Обсъждане на имотни обяви-31

• 54 951
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Как ви звучи обява за тристаен апартамент 85кв. , тухлена пломба, първи етаж нисък за ремонт в краен квартал като цената е 56 000 евро и може да се коментира. За гр. Варна става въпрос. Някой живял ли е на такъв етаж, притеснява ме най вече сигурността.

# 466
Ако искаш попитай в съседната тема за имоти във Варна.

# 467
Здравейте,

кое от двете разпределения ви допада повече и кой от двата апартамента би бил по слънчев? При втория в стаите и  в кухнята прозорците са от горе до долу, целия фронт откъм балконите е в прозорци включително и в кухнята.

Благодаря много!

# 468
# 469
Аз първия - продълговат хол винаги е по-удобен. А и иначе ми е по-оптимизиран.

# 470
  • Германия
На мен разпределението на първия ми харесва повече, но е кофти, че детската стая е със северно изложение.

Вторият е светъл, но пък детската е много малка

# 471
Първия ми допада повече, втория ще е по-слънчев.

# 472
Вторият за мен, но и на двата бих обединила кухнята и хола, ако е възможно?

# 473
вторият е източен, след 10 вече си е заминало слънцето

# 474
  • Германия
Да, но пак е светло през деня, ако се съди по снимката няма какво да прави сянка и гледката е хубава

# 475
терасата прави сянка

# 476
По описанията и чертежите бих избрала номер 2.
- Ако решите някой ден и има възможност за обединяване на кухнята с хола ще станат чудесни, но и така си е добре. При номер 1 трапезната маса е директно срещу вратата и не виждам къде ще отиде, за мен това е голям минус, а при номер две дори на сниммката се вижда колко място има още, за да се измести. Въобще номер 2 има хубаво зониране на дневната.
-Изложението на номер 1 не е въобще кой знае колко по-хубаво, а прозорците пишете, че са по-малки. Светлината, макар и не директна, е една при френски прозорци и значително по-малка при стандартните, усещането за простор също.
-Банята при новер 2 е голяма. Предполагам може да се вкара и втора тоалетна при необходимост или просто да си остане така.
-Терасата минава изцяло пред дневната на номер 2 и лятото може да се ползва много активно, докато при номер едно е споделена и се пада пред спалнята, което не е много удачно за мен.
-Голям минус за мен е и граничещата кухна с детската стая при номер 1.

# 477
  • София
Западно изложение е смърт през лятото. Докато не залезе слънцето не можеш да отвориш прозорците. Терасите не могат също да се ползват през деня. Освен това от запад духа много през зимните месеци. Който  е живял в западно жилище,  знае. Не препоръчвам.

# 478
  • Sofia
По отношение на изложение и прозорци, втория е много по-добър. Обаче като вътрешно разположение на стаите и размерите им, първия е по-добър. Така, че е много палава ситуацията.

# 479
  • при него
Така е за "запада". Имам кухня и спалня, климатици и външни щори, иначе лятото е страшно. И да, дъжда винаги "набива" от тази страна., за София говоря, в друг град може и различно да е.

Общи условия

Активация на акаунт