Професионални серии за коса - тема 159

• 74 625
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз също не съм получавала никога😊

# 721
Нямам фейсбук, ще търся другаде.

# 722
  • София
Нямам фейсбук, ще търся другаде.

Мисля че е искала да каже напишете в гугъл. Там го има

# 723
Тестът за порьозност го има на много места - най често се взимат коси от различни места на главата и се слагат в купа с вода, гледа се колко бързо потъват и се определя колко е порьозна. Моите например си стоха 24 часа от горе. Другото е като леко се опъва косъма дали се връща, Но наистина най добре да се прочете в гугъл като се напише, обяснено е подробно.

На мен не ми е ясно как се разбира кога има нужда от протеин и кога от хидратация. За каква коса какво. Какво забелязвате в косата си, което ви показва, че има нужда от протеин. И какво, което показва, че има нужда от хидратация. Или след някаква процедура може би. (допълних се;). Ако някой може да обясни би било супер. За мен положението в тази област е като ти споделят рецепта и кажат "сол на вкус и печете до готовност" ако ме разбирате Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 10:12 от good fight

# 724
ЗР винаги са ми изпращали някакви мостри подарък към поръчките. Най-много ми хареса един лосион за тяло, който си беше 150 мл. Вероятно зависи на каква стойност са поръчките и от кои марки. Не съм получавала нищо допълнително, което да не е описано като подарък към определена марка или продукт с две поръчки, но бяха под 100лв

# 725
Аз последно поръчах продукти на Лалга за малко над 100 лв, малко се надявах на мостри, но уви 😁

# 726
Момичета, повтарям си питането за протокол преди боядисване и въпрос за хидратиращата серия на Джойко, но се включвам и с една готина оферта (не е мое откритие, от групата Hairholic e):

Който иска да пробва серията за обем на Алтерна в доста щедър травъл сайз:
https://lookperfect.eu/selektiven-mini-set-za-fantastichen-obem- … 3rr69Dw5NlZLhPSDc

Аз след малко ще взема моите от куриера. Blush

Мацки, предстои ми боядисване, ще ми напомните ли какъв е протоколът? Протеин-хидратация, кое кога?

Уточнявам, че съм тъмна брюнетка и ще я боядисвам в шоколадовокафяво, тоест няма да изсветляваме, нищо драматично, просто ей така да знам, че съм се погрижила за косата. Имам еластисайзър, имам протеинов шампоан и добре обгрижваща (непрофесионална) маска. Имам и (непрофесионален), много добре почистващ шампоан, който според мен работи като ДПШ. Не пречи да си купя и "истински", де.

Мисля да взема и една хидратираща серия, въпреки че косата ми не им се кефи. Знам, че много хвалите Moisture Recovery на Joico, но се чудя дали няма да ми е тежка и да заложа на Hydrosplash? Чета предишните теми в момента и ми се наби едно изказване на Принцесата, че понякога трябва да преглътнем външния вид на косата, за да задоволим нейните нужди. От мен да мине, ще спра да я гъча с протеин и ще й взема хидратация Laughing Но имам ли среден вариант, струва ли си тази по-лека Hydrasplash или да взимам направо Moisture Recovery?

# 727
bambinnah, би ли споделила отзив след като пробваш тази серия за обем? Това е, което аз търся. Питах преди време, не ми препоръчаха нищо. Взех един спрей на Biosilk, но не е за мен, мисля да го пусна в темата за размяна.

# 728
  • София
Мисля че преди боядисване последното измиване в с протеинова серия а след боядисване се залага на хидратация.
Не се ползва еластисайзер преди и след.
За Joico не мога да дам мнение тъй като съм с изсветлена коса която е и изтощена. Ползвам moisture recovery аз и не ми отежнява, но в никакъв случай не взимай маската от серията, защото е бая тежка и не е топ

# 729
... боядисване, ще ми напомните ли какъв е протоколът? Протеин-хидратация, кое кога?
 Знам, че много хвалите Moisture Recovery на Joico, ... да взимам направо Moisture Recovery?
Не мисля, че ще ти утежни. Но вземи балсама.
По леката не съм я пробвала но и да бях с моята суха коса нямаше да е релевантно мнението ми.

Последното ми миене преди боя правя протеин или балансираща ( Кпак серията на Джойко или Тераписте на Керастаз) 2 миенета след все хирдатация обикновенно Мароканската кафява капачка. Това съм установила че ми действа.
Това чудо Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Intensive Ceramide Shots   коментирали ли сме го ?
и за скалп някаква серия .... не съм я зажелязвала до сега

# 730
Някой знае ли откъде мога да купя боя за коса Keune. Видях сайт на уж официален дистрибутор keune.bg, но ... "политиката" им била да продават само на салони. Странно ми е, защото в Унгария я има даже в DM.
В beautymall я има, но моя цвят е изчерпан.
Помагайте 😊

# 731

От това моята коса разоряващо ще глътне няколко, както аз чопля слънчогледови семки. По-добре вижте това:
https://lookperfect.eu/sprei-za-izkljuchitelna-termo-zashtita-al … -spray-125ml.html

# 732
Момичета, преуошът на Алтерна по указания ли нанасяте? На суха коса, разтъркан между мокри ръце, престой 5-15 Мин?
Няма ли да има по- добър резултат на измита веднъж влажна коса, както правим с другите преуоши като еластисайзер например? И прекалено ли ще бъде да се преспи с него?

# 733
  • Варна
Оля такава беше едно време препоръката на Ради. Мен обаче ме мързи да мия,а и не ползвам кой знае какъв фамозен кит та си я нанасям на навлажнена с пръсти или пулверизатор коса. И стоя доста повече от 15мин. Grinning. Даже спя с нея лятото.

# 734
Оля такава беше едно време препоръката на Ради. Мен обаче ме мързи да мия,а и не ползвам кой знае какъв фамозен кит та си я нанасям на навлажнена с пръсти или пулверизатор коса. И стоя доста повече от 15мин. Grinning. Даже спя с нея лятото.
Благодаря ти, принцеса! И аз така процедирам с повечето преуоши, само Терапист ми идва вповече като спя с него, но да се консултирам все пак. А за миенето не ме мързи- мия веднъж, така съм свикнала да мисля, че се усвоява по- добре продукта.

Общи условия

Активация на акаунт