25 евро до Германия е безплатна. От там с превозвач....знаете си Grinning.

Аз от там гледам сега и набухах доста неща в кошницата. Затова и питах дали са ок новите серии.

# 633
  • Варна
От новите съм тествала само Ш и М за къдрава коса.Нямат съществена разлика от първообраза поне при мен. Блондински литров шампоан поръчах аз и блондинското термо. Не съм ги имала,но това е Лалга та предполагам няма как да не се харесаме. И...ампули възстановяващи. Много ги харесвам тях. и винаги ги поддържам ама цените на рибата ми идват ту мач.

# 634
Здравейте пак, момичета. Моля за консултация. За пръв път през живота си след 17 години пушене спрях цигарите и съм толкова щастлива и развълнувана от усещането, че не мириша на цигари, че преоткривам козметиката изцяло Open Mouth

За пръв път имам възможността да не си мия косата всеки ден, което за мен е цял нов свят! Scream Ако не съм много извън темата, приемам всякакви съвети, но молбата ми е за препоръка за сух шампоан, който да слагам вечер преди лягане в корените. Англоговорящия интернет се прехласва по този на Редкен, ами взех го и честно казано очаквах много повече Rolling Eyes представях си, че няма да оставя бял прах, а той е общо взето същия като всички базови в ДМ, даже с малко екстра изсушаващ ефект.

Още нещо – видях, че освен сух шампоан вечер, ютубърките слагат и масло по краищата на сухата коса, не само непосредствено след измиването. Вие използвате ли олиа така? Можете ли да препоръчате подходящо за слагане на суха коса? В момента използвам оранжевия нощен серум на Керастаз и имам чувството, че ще е супер мазен, ако го сложа повторно на другия ден?

Благодаря за търпението!

# 635
Искрица, балсамът е от сериите за домашна употреба,маската е от професионалните.Аз бих избрала маската,балсами имаш в къщи доста,със сигурност.

Malisande, докато ми дойдат шампоаните на марката миех с тези трите
Lanza Healing Nourish Stimulating
Redken Volume Injection Shampoo
Lador Keratin LPP Shampoo
 + ДПШ JOICO K-Pak Clarifying deep cleansing Shampoo...Т.е. балансирани към протеинови.
Сега като се замислих,имам един хидратиращ шампоан, Joico Moisture Recovery.Ще пробвам маската и след него,да видим как се държи след хидратиращ Ш.

Ефект от маската видях още на първо ползване.Усещане за по-гъста,жилава и жива коса.На второ ползване ефектът беше същият.На трето обаче косата започна да се втвърдява,като след 2-3 протеинови маски.И на четвърто вече косата се усещаше доста напротеинчена.След нея,на пето миене ползвах само балсамът Joico Moisture Recovery Conditioner,който ми се видя като най-хидратиращата маска,която съм ползвала,обикновено косата ми не го усеща и го ползвам само за запечатване...

# 636
молбата ми е за препоръка за сух шампоан, който да слагам вечер преди лягане в корените.
Още нещо – видях, че освен сух шампоан вечер, ютубърките слагат и масло по краищата на сухата коса, не само непосредствено след измиването. Вие използвате ли олиа така? Можете ли да препоръчате подходящо за слагане на суха коса? В момента използвам оранжевия нощен серум на Керастаз и имам чувството, че ще е супер мазен, ако го сложа повторно на другия ден?
Със сухите шампоани е по трудно да се даде препоръка, то те и не са за препоръчване Wink за постоянно ползване
Имам за всеки случай един малък на Батисте ми доволна съм
Като цяло трябва да му хванеш цаката, да не слагаш прекалено много и да го изчеткваш добре после.
Бях доволна и от този на Ливинг Perfect hair Day™Dry Shampoo
този на Лейбъл М също https://www.arlen.bg/product/2884/osvezhavasht-suh-shampoan-za-o … hampoo-200ml.html
Само не разбрах защо вечер препоръчват ?!? Въобще за мен това е продукт, който се използва "по спешност" и трябва да се измие косата много скоро след ползването му.  Все пак се пръска в корените до скалпа....
Може и да греша, надявам се и другите дами да се включат.

Масло за краища освен след измиването може да се използва и всеки ден, едни от най харесваните са на Керастас, на Мароканойл, Olaplex, и капките на Oway.

Както с всеки продукт - трябва да се пробва Wink

# 637
Принцеса, би ли споделила кои превозвачи ползваш,досега не съм използвала. Мислех да си ги поръчам до Норвегия до свекървата т,к. са близо едно до друго Швеция и Норвегия, но Норвегия налага високи такси когато нещо е импорт и ще ми излезе пак солено

# 638
Casual, благодаря! Ще пробвам и Лейбъл М, за него също видях и други добри отзиви. Аз си използвам основно Крастаз, даже само през повечето време, та сега гледам, че и те имат сухи, пък не ги срещнах в ревютата из интернета.

Ух, ами под цял нов свят това имах предвид, имат си момичетата цяла вечерна рутина както със скинкеъра. При мен винаги е било задължително измиване вечер, защото нямаше как с това пушене, и съответно всичко, което съм слагала е било винаги по веднъж на ден вечер на чиста коса. За сухия шампоан преди лягане казват, че малко количество в корените и след 5 минути внимателно разресване след вече сложено масло по връхчетата създавал ефект на току-що измита коса обаче в продължение на няколко дни. И аз чета и вярвам Grinning мислех си, че всички го правят и е нормално Grinning

# 639
Аз не бих слагала редовно сух шампоан в корените си (и при мен е продукт, който се използва в краен случай). Да, обира мазното, да, матира, да - натрупва се ужасно и НЕ, никога не съм постигала ефект на "чиста, току що измита коса" със сух шампоан. Виж, на по-малко мазна и по-приятно миришеща, когато закъснявам или нямам условия да я измия и изсуша, това да.
Серуми по крайчетата слагам, не всяка вечер, но поне 3 пъти седмично.

# 640
  • София

Поръчах си и аз.. ш-н, маска, пре-шампоан, ампули, серум за скалп, олио за краища Sunglasses всичко за 150 лв! Даже вече е изпратена към превозвача.
Но вече не виждам продуктите в сайта и ми излиза съобщение, че не се предлагат за тази държава.

# 641

Поръчах си и аз.. ш-н, маска, пре-шампоан, ампули, серум за скалп, олио за краища Sunglasses всичко за 150 лв! Даже вече е изпратена към превозвача.
Но вече не виждам продуктите в сайта и ми излиза съобщение, че не се предлагат за тази държава.

И на мен не ми ги отваря.
На мен ми се случи с английски сайт за козметика за лице, поръчах си веднъж и след няколко дена не ми се отваряше сайта и имаше съобщение, че марката не се предлага в тази държава.
Явно са ни хванали схемите Grinning

# 642
  • София
И аз това си помислих 😆 Усетиха се

# 643
Ползвайте VPN за да не се усещат де!

# 644
Отдавна не съм купувала Kerastase Nutritive Nectar Thermique, а ми свършва вече. Поразгледах по сайтовете и ме заболя сърцето като му видях цената. 😀 Та, да попитам 51 лв добра оферта ли е?

Общи условия

Активация на акаунт