Дубай /Тема 16/

• 57 024
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да, извън ЕС. На летището в Дубай, като ти върнат паспорта след проверка, ти дават и една сим карта на техен оператор с1GB безплатни. Златото е много по- евтино, но трябва време и пазарене. Отначало ти го предлагат скъпо.

# 121
Имам две такива неотваряни карти. Ако някой ги иска.. Само да си поеме еконта..

# 122
  • Гражданин на света
Имам две такива неотваряни карти. Ако някой ги иска.. Само да си поеме еконта..

Писах ЛС

# 123
То хубаво, че дават сим карти, ама няма къде да я сложа. Не искам да си вадя моята.
Друго също ни се иска да споделите. За качването на 145 етаж... Усеща ли се, че си толкова на високо в самия етаж? Как се чуствахте? Че хич не сме добре с вестибуларния апарат и височини, кръвно....Какво толкова се вижда, заслужава ли си и в самия асансьор как се чувствахте?

# 124
Какво се вижда - снимки има в нет-а, колкото си искаш Simple Smile Дали си струва - много субективно и индивидуално. На мен ми хареса, на мъжа ми - не. Той не обича височини. За него пък джиповете в пустинята бяха изживяване,  на мен - неконфортно друсане.  Та, ние двамата, разказвайки на приятели, ще дадем противоположни мнения,  та какво да кажат потребителите във форума 😁

# 125
  • София...........
За СИМ картата си носехме допълнителен GSM. На летище Абу Даби не подаряват СИМ карти(само на Дубай), но има гишета на всички оператори.
Аз също имам проблеми с вестибуларния и страх от височини, но нямаше как да отида до Дубай и да не се кача на най-високата сграда в света и определено много ми хареса. Мъжа ми не искаше да се качва, но вече бях купила билети и то от “скъпите” и на него също му хареса.
Бях взела билети от 17 часа, за да хванем гледките по светло, по залез и на тъмно и според мен си заслужава.
Асансьора е за няма и минутка , докато разбереш и си горе Simple Smile
Усещането за високо е само, когато гледаш навън и ако застанеш до стъклата и си затвориш очите може да усетиш отклонението, което има Кулата, но не е неприятно.
Много е хубаво, залеза е красив …

# 126
  • Гражданин на света
Момичета помагайте, пътуването наближава, аз съм затрупана с работа и не успявам да направя никаква организация. Успях да запазя хотел - от много чудене накрая запазих ето този - https://www.booking.com/hotel/ae/al-khoory-inn-bur-dubai.bg.html … tbooking_confpage
Дано не е тотална греда, отзивите са добри но не успях да се ориентирам за разстоянието до метрото.
Сега молбата ми е някой да ме насочи /ще се доверя, просто не ми остава време да ровя/ откъде е най-добре да закупя - Сафари, Бурж Халифа, Рамката и Музеят на бъдещето?

Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 127
  • София...........
Ние бяхме на ето това Сафари и останахме доволни https://www.funtoursdubai.com/tour/vip-desert-safari-dubai/.
Специално си взехме VIP , не толкова заради масите и столовете, а за да ни сервират , а не да ходим и да се редим по опашки.
Другите -Бурж Кхалифа, Рамката и Бъдещето си купихме билети от официалните сайтове.

# 128
  • Гражданин на света
Момичета обърках се помагайте има ли разлика от Десерт Сафари и дубай сафари парк? Какво да запазя и откъде?

П.С. Искам да благодаря на FBID10156259284633594 за картите. Получени са, а съвсем скоро ще бъдат и използвани. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:41 от eleonor4eto

# 129
Здравейте Simple Smile
Някой бил ли е на еднодневен круиз в Оман?!
Разходка с корабче, хапване и плаж. след това връщане в Дубай.

# 130
Предполагам става дума за Мусандам, отделената от Оман част? Природата там е различта заради скалистите планини. Фиордите са много красиви, може да се видят делфини. Ако се гмуркате, също - гъмжи от разноцветни рибки. Не зная дали си струва самата екскурзия, ние сме ходили сами.

# 131
Благодаря, titi!
Не сме ползвали досега услугите на агенция. Видях оферта от български туроператор (90$),  замислих се, ако си струва да организирам нещо по възможност направо от Дубай.

# 132
Здравейте Simple Smile
Някой бил ли е на еднодневен круиз в Оман?!
Разходка с корабче, хапване и плаж. след това връщане в Дубай.

Аз ходих, не си заслужава. Храната е оскъдна, спряха корабчето по някое време, където стояхме 2-3часа в нищото. Плаж нямаше, само плуване, за тези които искаха. Тотално разочарование.

# 133
Кристал, благодаря! 🌺
Ще го пропуснем, няколко мнения като твоето чух и са ми достатъчни да взема решение!

# 134
  • Гражданин на света
Много досадих, но имам нужда от помощ. Никъде не намирам налични за моите дати билети за музеят на бъдещето. Откривам единствено тук - https://restaurantyala.com/?gclid=EAIaIQobChMI57X6_v3v_gIVWsfVCh … AYASAAEgKUw_D_BwE

и се притеснявам дали сайта е ок. Помогнете ми

Общи условия

Активация на акаунт