Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 29 000
  • 702
  •   1
Отговори
# 225
Не, благодаря ви, прави сте.

# 226
  • на брега на морето
Ето я моята пила, и друг път съм писала за нея. Но съм доволна. Иначе подкрепям чуждата гледна точка. Всеки сам си решава. Важното е, че мъжете ни искат да ни радват.Blush
€ 27,43 | Conjunto eléctrico de manicura profesional accesorio de taladro profesional lima de uñas manicura máquina eléctrica lima de uñas cerámica
https://a.aliexpress.com/_mMRyFmA

# 227
Мелинка, може би защото киснеш, но не ти пречи,но аз усетих разликата с хубава пила и пка понеже се кефя на намаления и ниски цени взех моята за 20 евро. НО сега като свлям лака виждам разликата със старата дори и с кутикули- старата като трепеше и се чудех защо се порязвам, а сега нямам този проблем.
The Rose, надявам се да не си се почувствала притисната, но  споделяме и нашите мнения и преживявания. В никакъв случай не бих искала да обидя половинката ти, нопросото мъжете не са на "ти" с нашите неща, колкото и да се стараят. Виждам го от личен пример.

# 228
Не, разбира се, че не съм нали затова поисках съвет от вас. Аз се очудих, никога не ми купува такива неща, поради простата причина, че са специфични, но явно толкова пъти съм казала, че е време да си взема пила, че е повлияло. На мен ми стана криво, защото на него му стана криво. Но сте прави, че няма смисъл и ще се сменя.

# 229
  • на брега на морето
Кармила Hug, да, със сигурност се усеща разликата. Някой ден ще си взема и аз по- хубава пила, и задължително ще се допитам първо тук. Hug

# 230
  • Пловдив

Св. Валентин мина и махнах сърцата 😜 снощи набързо спретнах това маникюрче. То голям кеф с тези цветни и потал бази… много бързо се случват нещата ☺

# 231
  • Gorni Bogrov
Момичета,в My nails са пуснали цветни бази на промоция.Мисля да поръчам тази:
https://www.mynails.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … D0%B0-jelly-peach и тази https://www.mynails.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … %D0%B0-jelly-pink .Някоя от вас има ли ги,ако може да ми покаже какви цветове са на живо.В сайта ми изглеждат много плътни,а ми се иска всъщност да си взема нещо по прозрачно.

# 232
Мисля, че бяха споделили снимки на базите, нанесени на мостри, във ФБ и инстаграм, погледни. И внимавай, често намаляват продукти с изтичащ срок на годност в следващите месеци.

# 233
Здравейте!
Наскоро се замислих и за вредата от лампите, които използваме за гел лак.
Имам вкъщи вече 2 години дори не правя почивки, поне два пъти месечно сменявам лака.
Чудя се дали да не си купя специални ръкавици, за да предпазвам кожата на ръцете?
Какво е вашето мнение?

# 234
Коментирахме вече в края на предходната тема и преди няколко страници в тази.

# 235
А какви са тези потал бази?

Св. Валентин мина и махнах сърцата 😜 снощи набързо спретнах това маникюрче. То голям кеф с тези цветни и потал бази… много бързо се случват нещата ☺

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 11:03 от m-angel

# 236
  • Пловдив
А какви са тези потал бази?
Не мога да се изкажа съвсем кометентно, но за мен лично това са цветни бази с частички вътре. Нямам идея защо точно така ги наричат...
Между другото виждала съм по клипчета как маникюристки смесват база с различни частички и брокати, мисля,че и така ще се получи. Като имам повече време бих пробвала.
Кармила, ако мернеш някъде (най-вече мейкъп) някакви потали, свиркай моля Simple Smile

# 237
Бази с части тънко фолио вътре. То се нарича поталь на руски. Можеш и сама да си замесиш такава база, ако не ти се купува отделно.

# 238
  • София
Туко-що попаднах на това (в снимка по-долу) 😃 Ако някой се осмели, може да сподели 😂

# 239
  • Бургас
От кой магазин го предлагат? Че гледам едни в нета като писалки, 3мл, та не знам колко ще се ползва. Аз го виждам подходящ при пътуване, да не мъкна 100 шишенца.

Общи условия

Активация на акаунт