Тренировки в домашни условия - 119

• 60 358
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • 1st floor
Bitch,  хахахахха! 😂😂😂

Аз съм ден 12ти на море. Тичам сутрин преди изгрев, после цял ден лежане. Влизам и доста във водата, но плувам за кеф, не като в басейна, та не го броя.
Проблемен цикъл и аз имам. Предположението е, че е от една киста, която не искаше да се спука. Пих разни хормони тези месеци, цикълът се оправи, дано се е разкарала кистата (беше почнала да намалява). От хормоните се позакръглих в ханша, та сега съм се сложила на диета. Първо море без сладолед и сладки работи. Виното си го оставих за сега! 😂

# 646
Аз имам две седмици до морето и сърфа ♥️🏄‍♀️
Оня ден -дупе Iron ,вечерта два часа  преход лек
Вчера Джиу джицу
Днес ще направя горна част .

# 647
10 дни до морето в БГ. Бягам почти всеки ден. Навсякъде където ходя има много тичащи хора, в добра форма - нагледах се и на мъже, и на жени. Joy До йогата не стигам, за съжаление. От жегата нито ми се яде, нито пие.

# 648
  • Там където
Аз това море бях тотал щета Simple Smile Взех ластиците, но заради противен МЦ (не пропуска почивка гадината) и горещо време тренирах само 3 дни. За хранене да не говорим - и хляб ядох дето не ям от 6 клас Simple Smile Не виждам   поражения на кантара, ама в огледалото тумбака е на бременна жаба...От днес съм подхванала една програма на GymRa- Swеat and Sculpt, че в жегите извън груповите нямам сила за тежести. Храната от понеделник е в допустими граници Simple Smile Да видим ...

# 649
Ооооо нищо няма да пипна на морето освен падъл борда и ще ям и пия БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ Laughing
заклевам се....

# 650
  • Някъде там
Аз три дни не успявам да тренирам, но да съм честна не се тръшкам и не ми е зле от това Simple Smile.
Преди малко се регистрирах за Виктория Джъстиз и daily thrive.
Много я харесвам.Мисля да пробвам тренировките ѝ.

# 651
Вчера Джиу джицу ,днес Лег Дей ,Айрана😅

# 652
  • Някъде там
Добро утро.За днес ще правя пилатес и ден 3 от приложението daily thrive.Определено ми допада.Започнах програмата SUMMER SHRED.От ден 1 съм с мускулна треска в задната част на бедрата Simple Smile Има 7 дни тестов безплатен период, ако на някой му е интересно, може да  го пробва Simple Smile

# 653
Аз минавам да пусна канала на една австралийска мацка (обожавам акцента им, веднага си представям океан, новогодишни елхи през лятото и мускулест Дядо Коледа по бански). Не е перфектна: малко закръглена, при някои упражнения има проблемна техника (все пак доста рядко), но има много тренировки с минимална екипировка: упражнения с пудовка(включително за начинаещи) или 1-2 чифта гири. Базови упражнения, които вършат чудесна работа. Идеално е с цел поддържане, а и като цяло е приятна треньорка.

https://youtu.be/F0ZH4aon_OU

# 654
Аз си действам със Сидни и на почивката, взех само едни тройки и с тях сутрин рано по изгрев слънце на терасата, екстра ми е. Поздрави от Невероятния Хълк Joy
Скрит текст:

# 655
Привет!
Върнах се от морето нечувано дебела и от днес на режим. Сериозно съм изплашена. Ще ида и на гинеколог. Май влизам в менопауза.
Храних се много добре, без диващини, вярно, ядох кадаиф със сладолед, и някой друг десерт, вино всeки ден, плуване и малко тичане.
Довечера Iron сначале, но най-вече ще пипна храната. Месо и зеленчук. Друго не.
Жегата в Прага е брутална, като в Гърция, но без море.

Не ми начуквайте канчето, моля, че ще стане въргал.
Писна ми от тъпни и от вторачвания в храна. А така добре си поживях....

Скрит текст:

Закуска на РД на Опус 2.
Палачинката се вижда тук, 30мин по-късно:

Тичах малко, повече снимах. 😅

Прясна риба тон 😘
Скрит текст:

И резултатът е налице:

Така свърши моята гръцка версия Еаt, pray, love. 🤣
Не съжалявам за прекрасните мигове, насладих се на живота на макс, и презаредих батериите тотално.
Но че съм леля в менопауза е факт, и до мароканската ваканция октомври няма да бутна захар. Хау! 😆
Започвам Трансформация и Мисия Менопауза с Iron и Каролин.
Моля, не ми трийте поста, това е нужен контекст. На 47г, 156см.
Имам да свалям 10кг лой.
За щастие, животът ми е прекрасен, и няма нужда да се гърмя. 😛
Разликата в пъргавината и издръжливостта ми в сравнение с фитнати млади мъже е впечатляваща. На излетите през каньоните припках като коза из камънака, Адонис след мен губеше равновесие.
Така че постигнатото не е изгубено, а само Външния Вид. Вътрешното постигнато си е там. Държа да отбележа. 😉

# 656
Дез кви сантиметри си на тези кг? Аз съм от една година на прогестерон заради предменопаузата и да ти кажа гейм чейнджър е 👌 Отиди да ти пуснат едни хормонални и действай смело...
Днес два часа тренировка кардио и обща отбрана на крушата и с партньор...в залата беше 35 градуса ...това си е баш като хот йога ....умирам направо - по -принцип съм много против тези издевателства над тялото ми ,но ще изтърпя още месец -два ,че напредвам  и ми харесва и не искам да изоставам....но е много тежко...цял ден днес лежа ...през седмицата като сме с кимоно е още по -тегаво 😭
Свалила съм некви кг ,но не се радвам много щото като намалих силовите и дупето спадна пък аз колко усилия и енергия съм вложила за тия gains там ехеееей....🥴

# 657
Дез, за това е лятото Wink
Важното е да знаем принципа и правилата, после лека-полека.

# 658
  • Бургас/Пз
Дез, сигурна съм, че няколко кг-ма са задържана вода. Не знам къде си ги качила, но на снимките изглеждаш страхотно. Това, което излъчваме също е много важно. И да, предменопаузата не прощава, но и с нея ще се справим Simple Smile

Аз цяла седмица не съм тренирала и нищо не ми се пипа в тези жеги. Дала съм си почивка до понеделник, пък после ще видим Simple Smile

Някой почна ли новата програма от приложението на Каролин да сподели как е Simple Smile

# 659
Много ви благодаря за подкрепата, момичета!
Ноу Фрейм, още в понеделник ще звънна на гинеколога, и ще се уредя с хормон. Без цикъл съм от Великден, а почти не тренирам, т.е., не е от претрениране, нито от нисък процент мазнини.
Не си знам сантиметрите, ще изчакам да падна под 60кг, и тогава ще се измеря. Да не взема да си докарам инфаркт.
Отчитам се с

.
Клековете в началото със 2х6кг,
Тяга с 25кг лост
Напади с 2х6кг
Гоблет клек и отпад с 1х8кг
Страничен напад с 1х5кг

За начало внимавам с тежестите, утре ще ида да потичам малко сутринта.
Сега глутамин, протеин, и край! Може малко домат з а вгх. Не съм гладна.
Закусвах баница със спанак на летището в Хания, обяд у нас- последният гръцки йогурт 10% + мед (от утре без млечни) 2 реда Тоблерон с бадем за десерт.
в 21:00 Тренировка, протеин, финал.

Ден 1 - рапорт даден. Sweat

Общи условия

Активация на акаунт