Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 931
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Честито, Тути! Лека и спокойна бременност!

# 421
Reginasr , и на мен ми се е случвало...тъкмо сядам на тоалетната да пишкам за тест и ми идва..... Без да усетя...много гадно чувство, но това е..

# 422
  • София
Честито, Тути! Желая ти безпроблемна бременност и до финал!

На мен ми е след около седмица (не)очакваната М, но вече си имам ПМС: лесно раздразнение, силен и неспиращ глад, излезе ми пъпка и др., абе пълен пакет и не смея даже да се надявам. Confused

# 423
Честито Тути Лека и спокойна бременност до финал 🍀🤗

На другите:И на вашата улица ще изгрее слънце някой ден !
Не се отчайвайте.Просто приемете нещата.Стиснати палци 🍀🙏🤞

# 424
Честито Тути!!! Лека и безпроблемна бременност!!!

# 425
Тути, честито и до финал! Flowers Four Leaf Clover

При мен, след посещение при хематолог, се оказа голям дефицит фолиевата киселина. Аз от 3-4м. приемам и все пак днес резултатите излязоха под референтни стойности, та ще ходя тези дни да видим какво ще предложи - може би да вдигна дозата.
Но по този повод с ММ си говорихме, че Господ си знае работата. Ако бях забременяла успешно с толкова ниска фолиева, щях да се побъркам от притеснение!
И нашето време ще дойде, когато трябва! Simple Smile

# 426
  • София
davisgirl може би в твоя случай е по - добре да приемаш метилирана фолиева киселина, за по - висока степен на усвояване и с висока биологична активност. Аз приемам подезичните капсули на natural factors, но те са с Б12.

# 427
Здравейте отново и от мен Simple Smile
Минахме ЦС за щастие всичко е наред и тръбите са проходими. Докторът каза, че няма смисъл да бързаме за инвитро със самофинансиране. Ще правим още един месец естествени опити, защото мъжът ми работи извън страната и ще трябва да заминава. След това ще пробваме с инсеминации със замразен материал, докато го няма. Проблемът е, че правя задържани фоликули. Ще слагаме инжекция да се пукат и ще видим. И вече ако и 4те инсеминации не станат, ще кандидатстваме по фонда за инвитро. Силно се надявам да не стигнем до там, но ще видим живот и здраве.
Докторът каза, че това ще е нашата година и ще успея да забременея. Много силно се надявам да е прав.

Честито на Тути ♡
Дано тази година да има още много такива крайни резултати в групата. ♡

# 428
Охх, обожавам позитивизма на всички вии! ❤ Затова съм тук! И да се получи, и да не се получи вдъхвате надежда и кураж!!! Heart Eyes
 Аз също чакам с нетърпение идната седмица, за да видим дали имаше резултат от следене на О (непрофесионално, с тест). Flushed  ..Че с тези неопределените симтомии - нищо не можеш да разбереш Joy

# 429
Gabriela9 Браво, че всичко е наред! Дано следващия месец да ви се получи и да не стигате до инсеменации! 😊
Да те попитам, твоята снимка с упойка ли беше пълна/местна? И трябваше ли да лежиш след това или веднага те пуснаха да си ходиш?

# 430
davisgirl може би в твоя случай е по - добре да приемаш метилирана фолиева киселина, за по - висока степен на усвояване и с висока биологична активност. Аз приемам подезичните капсули на natural factors, но те са с Б12.

Аз точно метилирана приемам. Не знам, ще видим какво ще каже доктора. Simple Smile

# 431
Не, нямах упойка. Бях питала дали трябва да пия нещо предварително. Той ми каза по принцип не, но ако искам един ношпа.
Легнах, вкара ми течността и на рентгена, след това излезе снимката. Дадоха ми диск. Даже не разбрах какво става. Каза ми, че всичко е наред. Аз няколко пъти го питах дали е сигурен, защото се притеснявах и мислех, че ще има някакъв проблем. Той ми каза, че ако има нещо ще ми каже и нищо не печели ако ме излъже.
Преди ЦС ме прегледа. Каза, че имам хубави фоликули и в двата яйчника и предстои овулация в следващите дни.
Аз мислех, че ще има някакъв проблем, защото през ноември си правих проверка на тръбите с пяна при доктор Калчев и той ми каза, че дясната е леко неговата и не пропуска хубаво.
Бяхме се настроили за инвитро и се притеснявах да не са запушени и да искат операция преди това. Дано това, че решихме да отложим инвитрото с няколко месеца да не се окаже грешно решение и да успеем преди това.
Стискам палци и на всички вас! ♡

# 432
Reginasr , и на мен ми се е случвало...тъкмо сядам на тоалетната да пишкам за тест и ми идва..... Без да усетя...много гадно чувство, но това е..

Това ми познато до болка, и при мен така ставаше, явно при всички го има това нещо

# 433
Тути, честито! Много хубави чертички! Дано всичко да е наред! Успешна бременност! 🍀

Габи, успех с предстоящата овулация! 🤞🏻

Моята ЦС миналия месец беше с упойка, дори не са ми предлагали друг вариант. От влизането в кабинета до излизането ми бяха точно 15 минути. Малко бях замаяна, имах тъпа болка или по-скоро тежест в корема цял ден и кървене до следващия ден.

# 434
И аз имах болка все едно като при цикъл. И предварително знаех, че ще имам зацапване, което ще продължи 2 3 дни, но се изплаших като видях, че е червено и с кръв. След това прочетох повече информация и видях, че е  нормално.
Нормално е да има и кървене нали? Извинявам се просто за пръв път правя ЦС.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 00:18 от Gabriela9

Общи условия

Активация на акаунт