Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 18

• 61 283
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
# 136
# 137
# 138
Благодаря ви много. Аз имам червената и искам и черната, защото ми хареса.
kifla, на каква цена я взе? Ако не си я върнала още, да я пратиш към мен...

# 139
  • Пловдив
Малко off...
Всеки от нас има запазени, но вече неносени дрехи. Ето една инициатива, с която можем да помогнем на нуждаещите се, via Manol Peykov, FB:
Скрит текст:
Hай-тежко ударени са градовете в Северна Сирия, които са управлявани от противниците на Асад; до много от местата спасителни екипи все още не са достигнали (чуждестранни на този етап не се допускат, там действат само местни сили, добили сериозен опит в спасяването на хора по време на продължаващите няколко години сражения).
Най-непосредствените им нужди са сведени до три основни неща:
■ Топли дрехи (за разлика от Турция, която от днес спря да приема стари дрехи, в Сирия няма такова ограничение);
■ Спални чували, одеала, палатки;
■ Храна: варива (ориз, боб, леща, нахут), захар, консерви (без свинско и риба тон)
● Ръкавици, якета, шалове, шапки, пуловери, чорапи, бельо (н о в и за Турция, ч и с т и за Сирия).
Ето и адресите на временните ни пунктове за събиране на дарения (утре ще работят от 10:00 до 17:00):
(София)
Агенция Маккан
ул. Шипка 23
София 1504
тел. +359 885 999 766
(София)
Езиково училище “Интелект”,
филиал "Лозенец"
бул. Черни връх 70-72, ет. 1
тел. 0878 794 231
еmail: lozenetz@intellect.bg
(София)
филиал "Младост"
ж.к. Младост 2, бул. Андрей Ляпчев 261А, вх. 2, ет. 1
тел. 0876 977 966
еmail: mladost@intellect.bg
(София)
филиал "Борово"
ул. Топли дол 1А, ет. 2, ап.3
тел. 0878 305 930
еmail: borovo@intellect.bg
(Пловдив)
Манол Пейков
ИК Жанет 45
бул. Ал. Стамболийски 9
4004 Пловдив
тел. 0889 377 723

# 140
Благодаря ви много. Аз имам червената и искам и черната, защото ми хареса.
kifla, на каква цена я взе? Ако не си я върнала още, да я пратиш към мен...
За съжаление я върнах вчера беше за 47лв и нещо. Ще се появи сигурно тези дни.

# 141
  • Пловдив
Все още нямам преведени пари от върнати пратки на 26.01.
Получих потвърдителните им имейли на 3.02. Обаче днес все още нямам пари. Звънях им. Не били преведени. Да изчакам 14 дни.

Някой с потвърдителен имейл от 3.02 получил ли си е парите?

# 142
Малко off...
Скрит текст:
Всеки от нас има запазени, но вече неносени дрехи. Ето една инициатива, с която можем да помогнем на нуждаещите се, via Manol Peykov, FB:
Скрит текст:
Hай-тежко ударени са градовете в Северна Сирия, които са управлявани от противниците на Асад; до много от местата спасителни екипи все още не са достигнали (чуждестранни на този етап не се допускат, там действат само местни сили, добили сериозен опит в спасяването на хора по време на продължаващите няколко години сражения).
Най-непосредствените им нужди са сведени до три основни неща:
■ Топли дрехи (за разлика от Турция, която от днес спря да приема стари дрехи, в Сирия няма такова ограничение);
■ Спални чували, одеала, палатки;
■ Храна: варива (ориз, боб, леща, нахут), захар, консерви (без свинско и риба тон)
● Ръкавици, якета, шалове, шапки, пуловери, чорапи, бельо (н о в и за Турция, ч и с т и за Сирия).
Ето и адресите на временните ни пунктове за събиране на дарения (утре ще работят от 10:00 до 17:00):
(София)
Агенция Маккан
ул. Шипка 23
София 1504
тел. +359 885 999 766
(София)
филиал "Лозенец"
бул. Черни връх 70-72, ет. 1
тел. 0878 794 231
еmail: lozenetz@intellect.bg
(София)
филиал "Младост"
ж.к. Младост 2, бул. Андрей Ляпчев 261А, вх. 2, ет. 1
тел. 0876 977 966
еmail: mladost@intellect.bg
(София)
филиал "Борово"
ул. Топли дол 1А, ет. 2, ап.3
тел. 0878 305 930
еmail: borovo@intellect.bg
(Пловдив)
Манол Пейков
ИК Жанет 45
бул. Ал. Стамболийски 9
4004 Пловдив
тел. 0889 377 723
[/spoiler]
До кога се приемат даренията?

# 143
Не. И моите мейли са от 3.02 и още нямам нищо. А вчера два пъти говорих с тях по други въпроси и питах за парите иии получих два различни отговора... не знам, но ми се струва, че нещата ще се повторят...

# 144
  • Пловдив
Не. И моите мейли са от 3.02 и още нямам нищо. А вчера два пъти говорих с тях по други въпроси и питах за парите иии получих два различни отговора... не знам, но ми се струва, че нещата ще се повторят...

Точно това попитах и аз. Ами служителката ми каза, че няма информация за проблем с превода на пари от тази дата. Обаче в статуса ми пише, че сумата е възстановена и аз си очаквах парите, а се оказа, че все още не са наредени..

# 145
Да, точно...
А поръчките продължават да пристигат..колко пари им дадох, ако знаете. Това е вече някакво болестно състояние маай

# 146
  • Пазарджик
Точно това попитах и аз. Ами служителката ми каза, че няма информация за проблем с превода на пари от тази дата. Обаче в статуса ми пише, че сумата е възстановена и аз си очаквах парите, а се оказа, че все още не са наредени..
Имам връщане от 27.01 и днес парите  са по сметката ми. В сайта пише,че връщането на сумата се очаква на 09.02. Имам още едно връщане от 01.02,но за него всеоще няма постъпление,очаквана дата за възстановяване 10.02.Предполагам,че тези дни и Вие ще си получите парите си.

# 147
Днес им звънях, защото това с невъзможността за наложен платеж много ме дразни. Та отговора бе, на някои профили така се получавало, технически причини, които не могат да бъдат отстранени. От този профил или с карта или нов, за да може с наложен платеж.

# 148
Някой да е поръчал и получил този клин?

https://m.aboutyou.bg/p/adidas-performance/sporten-pantalon-7609 … _campaign=product
По описание в сайта трябва да е черен с бяло, на опаковката пише черно, но клинът е сив, а на неговия етикет пише цвят карбон. Ще се свържа с тях да видим какво ще кажат, но ме е яд, защото вече е изчерпан и не мога да поръчам отново.

Но пък случайно се получи нелоша комбинация с тези Ню Баланс

https://m.aboutyou.bg/p/new-balance/niski-maratonki-8744602?utm_ … _campaign=product
След голямо чудене и вашите препоръки, все пак реших да пусна 35 номер, който нося по принцип. Добре са ми, даже една идея по-широчки на пръстите. На снимка ми харесват повече, отколкото на живо. Ще помисля и за тях, и за клина.

# 149
Все още нямам преведени пари от върнати пратки на 26.01.
Получих потвърдителните им имейли на 3.02. Обаче днес все още нямам пари. Звънях им. Не били преведени. Да изчакам 14 дни.

Някой с потвърдителен имейл от 3.02 получил ли си е парите?
Вчера получих пари за пратки с потвърдителен имейл от 31 януари, имам и от 3 февруари, които са не малка сума, за тях в приложението ми пишеше да ги очаквам на 9.
Та, надявам се утре да ги получа, защото всички нови поръчки ме чакат в Еконт от няколко дена. Не ми се иска да ги връщам, но няма да затварям нови пари в АбаутЮ.
И мисля после малко да си почина от към пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт