ВИНА - тема 2

• 39 215
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Убиеца не трябва ли да е дядо на Бончев? Бащата на Зоя е малък по него време, а Зоя и Андрей са на близка възраст….

# 631
  • Другата България
Не усетих кога мина времето.
Обаче Момчил май е голямата любов на Зоя, как и се насълзиха очите като видя снимката.
И аз, хем малко назад гледах.
Страхотен епизод, от всичко по малко, но най-много и запомнящо се поне за мен беше преживяването на Събев с Анабел. С глас се смях, “Анабел, ела тук, чуваш ли, Анабел....“ Joy
Небрежно се получи с Фичо и Елина, да. Той си я гледаше като ...котарак още от миналия епизод, сега неизбежното се случи. Според мен маман Зоя ще се опита да спаси синко от дъщерята на сина на убиеца на баба ѝ /нали не бъркам роднинските връзки?/, само дето това ще е много плоско предвид онова, че Филип и Елина нямат нищо общо с неща от преди 80 години. Сега, дали Момчил е бащата на Филип - до момента май никой не говори за това, или е само голямата любов на Зоя - , вероятно първото.
Най-сетне Бончев ще каже на жена си за руската мафия, или поне така ми се стори.
Но мира няма да имам до другия четвъртък заради развитието на сагата с Анабел, подозирам, че тя далеч не е приключила.
Убиеца не трябва ли да е дядо на Бончев? Бащата на Зоя е малък по него време, а Зоя и Андрей са на близка възраст….
Именно. Убиеца Бончев е дядо на Андрей Бончев.
Зоя е дъщеря на сина на Марко и Катина. Които са ѝ баба и дядо. На Зоя, не на Филип.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 22:49 от Merri_An

# 632
Отдавна писахме, че Зоя и Момчил са имали любов и Филип се оказва внук на дядо Станко🙌 Предусещаше се и убийството на бягащите🥲
От кого обаче Зоя е избягала в Щатите?! От проклятието (за нейната фамилия), а именно Бончев баща и син ли?!?🤔
Още като видях Филип на прага на дома на Елина, разбрах, че ще им се случи случка🤣Въпросът беше как точно?!?
Смелостта им дойде от изпития алкохол - виното май отми вина̀та🙃
Зоя си пада малко кастрираща майка май - но и Филип си я знае и не й се дава!💪
Събев и Анабел - голям смях, голямо нещо🤣 И там, още като го зърнах как се шашка, че кончето яде фекалии😆, ми стана ясно, че е въпрос на време пленничката да изфиряса🤣
И Харизанов младши беше неповторим с усмивката си като разбра за Анабел❤
А дядо Станко продължава да ми пълни душата!❤ Много необходим, колоритен образ, истински ме разчувства всеки път!

# 633
Сега, да кажете, кой е Момчил, че го изгубих по трасето 🤭

# 634
Много интересен епизод!
Силвия Лулчеваа има изключително присъствие - появи се и веднага пролича голямата актриса!

Интересна ще ми бъде срещата й с Андрей Бончев - тя вече ще знае чий син е той... На убиеца на дядо й!
Не разбрах само защо бащата Бончев беше в къщата на Марко - приятели ли са били?
Не че не се е случвало най-добрият ти приятел да е бил доносник... Rage

Но интересно ще бъде и развитието на връзката Филип- Елина. Тайната на Зоя със сигурност ще изрезе наяве.
В трейлъра въпросът на Зоя към Филип "Спиш  ли с нея?" не е случаен.
Жалккото е, че остават само два епизода - ще има  ли време да се развият добре всички линии?
Любопитно е как ще стане ясна връзката на Бончев с руските изнудвачи... И какви сате?

Момчил е изчезналият син на дядо Станко. Зоя и Момчил са били приятели от училището.

# 635
Сега, да кажете, кой е Момчил, че го изгубих по трасето 🤭

Син на дядо Станко, гледа от портрета на стената в къщата му.  Мистериозно загинал в планината, обаче дали не е възможно да се появи 🤔
Изневерил бил Филип, големи моралисти сте пък 🤡, майка му не го съди, вие сега 🙄🙂

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 23:29 от araselia

# 636
Убиеца Бончев е дядо на Андрей Бончев.
Зоя е дъщеря на сина на Марко и Катина. Които са ѝ баба и дядо. На Зоя, не на Филип.
Убиеца Бончев е баща на Андрей, дядо Станко го каза. Може да е имал син на 40-45-50 г, видимо е млад в епизода. Явно е бил приятел на Марко и се е наел да му помага, но видя накитите и парите и лакомията му е надвила приятелство. Ако беше предател, щеше да ги заведе до границата и вземе и награда.
Хареса ми епизода, а още по-весело ще стане в другия, когато шефа на полицията видя босите крака на адвоката и мръсните обувки на Андрей. Мисля, че жена му ще помогне и измъкне от руснаците, дори после да го зареже.

