Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 330
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Относно свеж трансфер или ЗЕТ, всичко е до организъм. Понеже съм ветеран вече със седем трансфера, личната ми статистика е, че свежия трансфер при мен беше успешен. Два пъти съм забременявала и двата пъти при свеж. При ЗЕТ дори нямаше опит за имплантация. Но пак казвам, при всеки е различно..

# 451
ЗЕТ е с много по-висока успеваемост, защото организмът ще си е отпочинал от всички лекарства и интервенции. Разбира се има успешни свежи трансфери, но по статистика ЗЕТ са много по-успешни. Честно казано не бих правила повече свежи трансфери, а само замразени. Аз имам 6 трансфера зад гърба си, за съжаление нито един успешен. Само последния ЗЕТ съмнение за биохимична, предишните кръгла 0.

# 452
Относно ЗЕТ да допълня момичетата по-горе, гледах интервю с Д-р Владимиров, където обясняваше, че според новите проучвания при замразяването на ембрионите, те един вид се мобилизират да оцелеят и при тези условия може да се увеличи шанса за самокорекция при не особено добри ембриони. Сега дали е вярно, отделен въпрос.
 https://ladyzone.bg/videa/btv-video/zashto-zamrazjavaneto-na-emb … tehnologiite.html

# 453
Здравейте момичета! Не издържах и направих теста си преди малко, два дни преди МЦ съм и има много бледа, почти незабележима черта. Прилагам и снимки. Според вас има ли някаква вероятност да съм забременяла? Благодаря ви!

# 454
Здравей , доколкото аз виждам изглежда като изпарителна черта . Изглежда ми сива и крива .

# 455
Днес направих тест за бременност, но е отрицателен. Няма бледи чертички и тн. Смятам да прекратя вече приема на дуфастон, чакам цикъл и започваме отново.

Опасността от скорпион е избегната 😂😂

# 456
  • Бургас
Момичета, влизам да ви се похваля, станах горда леля, снаха ми роди днес Simple Smile Много се радвам. Понеже бебчето излезе по-рано, са го сложили за кратко (надявам се) в кувьоз. Дано скоро да ги изпишат, без да ги държат допълнително там.
Много се вълнувам!

Поне малко ме разсейва да не мисля за чакането до теста. Все си мислех поне до сряда да изкарам, ама мога и утре да се разходя да ме боцнат за един кръвен тест. Дали мислите, че може да отчете вече? Миналата сряда ми беше трансфера на две тридневни ембита Simple Smile Много съм нетърпелива, не ме свърта вече.

# 457
Таничка, честито. Дано мама и бебе да са добре и скоро се приберат вкъщи.
Аз след ЗЕТ имах положителен тест лентичка на шести ден.
Понеделник 9 март ми беше трансфера, в неделя 15 март следобед направих теста.
Трансфера беше на един, но петдневен ембрион.
Успех ти желая!

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 15:08 от m-angel

# 458
Таничка, честита нова роля в жиеота Simple Smile

Аз си изчаках 11 дена след трансфер на 3 дневни и не съжалявам.
Моя съвет е да изчакаш поне 9 и да направиш направо кръвен. Ще си спестиш много притеснения.

# 459
  • Бургас
Таничка, честита нова роля в жиеота Simple Smile

Аз си изчаках 11 дена след трансфер на 3 дневни и не съжалявам.
Моя съвет е да изчакаш поне 9 и да направиш направо кръвен. Ще си спестиш много притеснения.
Не броиш деня на трансфера, нали? В смисъл ако е бил на 15ти, значи на 23ти е 8ми ден, на 25ти е 10ти ден

# 460
На 7ми ми беше трансфера, правих тест на 18.
Прекалено много жени съм чела по темите с ранни тестове и чхг от 20 да кажем и почват едни притеснения.

# 461
Честито племенниче, Таничка. Стискам палци съвсем скоро да си е вкъщи и добре!

За тест, аз също те съветвам да изчакаш, особено щом са тридневни. Разсейвай се с нещо да не го мислиш толкова и изчакай поне 10тина дни. След моя трансфер на 5-дневни правих кръвен тест на 10 ден. И не се тормози с ранни уринарни тестове!

# 462
  • София
Таничка 10 дни, ни ден по рано. Аз след трансфера чинно си изчаках и направо на кръвен, поне няма 5-6, знаеш точно как и какво.

# 463
Подкрепям, че е най-добре са се изчака.
Аз го направих защото имах неразположения (чувствах, че сякаш ме втриса). Това се случва 2020 г. На 13 март в петък обявиха извънредните мерки заради Ковид и честно да си кажа се бях притеснила.
Чератата беше наистина бледа, но все пак категорично се ви даше, че я има.
Ех, колко мил спомен.

# 464
  • Бургас
Аз май не мисля, че има смисъл да се занимавам с уринарни, а направо ще правя кръвни, че да може хем да засека покачването (дано да го има), хем да пусна прогестерон с него.
Идеята ми беше да видя възможно най-рано дали има нещо, за да знам как да се организирам с ходенето до София за следващата доза инжекции и тн, и дали въобще да ги слагам.

Общи условия

Активация на акаунт