👕Нови придобивки в гардероба - 68

• 161 671
  • 705
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Manique, страхотни дънки. Много мой модел. Може ли линк?

# 46
. Яна .,
При такива случаи компенсират със сума от 100 евро (отделно от парите, които ще ти върнат).
Следи за чантата, понякога се появяват отново. Ще има добър край историята! ❤
Не е вярно, с нищо не компенсират( даже и с минимален ваучер, колкото да замажат положението.)
Имах наскоро същия случай - от Австрийските пощи върнаха поръчката обратно към БС и после( след лек опит за мотаене, ми върнаха парите/ без компенсация/.
Върнатият артикул така и не се появи повече на сайта.
И не съм единичен случай, в темата за БС и друга потребителка се оплака от същия проблем, ако им стане практика това, не знам колко 'доволни" ще бъдат клиентите.

# 47
  • Бургас
Не можели да ми доставят ЕДИНИЯ артикул, за това върнали поръчката към тях и когато я получили в склада в срок до 14 работни дни щели да ми въстановят парите. Питам ги, ама аз какво съм виновна, че 10 дни мятате пратката насам-натам пък сега и ще ви чакам 20 дни да си получа сумата. Писах им, че си искам чантата на цената която съм платила за нея, останалото е бельо, ако искат за него да ми възстановят сумата с ваучер пак за техния сайт. Сърдита съм.

# 48
. Яна .,
При такива случаи компенсират със сума от 100 евро (отделно от парите, които ще ти върнат).
Следи за чантата, понякога се появяват отново. Ще има добър край историята! ❤
Не е вярно, с нищо не компенсират( даже и с минимален ваучер, колкото да замажат положението.)
Имах наскоро същия случай - от Австрийските пощи върнаха поръчката обратно към БС и после( след лек опит за мотаене, ми върнаха парите/ без компенсация/.
Върнатият артикул така и не се появи повече на сайта.
И не съм единичен случай, в темата за БС и друга потребителка се оплака от същия проблем, ако им стане практика това, не знам колко 'доволни" ще бъдат клиентите.

По-леко със заявленията.
Компенсирали са ме и пиша от личен опит.

# 49
Аня, аз също пиша от личен опит( преди 10- ина дена се развива ситуацията), така че не знам колко "по- леко" да кажа как стоят нещата към момента( аз нямам полза да си измислям, при положение, че съм потърпевша; питах ги за ваучер- нямало такава опция; питах ги може ли, когато получат продукта, да го пратят отново/ понеже не аз съм отказала пратката/, също не можело - да следя, ако се появи на сайта, да го поръчам и това беше).

# 50

От Гранд оптикс.
До края на февруари има промоция 2 чифта на цената на един.

# 51
Не е придобивка, всъщност влизам да се оплача, че след като 10 дни поръчката ми от Бест сикрет се препраща от един клон на Австрия в друг, вчера получих мейл, че всички продукти ще бъдат върнати към тях, а аз до няколко дни да очаквам въстановяване на сумата.
Чантата е налична, има останала една бройка.

# 52
# 53
# 54
Oт зара.
В момента е намалено от 89,95 лв. на 45,95 лв.
От сайта ли го поръча ? Дали го има в магазините им на тази цена? В сайта няма номера☹

# 55
# 56
Oт зара.
В момента е намалено от 89,95 лв. на 45,95 лв.
От сайта ли го поръча ? Дали го има в магазините им на тази цена? В сайта няма номера☹

Вижте под якето за номера в съответния град. За София например дава, че има S в магазина в Paradise и S-XL в Serdika.

От опит с кожените им якета: тези от изкуствена кожа започват да се лющят около яката на 2-3-тата година, а тези от естествена кожа са супер. Имам едно, купено преди 3+ години, и не е мръднало.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 12:05 от bubanka

# 57
  • София
Manique, страхотни дънки. Много мой модел. Може ли линк?
Мерси за линка, не ми дава да върна лично  Flowers Hibiscus

От factcool

# 58
Etoile, банските са страхотни. 😍От къде са?

# 59

Общи условия

Активация на акаунт