Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 18

• 61 006
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
Оправя се, но след доста време.
Tedi@75, много жалко ако е така, аз поръчах точен номер, значи със сигурност няма да ми станат.
Затова за всеки случай поръчах и двата Рикера, които пуснаха Мélisande и Щефи преди малко 🌹
Нямате милост ей 🙈
Рикерите ги бях отписала, но тези са кожени, та им давам шанс отново.

# 556
От тел не мога да сложа линк,но якето е супер.

# 557
  • Пловдив
И аз от туристическите, кожени на Рикер. Благодаря за което.

Последната година се измъчих с боти и маратонки от еко кожа. Бях решила да пробвам и доста накупих, но не и не. Не са за мен. Все ми е студено и неприятно на краката с такива.
Та сега наваксвам и ги насъбрах доста. Ще преценя дали и кои ще връщам.

Заради спирането на наложения платеж в един момент, се наложи да направя и на мъжа ми. Сега от време на време спират ту на единия, ту на другия тази опция и аз се прехвърлям съответно. Чудила съм се на такъв принцип, но не хващам такъв. Затова вече не ми прави впечатление.

# 558
По обувките ще се познаваме 😎
Аз вече по улиците разпознавам хора с якета Рагуер, Навахо, якета от Ансуеър 😄

# 559
Ми да се поздравяваме поне Joy

# 560
Момичета за ръст 160 коя е по- подходящата дължина за дънки 30 или 32 ? Тоест 27/30 или 27/32 ?

# 561
  • София
Момичета за ръст 160 коя е по- подходящата дължина за дънки 30 или 32 ? Тоест 27/30 или 27/32 ?
30 дължина, даже 28

# 562
28, аз съм 166-167 и 30 са ми дълги доста често.

# 563
На мен за да са ми точно на дължина, трябва да взимам 7/8 😄

# 564
 А кога спират наложения платеж? Аз бях отказала една пратка - бяха ми го спрели за една поръчка само. След това се случи пак да откажа , но последствия нямаше. Сега имам доста връщания . Може ли да очаквам спиране?

# 565
Аз напоследък връщам, почти всичко, днес за пореден път поръчах, но все още не са ми спрели тази възможност. Доколкото чета това е вид бъг в системата им и няма нищо общо с обема на върнатите поръчки.
Днес получих доста върнати пари за всичко, което съм върнала преди тази седмица. Доволна съм.

# 566
Не е бъг, и няма общо с обем на върнатите поръчки,а има общо с тези които са отказани, тоест дошли са в Еконт, но ти не си си ги взела и са се върнали обратно.

# 567
Вчера приятелка се оплака, че са и спрели наложения. Ще я "успокоя" като кажа, че минава доста време докато го върнат...
Онзи ден в Ikigai The Mall една мама с две големички деца беше с тъмносиньо яке Томи Хилфигър, та се зачудих коя от вас е това Grinning
Туристическите обувки изглеждат много добре! Ако нямах Salomon, щях да ги отнеса. Ама то пък и кога ли скоро ще ида в планината...
Poni69, и сива да е жилетката, върши ми работа, пък за 15 лв... Малко ръкавите ми се виждат дълги и широки, но ще видим.

# 568
  • Бургас
На мен ми го оправиха. Снощи ми беше спрян и платих една поръчка с карта. Тази сутрин все още не беше активна опцията НП и като се оплаках в темата се появи. Simple Smile

# 569
  • София
Нямам отказани или невзети поръчки, но по едно време ми бяха спрели наложния платеж. Също рядко връщам нещо.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 12:08 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт