Първи коледни звънчета ще чуят ЮНСКИТЕ щурчета

• 10 175
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • на брега на Дунав
 Честито Рождество Христово !
Здравейте сладуранки. В;изам само да ви честитя празника и да ви пожелая много здраве, усмивки и страхотно настроение. Пак ме прецакаха с нета и затова се бях изгубила, ама поне не ви досаждах с дългите си постинги  Mr. Green. Сега отивам на рожден ден и като се върна ще изчета какво сте писали и ще пиша пак. До скоро

# 46
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!

Нека слънце да грее в душите ни,нека топлина да сгрява сърцата ни,нека усмивка украсява лицата ни и Бог да пази децата ни!!!

Весели празници!!!

Целувки  Grinning

# 47
ЕТо ги и моите малчугани с дядо Коледа и Снежанка Wink

Честито на всички именници - да са здрави и послушни Hug Hug Hug

# 48
Здравейте сладуранки   bouquet
 Честито рождество христово-желая ви здраве,късмет и щастие!
 Ние днес сме сами,а тате  е на работа.Много ми е мъчно че не можем да сме заедно в този толкова обичан празник(а и на 31-ви пак ще е така  Cry)
 Прегръщам всички  който са като нас -изпращаме ви безброи целувки  Heart Eyes  нека подкрепим работещите татковци-те го правят единствено заради нас  Hug
 Весело изкарване на всички празнуващи  Party

# 49
Ето    малко снимки от бъдни вечер.

# 50
  • Варна
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА И БЕБЕШОРИ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
И НЕКА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК Е ДА БЪДЕТЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

Честит имен ден на Хрис на Агнеша! Да расте много добро и щастливо дете
Честит имен ден и на всички именници и месечковци!  love001 newsm51
Аз малко се поизгубих, но през това време сътворих една рокличка на моята принцеса. Идеята ми беше да накипря Дари в бяла рокличка, да я снимам, от снимките да направя картички и да ги изпратя на близки и познати. Картичката е факт и мисля, че се получи много добре. От фотото ще ми свалят картичката на диск и после ще си я добавя в албума. Но вижте как изглежда моята бубка:
http://snimka.bg/album.php?album_id=62079&photo=60

Весели празници на всички!

# 51

Ето така посрещнахме Коледа тази сутрин с подаръка от Дядо Коледа!

# 52
Честито Рождество Христово! Желая ви здраве, късмет и щастие и мечтите Ви да се постигат по лесно! Mr. Green

Шоколадова Къща

Целувки от Нас Heart Eyes

# 53
Честито Рождество Христово на всички мами и бебоци  Hug!
П.С. три пъти ми се изтри постинга, затова реших да съм кратка този път:)))!

# 54
  • Канада
Весела коледа момичета!
Нека Коледна звезда да огрява вашия път в живота,нека здравето и късметът бъдат ваши спътници,а сърцето и умът ваши съветници!И не забравяйте да оставите едно малко прозорче в сърцата си за хората,които ви обичат!!!

Целувки от нас  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 23:27 от dany_ip

# 55
  • на брега на Дунав
Въй, изтрих си постинга, направо ше се ... #Cussing out
Честито на всички именници днес и на всички месечинки. Много  готино настроение и положителни емоции ви пожелавам.   bouquet
Надявам се, че сте си прекарали страхотно и сте дали добър старт за предтоящата Нова година.
Та, за моята забежка. Мъжо плати нета, поднови договора и с подновяването има бонус по бърз интернет от 128 на 600. Голяма радост за мен, че ме хващаше нервата с тази скорост. Ама то по закона на Мърфи много убаво не е на убаво и взеха, че изникнаха проблеми по трасето. Уж го оправиха и докато тръгна техника, сядам и хоп няма нет и така няколко дни. направо ме идеше да гърмя наред  #2gunfire, ама нали трябва да сме добрички  Laughing Коледа е. Ай де ще ги прощаваме. Поне се надявам, че вече проблеми няма да има.
Валкирия душичке   bouquet  love001. Ами с обривчето на Сами стана следното. Намазах го няколко пъти с крем "Здраве" и ми се струва, че грапавите пъпчици съвсем загоряха. Мисля да мажа още няколко дни и да преценя положението. Ако все пак няма ефект ще пробвам с кремчето, което препоръча Таталинка. Ами ти до къде я докара. Нали щеше да пробваш някакво кремче. Действа ли?
Камбанче (и аз да го раздвам малко Коледно)   love001 от една обяснителна бърборина на друга обяснителна бърборина  smile3503. Я да те емна аз сега тебе. Бре моме ти що не си се изявила до сега като кулинар. мале какви нещица мернах си пуснала като снимков материал. Какви са тия питки, ами елхичките  Shocked. Виж сея к'во не се спотайвай ами давай рецептата за елхиците, че ме зариби. Моля те   bouquet
От баничката онази виртуалната ми се падна нов автомобил (аз нямам книжка, ама няма да го връщам де  newsm44) и понеже и аз не се стърпях и опитах още веднъж и ми се падна пъруване. Все хубави неща, ама то нали това е идеята. Иначе от истинската баница нищо не ми се падна, ама не за друго ами щото нямаше баница  smile3532, свеки не беше направила и аз незнам защо  newsm78.
Иначе и аз вчера го раздавах кулинарно. на 24 цял ден правих торта за рожденния ден на племенника ми и след като се върнахме от празника в свеки пак продължих до 1:00 тази сутрин. Не се получи произведението много както го исках, ама ... Трябваше уж динозавър да бъде, ама тялото много голямо дойде пък главата малка и за да направя главата по-голяма забих за рога няколко листенца и то накрая стана от дино на "Чудовището на цветята" Ама карай да върви, важното е че я харесаха и децата много се радваха пък следващия път се надявам да се справя още по-добре. Та ето я тортичката.
Отлитам  smile3535. бай

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 21:36 от korneliia_h

# 56
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ! Пожелавам ви здраве, радост и късмет на вас и семействата ви.
Честито и на всички месечинки и именници. С пожелание за много усмивки и сбъднати мечти.
Корнелия,  тортата е страшно красива  smile3501 .
Като ми остане малко повече време, че пиша.Лека вечер.

# 57
Весела Коледа и от нас!
Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват! Много щастие и успех на семействата ви! Heart Eyes

# 58
  • Вече с постоянно местожителство на село...
          ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
Малко със закъснение ама....
 Здравейте мамета и от нас с Бобс,ние сме добре още сме на мляко и безглутенова каша,но скоро ще започвам само със картофено пюренце.Вече имаме 2 огромни зъба  Mr. Green И се храним по 3-4 пъти на ден  #Crazy тежиме 8.600 и 73см,но това е така защото сме само на диетично мляко  Mr. Green представям си какви шишковци щяхме да сме ако се хранехме нормално Shocked Сега ще кача малко снимки от снощи

Бисквитената торта отрязана  Mr. Green

Моите джуджета Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 дек 2006, 10:48 от Nushinka

# 59
Днес ставаме на 6м и по този повод ви черпим  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  party023 newsm38 newsm64 Wine Glass Popcorn  food010

И с тази снимка от днес

Честита половин годинка и на наборката Дари на мама Саси,да расте умна и послушна !  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт