Великобритания - тема 94 Зимно -Пролетно Великденска

• 38 711
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Ронка, точно това коментирахме с ММ, че ние може да видим втира коронация.
 Аз лично ще я гледам, на мен са ми интересни такива събития. В учебниците по история ще пише както за Ковида, така и за коронацията 🤣🤣🤣

# 601
И на мен ми е интересно, но хем искам на живо, хем ми става досадно и май после само хайлайтите гледам 🤣

# 602
  • Великобритания
Като ги гледам как от няколко дена вече са опънали палатките в Лондон , хич не ми се мисли каква лудница ще е .. Иначе да отидеш и да бъдеш част от събитието сигурно ще е запомнящо се. Но мен ме страх от такива големи събирания и тълпи, няква параноя ме гони и не мож ме накара да отида да се бутам там. Но признавам , че за тези ,които харесват всичко кралско ще е събитието на века - след смъртта на бабет.
Детето днес донесе картинка за оцветяване от училище за коронацията- имат competition ,пооцветява малко и вика ай стига толкоз, колкото и да го рисувам не става красив хахахах
Та ще участва с половин оцветена картинка

# 603
Здравейте,и моето ходеше на лирикъл и на акро,но се отказа,беше към темпос.Според мен това е даване на пари на вятъра години наред,още преди пандемията започна.Само взимат на хората парите.Сега записа танци за gsce.Колкото до коронацията,ми е все едно,ще чета после в списанията.Все си мисля какво щеше да бъде,ако Даяна беше жива,щяха ли да я поканят на церемонията?
Хубава вечер

# 604
Здравейте,и моето ходеше на лирикъл и на акро,но се отказа,беше към темпос.Според мен това е даване на пари на вятъра години наред,още преди пандемията започна.Само взимат на хората парите.Сега записа танци за gsce.Колкото до коронацията,ми е все едно,ще чета после в списанията.Все си мисля какво щеше да бъде,ако Даяна беше жива,щяха ли да я поканят на церемонията?
Хубава вечер

Е на такова нещо ходи, но само на карото. Студиото е локално, семейно си е и не е към никой. Но и е едно от малкото опции за нас. Имаше салон с гимнастика и много им харесваше, но го затвориха и това е най-близкото по вид. Иначе ходи колкото да се раздвижи само. Аз на същото място ходя на кардио клъбинг.

# 605
В училището на малката щука ще имат парти в петък и нали съм идиот,  ще им направя созуначени кълбета на дечицата, аз още ходя ката патица и не мога да стоя много права, но ми е жал да оставят дечицата само на сандвичи и бъргочкам по нощите, че на кваса му трябва време за ферментация Heart
Не искам да звуча грубо (по повод на коронацията), но така и не успях да харесам бъдещият монарх и неговата спътница в живота...

# 606
  • nowhere
Ние ще правим барбекю в събота със семейството на мъжа ми и ще гледаме коронацията. За тях е голямо събитие, те са израснали с монархията и много си я почитат. Мъжът ми даже пусна няколко сълзи, когато кралицата почина.

Утре ще има парти в двора на училището. Децата трябва да са облечени в цветовете на знамето или като принцове и принцеси. Аз ще правя къпкейкс за партито.

Направо ми се изправят косите като чета за джобни и карти. Добре че няма да ми дойде до главата скоро, макар че още от сега съм се замислила за секъндъри скуул. Цялото семейство на мъжа ми са ходили в училище само за момчета или момичета и гимназиите до нас са такива, но за мен е много странно и неестествено. Тези с по-големи дечица, каква гимназия посещават?

Pampers, голяма красота 🌷

# 607
  • Bristol
Коронацията е на 6ти май, така че мисля да я комбинираме с Гергьовден 😁 Телевизорът ще се преборя да е само на коронацията, докато тече и ще му хвърлям по някой и друг поглед.

Иначе много работа имам в къщи и ще гледам и нея да отметна тези дни, като се надявам поне единият от дните времето да е ок, за да си направя разходка я с колелото, я поход някой.

Ние миналия уикенд отскочихме до Испания, 4 нощувки. Имаме полети от Бристол до Барселона. Бях резервирала в градче до Барселона настаняване и така комбинирахме разглеждането на града и препичане на плажа. Дори в морето влизахме и се къпахме. Още е леко хладно, но като напече навън и много добре ми идваше да се топна. Та така сега, официално тази година се осолихме 😁
Скрит текст:

# 608
  • Великобритания
Точно вчера мъжа ми вика че събота е  Гергьовден, ние нямаме Георги у дома , ма ще пекна някво агнешко , че последното от Великден ми се получи много добре , дори детето го хареса
Ние никъде няма да ходим това лято , че отпуската на мъжа ми е средата на юни - по никое време ..и съм почнала яко с разсадите ..ще гледам доматки , краставици , мини краставички и тъкмо видях че салатките ми са почнали да избиват ( а ги засадих в събота ) .. Само проблема ми е че нямам място и гадните гнусни охлюви ..всичко изпоскват ..Купих си много красиви теменужки - почти всички цветове са изядени таз сутрин ,трябват ми висящи саксии , та ще се оглеждам уикенда за такива

# 609
Блу дрес, голямата ми е година 2 и аз се оглеждам вече, не че има къде. Тия училища са грамар май, за които ти пишеш. Мои наблюдения са, че там малко повече учат от нормалното секъндъри и с хора, познавам и учили в такова, самият им изказ е по-добър. Но нямам преки наблюдения, в Корнуел нямаме, а на село е само една гимназия.

# 610
  • След завоя в дясно
Тези с по-големи дечица, каква гимназия посещават?
И двете ми деца са в такива училища,  ако нещо конкретно те интересува, ще се радвам да помогна.

# 611
Мимито, голяма са напаст плужъците. Пробвахме всякакви трикове,но за сега най-ефектно е вечер с една пинсета и в буркан с капак, който отива в кофата после. Намаляват драстично така. Иначе и една от моите големи теменужките са оглозгали, цели 3 бр е имало върху мея. Децата много се забавляват с френерчтата да спират тея слузести бракониери. Особено малката настървено си пази ягодите. Друга опция e водна риза. Голям съд, пълен с вода и саксиите повдигнати в него докато разсъдът е още крехък и ги привлича.
В градинската група новата мода е да слагат от тея телчета за миене на чинии. Обаче чакам още отзиви за метода.

Blue Dress  и нашите ще са в цветовете на знамето. Дано не е студено както днес, че имат само летни дрехи и ги пращам с тях.

Мери, завиждам. И ние няма да видим плаж тази година.

DDи аз не го харесвам. Уважавам го заради някои качества и до там. Обаче харесвам Камила. Нея искам да видя, също и Уилям, Кейт и децата. Харесвам всички символики и традиции. Интересни са.

Аве, за пръв път да ти завидя, че си в Бг. Нещо откачи тукашното време тази година.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 00:08 от Pampers

# 612
  • До хладилника, който обичам
Плужеци и охлюви без угризения моря със сини гранули от Уилко. Писна ми всичко да изплюскват.

В училището на малкия ще има fair по случай коронацията. Не можах да откажа на приятелка във PTA комитета и ще й помагам да прави животни-балони, а както сухата тренировка показа, съм много зле с това умение Simple Smile)) ама каквото, такова. Председателката на PTA е една от майките, чийто брат е местен общински съветник. Жената е ултра ентусиазирана, покрай брат си е уредила един куп спонсори и ще бъде доста сериозно начинание. Набират пари, че покрай ковид и орязаните бюджети училището няма много.

# 613
  • nowhere
Ell, на нас още ни е далече времето за гимназия, но в нашия район са само 2 grammar school, една за момчета, едно за момичета. Притеснява ме това, че точно в тази деликатна възраст няма да имат контакт с противоположния пол и това може би ще доведе до проблеми в общуването в бъдеще?

На мен Чарлз ми стана симпатичен, след като прочетох книгата на Хари и ще ми е интересно да гледам коронацията утре.

Днес голямо вълнение за партито в училище. Мъфините не станаха много прегледни, но са вкусни.

Скрит текст:

# 614
  • Великобритания
Аз за сините гранули знам , ама ние имаме куче , което е прасе- яде всичко , вкл. окосена трева , та няма шанс за тях. Миналата година и аз ги събирах в една празна кутия и или носих в парка или мятах в боклука , ама сега са направо озверели от глад сякаш и пасат дори доматите , а преди не ги налазваха. Прибрах си по малките саксии , че ми дожаля много за краставичките , семената мама ми ги прати от Бг и ще ги мисля. Четох също че насипват нещо като много груба мазилка , за да не могат да се плъзгат по нея , ще погледна и това , но предпочитам да е нещо натурално , че да не трябва да спасяваме прасето - кучето де.
Мойто дете влезе днес разревана в училище , и то щото много държи да е на нейното. Приготвих и от вчера червена тениска и сини дънки, нямам нищо със знаменца, това беше най подходящо. Днес реши , че ще ходи с бяла тениска и сив клин и Нищо друго.. Нямам нерви да споря преди да съм пила кафе , та се облече ..стигнахме , видя че повечето са с дънки , рокли поли и вика офф що не те слушах , разрева се и искаше да се връщаме да се преоблича ма не я огря ..Да си знае ( ше е забравено до довечера )

Общи условия

Активация на акаунт