Обсъждане на имотни обяви-31

• 55 425
  • 773
  •   1
Отговори
# 375

Ето един друг, на 500 м. от този, ново строителство. Няма нужда от ремонт, може да си купиш гараж в сградата. Изобщо много се пропуска липсата на гараж в ЕПКтата. Ако дадеш 700 х лв за апартамент, къде ще паркираш мерцедеса? Пред блока?

Да не говорим, че другия апартамент на почти същата цена е в затворен комплекс със спа център, фитнес и какво ли не.

https://m.imot.bg/details/1c167587203292030

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 09:55 от Conchita7

# 376

Ето един друг, на 500 м. от този, ново строителство. Няма нужда от ремонт, може да си купиш гараж в сградата. Изобщо много се пропуска липсата на гараж в ЕПКтата. Ако дадеш 700 х лв за апартамент, къде ще паркираш мерцедеса? Пред блока?

https://m.imot.bg/details/1c167587203292030

Този в ЕСТЕ-то го знам, само че не е 126 квадрата, ами най много 80 и кухнята ти е в хола - no go за мен. От тези двата ще взема определено, този с реалната квадратура.

# 377
Simple Smile Ако ЕПК-то ти е избор, ще си паркираш мерцедеса в охраняем подземен гараж, абонаментът е към АДИС. Това е общото с Есте. Разликата е в броя на апартаментите - в Есте са повечко. И това, че не живееш с разписанието на метрото, чиято надземна част се вижда на част от снимките. И някои други дреболии.

Ако някой се интересува сериозно от Есте - да пита това цена с ддс ли е, защото предишните 50 обяви през изминалата година на имоти там бяха без. Също и за месечната такса.

Да, най-много 80 кв. е този апартамент, останалото са общи части.

# 378
Оо снимките на дневната на този в Есте колко са разтегнати..

# 379
Simple Smile Ако ЕПК-то ти е избор, ще си паркираш мерцедеса в охраняем подземен гараж, абонаментът е към АДИС. Това е общото с Есте. Разликата е в броя на апартаментите - в Есте са повечко. И това, че не живееш с разписанието на метрото, чиято надземна част се вижда на част от снимките. И някои други дреболии.

Ако някой се интересува сериозно от Есте - да пита това цена с ддс ли е, защото предишните 50 обяви през изминалата година на имоти там бяха без. Също и за месечната такса.

Да, най-много 80 кв. е този апартамент, останалото са общи части.

Пише:

ОСОБЕНОСТИ:
С гараж
Обзаведен

Явно гаража е в цената.

# 380

Този в ЕСТЕ-то го знам, само че не е 126 квадрата, ами най много 80 и кухнята ти е в хола - no go за мен. От тези двата ще взема определено, този с реалната квадратура.
Толкова е грозно това разпределение в малкото холче. Прилича на квартира на морето.

# 381
Апропо този, който се дава под наем е в същия блок, няколко етажа по-надолу.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2d158375443891006&slink=92h6j1&f1=1

# 382
Снимките на задната улица са отпреди години, там вече има не къща, а блокче. Проверете дали обявата е актуална.

Иначе ето актуална обява за наем, на апартамент в съседния блок, пак на БОДК - http://www.adis.bg/bg/real-estate/rents/real-estate-auction/691
Ако някой се интересува, да побърза, днес изтича срока за участие в търга.

# 383
Неее, този Есте-месте няма да го взема, освен ако не ми включат всички вазички и изкуствени цветя, чинии, чаши и салфетки в цената.
Между другото, не видях в обявата да има гараж към него, независимо дали включено в цената или срещу допълнително заплащане. А при гледката към кръстовището не видях ограда към тротоара, какво му е тогава затвореното, като на 2 етаж могат да скочат без проблем.

# 384
Високо е за скачане, но ниският етаж дава невероятното преживяване освен звука от метрото, да станеш свидетел в реално време на поръчките в кебапчийницата отстреща. Също и да гледаш сеир на шофьорите, особено тези на самоковските автобуси, понеже в работно време едната лента е заета с паркирани коли - пак заради кебапчийницата и сергията за кафе, нали разбирате. Изобщо, там е доста оживено и озвучено от клаксони и хора място.

Иначе в Есте има хубави имоти, но те не гледат към автогарата и ул. Самоков. Но всички обяви, които съм виждала през последната година-две, са били точно за частта към автогарата и ул. Самоков, и все без ддс.

# 385
  • София
Ако трябва да избирам какво да купя - бих се насочила към ЕПКто.
Във вторник бях на въпросната автогара - в 10.30 ч. един наквасен пееше с цяло гърло. Предполагам, че по обяд ще мирише на скара. Но пък аромата е вкусен.
На ЕПКто ми харесва, че е без мебели, всеки да си купи каквото му харесва и му е нужно. Единствено, освен ремонта бих повдигнала парапетите на балконите, че ми изглеждат ниски. Гараж не ми трябва.

# 386
Е че то това е бонус, ако може да поръчваш и да ти мятат кебапчета през прозореца Grinning

# 387
  • София
Отчетливо ли се чува метрото около на(д)земните участъци? Не ми е направило впечатление досега. Повече ли е отколкото стандартния шум от булевард ако няма метро?

# 388
Отчетливо ли се чува метрото около на(д)земните участъци? Не ми е направило впечатление досега. Повече ли е отколкото стандартния шум от булевард ако няма метро?

Живея в района, на подобно разстояние от метрото, и за нас не е проблем, който да е по-различен от шумен булевард

# 389
Преди много време гледах един апартамент в близост, откъм дианабад, зад петрол. Ами чуваше си се прилично. Не съм живяла на булевард за да сравня.
В този смисъл другия строеж в района, надвиснал над тръбата на метрото с минимално отстояние за мен е потрес.

Общи условия

Активация на акаунт