ВИНА - тема 2

• 39 289
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Да съгласна съм, че няма изцяло добър и няма изцяло лош човек. Но очевидно никой не тръгва по лош път по рождение. Всичко е низ от избори в живота (освен семейството). Много фактори могат да изиграят роля за трансформация в една или друга посока, най-честите, сред които са съревнование преминало в завист, амбиция преминала в болна такава, попадане в кофти среда, стремеж за бързо забогатяване на всяка цена и със всякакви средства и много други. Границата е много тънка къде ще стъпиш. Обикновено на младини човек е изправен пред подобни избори, после носи последствията.

# 211
Гледам сериала чета ви и ще го изгледам,но не ми идва вдъхновение за коментари.Интересни теми засягате ,а и такива са в сериала,но има една лежерност/мудност,която ме разсейва.И съм сигурна,че като онзи сериал "Аз и моите жени"-гледах го с кеф,но както свърши нищо почти не помня от него.А в "Мен не ме мислете" в "Братя" и др.как съм се вълнувала и коментирала по това съдя колко ми е интересно.Докато дойде четвъртък и ми трябва време да се сетя докъде сме.
Ето снощи гледах един филм "Пеперудата",ами цял ден ми е в ума.Майсторска работа ,толкова въпроси породи в мен.
Гледам основно заради Зомбори.Сори за отклонението и откровенията. Simple Smile

# 212
  • София
От страницата на сериала. Дали Филип ще зареже лозето на Елина JoyJoy
Скрит текст:

# 213
И клоун емоджи 😭🤣

# 214
Последната бутилка от вила "Мелник" отворихме днес. Когато ходим, се зареждаме с няколко кашончета.

# 215
Днес няма ли серия, в програмата пише друго?

# 216
  • Велико Търново
Какво друго? Има си го

# 217
Ох, извинявайте, издирвам го по бтв, къде е емотикончето, дето се удря по главата!

# 218
  • Бургас
Ох, извинявайте, издирвам го по бтв, къде е емотикончето, дето се удря по главата!
Става ли този!? 😘

# 219
Много ми хареса епизода! 😊 Страхотен сериал - всяка реплика подбрана, дядо Станко отново се завърна, разбрахме как Филип и Марта са изгубили сина си, дегустацията в градината - истински рай. 🍷
В следващия епизод явно влиза и княз Баян Български 😂

# 220
И на мен. Чудесен Зомбори, Параскева със сатъра също, Стобските пирамиди. Тоя сериал е наслада за душата с един единствен минус - веднъж седмично е недостатъчно. 🙂

# 221
Видяхте ли, че на новото лого горе на етикета имаше букви от глаголицата?  Simple Smile)))

# 222
Браво на Цвета, задейства се.  Ще видим срещата на Харизанов и Бончев

# 223
Цвета ми пълни душата.
Едно интервю от днес:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid029L2ot1ukMitSC … d=100064721764901

# 224
Много хубава серия. Стана ми мъчно за Филип и Марта, преживели са най-ужасната трагедия - да изгубят дете. Той си каза, всеки път като я погледне преживява тази загуба. Трудна работа да оцелее такъв брак. Така че не мога да я упреквам за нищо, има право да е гневна, да е ядосана, да е сърдита.
   Цвета изведнъж как се стегна и надъха, направо друг човек, даже успя да разтревожи и направо уплаши Андрей. А с Антония много жестоко се разправи сякаш. Макар че, от друга страна, Антония защо приема такъв скъп подарък от жената, която е наранила. Не се ли замисля откъде накъде ще и харижат цял апартамент 😏 Това е - глупост, алчност и безочие, получи си го

Общи условия

Активация на акаунт