Дубай /Тема 16/

• 57 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте в събота летя за Абу Даби и  получих от Wizz air съобщение  .Какво трябва да правя от тук ?
и ние летим събота с уиз, получих го и аз този имейл, но мисля че е само информация и нищо не трябва да правиш

# 211
И аз си взех ваучери от там . Мисля , че просто показваш ваучера от телефона
Пиша ви с огромна молба. Закупих ваучери от Getyourguide нямам опция за запаметяване за да ги принтирам... моля да ме запознаете как се използват ?

# 212
Здравейте, някой ползвал ли е офертата за https://www.atlantis.com/dubai/atlantis-aquaventure/birthday-pass
Днес се регистрирах и получих ваучера за безплатен вход , но правилно ли разбирам, може да се плзва единствено ако билетите се закупят на място, защото никъде в сайтовете за резервации не виждам опция да се въведе.

Има ли подобни оферти за свободен вход или вход с намаление за други атракции?

# 213
Здравейте в събота летя за Абу Даби и  получих от Wizz air съобщение  .Какво трябва да правя от тук ?
и ние летим събота с уиз, получих го и аз този имейл, но мисля че е само информация и нищо не трябва да правиш
Какво означава последнота точка за транзитната виза? Или тя не е за нас от ЕС

# 214
  • Sofia
Здравейте!
Бих искала да попитам, необходимо ли е да разполагам с дребни банкноти (местна или чуждестранна валута) за бакшиши, както е в Египет, например? И евентуално къде / по какъв повод сте оставяли бакшиш? В какъв размер? Simple Smile
Благодаря!

# 215
Здравейте! Предстои ни пътуване до Дубай през януари , та се чудя как са температурите тогава?
Ще ходим с агенция и ще посетим тези места: обиколка на модерен Дубай + обиколка на стария Дубай+ Глобал Вилидж +Бурж Кхалифа+ сафари + Абу Даби + Круиз в Дубай Марина+ Шаржа и Дубай Фрейм

Имаме 1 почивен ден може ли препоръки кои места си струва да посетим? Искаме да отидем на басейн auraskypool, но още не са пуснали билети за януари и дали въобще ще става за басейн?

Благодаря 🌼

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 21:49 от Nikolcheto23

# 216
Здравейте! Предстои ни пътуване до Дубай през януари , та се чудя как са температурите тогава?
Ще ходим с агенция и ще посетим тези места: обиколка на модерен Дубай + обиколка на стария Дубай+ Глобал Вилидж +Бурж Кхалифа+ сафари + Абу Даби + Круиз в Дубай Марина+ Шаржа и Дубай Фрейм

Имаме 1 почивен ден може ли препоръки кои места си струва да посетим? Искаме да отидем на басейн auraskypool, но още не са пуснали билети за януари и дали въобще ще става за басейн?

Благодаря 🌼

Здравейте. С коя агенция ще пътувате?

# 217

Благодаря 🌼
Няколко години сме ходили краят на януари, началото на февруари и сме ползвали и басейни, и на плаж сме били.
За препоръка какво да посетите много зависи какви са ви интересите. Аз бих ви препоръчала Миракъл Гардън, на мен много ми хареса и пак бих отишла.

# 218

Благодаря 🌼

Здравейте. С коя агенция ще пътувате?

С Дари Тур ще пътуваме

# 219
Здравейте, тъй като обмисляме пътуване до Дубай, имате ли представа края на декември водата в морето дали става за къпане? И освен сафарито в пустинята, има ли нещо което си заслужава да се доплати като допълнтелна екскурзия?

# 220
  • Варна
Здравейте, на 24.10 летим с Wizz за Абу Даби, връщането обаче на 30.10.в отменено, би трябвало да мига да се rebook на за 31.10.бвзплатно, обаче ми изписва "Invalid booking status for rebook". Някой може ли да помогне?

# 221
Здравейте летим за Абу Даби с уиз, кацаме в 23:50 с две деца сме на 12 и 5 години. Та въпроса ми е как да се придвижим до Дубай, ако може подробно Моля 😊

# 222
Коментирано е назад в темата.

# 223
Здравейте летим за Абу Даби с уиз, кацаме в 23:50 с две деца сме на 12 и 5 години. Та въпроса ми е как да се придвижим до Дубай, ако може подробно Моля 😊
След като минете проверката на летището, отвън има едно гише до изхода там се закупуват билети за автобуса към Дубай. Автобуса спира точно на изхода като излезнете...

# 224
  • тук-там

Предлагам ти да спите в хотел на летището в Абу Даби. Даже не се излиза от летището. С две деца.. Шатъла спира на няколко места в Дубай, от там пак трябва да хващате такси до хотела. Вместо да плащате скъп хотел за половин нощувка в Дубай... Ние така направихме последния път.

Общи условия

Активация на акаунт