Тунис /Тема 2/

• 96 149
  • 753
  •   2
Отговори
# 630
  • Beyond the Frontiers
Да. Нямам при другите големи за НГ точно хора и не мога да коментирам.

Но към уведомлението имаше копие от писмото на авиокомпанията. Това по повод мнението, че туроператорите си слагат такса ей така, да вземат още пари.

# 631
Здравейте ! Спряла съм се на STEIGENBERGER MARHABA THALASSO от 24.07, чета положителни отзиви за хотела, въпроса ми е за около 3500 лв за мен и 22 годишната дъщеря ще се намери ли нещо по-добро? Държим на хубав плаж и добра база и кухня, анимация и аквапаркове не ни трябват.
Ще съм благодарна за препоръки!
Точно този хотел ми похвали ха онзи ден.Страхотна кухня и обслужване.

# 632
  • Beyond the Frontiers
Всеки хотел с европейско пръстче в мениджмънта рязко се отличава.
Веригите ТУИ, Иберостар, Сентидо държат ниво навсякъде в света.

Vincci Nozha обявиха, че планират жесток ремонт и инвестиции в размер на 4 милиона евро тази зима. Ако нещата се случат, както е планирано, нивото ще е много, много добро.

# 633
  • Варна
Имат нужда.

# 634
  • Beyond the Frontiers
Не съвсем. Хотелът си е ОК и така. Продава се чудесно в клас 4*.
Когато се направи подобен ремонт, обикновено се вдигат звездите и цените.

# 635
  • Варна
Ако знаех, че е толкова зле Дар Мидун, щях да си платя повече.

# 636
  • Beyond the Frontiers
Ако знаех, че е толкова зле Дар Мидун, щях да си платя повече.
Странно. Днес напълно непозната за мен дама, сподели, колко й е харесал този хотел и че сега смело резервира хотели от тази верига...

Може ли да споделите, с кои други хотели в Тунис го сравнявате? Защото за мен, на фона на по-голямата част от хотелите в Тунис, Винчи дар Мидун си е съвсем приличен хотел 4 звезди. Грубо имам към 90-100 хотела посетени. В 15 съм отсядала, другите са били част от инспекции по хотели.
Не го коментирам с цел изтъкване, а с цел да обясня, защо ми е такова мнението.

# 637
  • Варна
Галактик, седмица преди да отида, мой приятел беше в Туи Блу или нещо такова, този, дето е +16. Да,разликата в цената е двойна, но точно там компровис не трябва да се прави. Та имах информация от първа ръка.

# 638
  • Beyond the Frontiers
Галактик, седмица преди да отида, мой приятел беше в Туи Блу или нещо такова, този, дето е +16. Да,разликата в цената е двойна, но точно там компровис не трябва да се прави. Та имах информация от първа ръка.
Няма база за сравнение. Дори вие го казвате. Разликата в цената е почти два пъти. Единият е 5*, другият 4*.
Винчи дар Мидун е доста читав с 4-те си звезди. Често има промоции, защото е основен партньорски хотел на туроператора и когато се хване на 700-800-900 лв. е повече от перфектен.

# 639
  • Варна
Ми не. И безплатно да е пак не става. Имам снимков материал.

# 640
Естела аз така и не разбрах какво не ти е харесало и къде. Връщах се днес пак и назад и не намерих нищо конкретно. Мисля че и добрите и лошите мнения трябва да се споделят. Ако ти се занимава кажи малко повече.

# 641
  • Варна
Хотелът е много стар, крещяща нужда от ремонт. Храната беше отвратителна, нищо свястно, само закуската биваше, цяла седмица ядохме омлет и палачинки. Никаква анимация. Плажът е хубав, обаче не е ок, че смърдеше на лайна, плажната ивица е като магистрала за коне и камили. Обед и вечер, по-често обед бяхме извън хотела, да да ядем нормална храна. Извън хотела е ужасно. Мръсно, трудно беше да се разхождаме с детската количка, заради разбитите тротоари, които отново бяха осрани, а често се ползваха и от коне.

# 642
  • В.Търново
Офф, главно тия коментари ме отказаха.
В Tripadvisor попаднах на такива мнения същите. После се оказа, че и моя съпруг няма да е септември 2024г. в България и съвсем ми се изпари желанието за почивка в чужбина.

# 643
Хотелът е много стар, крещяща нужда от ремонт. Храната беше отвратителна, нищо свястно, само закуската биваше, цяла седмица ядохме омлет и палачинки. Никаква анимация. Плажът е хубав, обаче не е ок, че смърдеше на лайна, плажната ивица е като магистрала за коне и камили. Обед и вечер, по-често обед бяхме извън хотела, да да ядем нормална храна. Извън хотела е ужасно. Мръсно, трудно беше да се разхождаме с детската количка, заради разбитите тротоари, които отново бяха осрани, а често се ползваха и от коне.

Значи или Джерба е съвсем различно от останалата част на Тунис или сте тръгнали с грешни очаквания, понеже на мен никъде не ми се стори ужасно и мръсно в Тунис, ама не сме били на Джерба точно де. Обаче количката ни минаваше без проблеми (а е много компактна и лека и не много проходима) и в Кайруан, и в Ел Джем, Сус, Хамамет, Монастир, Махдия, че понякога и нелегални пътници се качваха в нея Simple Smile

А за храната, какво значи нищо свястно - нямаше ли неща от тунизийската кухня? Ако е така, е жалко наистина.

# 644
  • Beyond the Frontiers
Не е по-различна Джерба.

Общи условия

Активация на акаунт