# 637
  • Другата България
И аз първо бях написала баща, после редактирах на дядо, защото се замислих и годините ми се видяха повече.....Андрей е горе-долу на годините на Зоя, тя е внучка на Марко и Катина, затова и ми се стори логично Андрей да е внук на убиеца /името забравих/. Нещо възрастовата разлика не ми се “връзва“.

# 638
  • Галифрей
OH MY GOD!!!! 😮😲
Страхотен епизод дори се смях на глас “ Ела Анабел,ела тука. Тя яде 💩” 😃 Смях се с горкият адвокат и коня. После тя избяга. Според мен ще се върне в дома си. Иначе Бончев много е смешен, не може да пусне една перялна оф да беше се обадил на Харизанов с музиката на Стана Богат, щеше да има повече ефект.
“ Рамщайн ще правят концерт до лозето” 😂
Не харесвам особено Зоя. Но пък беше силна сцената с дядо Станко .Интерестно  е че тя се опитва да намери истината какво е станало с родата й. Разбрахме,че костите са Марко и Катина. Но това не е неговата  любима.
Какъвто бащата такъв й синът, поне Елина не е като дядо си баща си. Подозирах нещо такова е извършил бащата на Андрей и се оказах права. Христо Бончев ги избива в гората и взима всичко  но не знае,че малкият Станко е свидетел. После става важен и богат.
Оле тия верно се взеха,малко криндж бяха тези малки целувки. Но хубово,че не го показаха. Това не е изневеря.
Гадни комунисти.
В промото Зоя поне има топки да скръцне на Андрей.

# 639
  • Другата България
Събев и Анабел.

Харизанов младши при новината за кражбата на Анабел.

# 640
  • Галифрей
Не знам дали сте забелязали,но гледам от два епизода как интрото се променя. Преди даваха лозето огряно от слънцето, сега го дават на тъмно и гори и става все по изгоряло. Гениално.

Представям се как ГДБОП идва да спасява Анабел 🤣🤣😂  Беше забавно как Харизанов напръска сина си мисли,че той го изнудва.

# 641
  • Велико Търново
малко криндж бяха тези малки целувки.
Нали уж "криндж" значеше нещо, от което гледащият се чувства неловко, независимо че не го извършва, нещо като да се срамуваш от действията на другите. В случая какъв срам би изпитал гледащият, защо? Заради целувките?
Имам усещането, че тая дума се използва за щяло и не щяло. А аз всеки път проверявам значението ѝ, защото си мисля, че пак нещо обърках жаргоните. И всеки път чета, че се използва основно от подрастващи. Ами... определено тези ситуации са много повече криндж, отколкото целувките на Елина и Филип, сори.

Току-що привърших с гледането на епизода. Да, доста неща имат за разплитане, но силно се надявам, че ще успеят, защото ако останат недовършени сюжетни линии, пък БНТ не кандиса на втори сезон, на зрителя това няма да се хареса. А този екип уважава зрителя. Или поне такива впечатления е оставил досега.

# 642
  • Галифрей
Ам малко е защото аз очаквах повече да имат хубава сцена  с целувка малко пияно музика. Романтика. А те от врата айде. Не беше кой знае какво.

# 643
  • Велико Търново
Еее, то от вратата, ама то не беше посрещане, а изпращане, превърнало се във връщане. Т.е. - целувките си бяха продължение. Съвсем естествено, според мен.
Но пък да се очаква нещо от някаква сцена, а тя да се окаже неотговаряща на очакванията, едва ли означава, че непременно трябва да се определи като "криндж".

# 644
Не мисля, че има някакъв коз Зоя. Убийство в смутни времена. Трудно е за доказване, думата на един старец, който тогава е бил малко момче, срещу думата на един големец. Самата Зоя не е била свидетел. Давността е изтекла. Пък и Андрей Бончев не може да отговаря за греховете на баща си. Несериозон е.
Друг е въпросът, че това ще разпали враждата между двата клана и Зоя ще се вбеси, че Филип спи с Елина. Не мисля обаче че тя има право да му диктува сексуалния живот, достатъчно голям е.

П.С. как да не е изневяра това което направи Филип? Той преспа с Елина. Това че не го дадоха не значи, че не се случи,  всички видяхме, че докато се целуваха и натискахме и двамата влязоха в нейното жилище и ни пуснаха завесата. А той все още е женен. Диана Бишоп имаш странни представи за изневяра. Романтика аз не съм очаквал нито от Филип, нито от Елина, прекалено са ""дръпнати". С интерес ще наблюдявам запознанството на мафиотката  - Лена май се казавше - с Елина.

П.П.С. Майка му на Филип още не е разбрала че изневерява. Видяхме че в следващата серия му крещи "с нея ли спиш?"

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 02:27 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт