ВИНА - тема 2

• 39 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Ами за продължение мислим, че почти преполовихме, а много неща са в мъглата още, да не ги претупат накрая. Защото досега какво можем да кажем накратко- дойде Филип, видя една забатачена винарна, жена му си тръгна, освободиха персонала и сега се чуди на кой мафиот да продаде имота... Междувременно мошениците и те си имат своите драми- натиск от себеподобни, но от по- високо ниво, изневери и недоразвити отношения родител- дете.
Но честно казано бих искала да приключи в рамките на този сезон, без да разводняват и тръгват по други сюжетни линии.

# 91
  • Варна
Според вас ще има ли сезон 2? Дали ще оставят с отворен край?
Категорично против отворения финал съм. Надявам се на сезон 2 - темата е благодатна.
Но нека предизвикателствата са други.

# 92
Не знам дали искам втори сезон. Не искам евентуално продължение да скапе хубавия сериал. А и БНТ нямат традиция с многосезонни сериали.
По-скоро всичко да си приключи в този сезон.

# 93
  • София
Аз не искам нов сезон.

# 94
Не искам втори сезон. Имат достатъчно време да не гледаме претупан финал. Дядо Станко се появява в следващата серия. Зоя сигурно до 2.

# 95
И аз клоня повече към това да няма втори сезон. Като знам колко много сериали има със силен първи и слаб втори сезон... Нека не развалят хубавото впечатление от първи сезон.

# 96
Спокойно има време всичко да се избистри - до края на сезона да стане ясно, че Филип е внук на дядо Станко; Цвета да зареже Бончев, Филип да се откъсне тотално от Марта и, евентуално, да закопнее за Елина?!? Харизанов младши да рекне една Майна на баща си ииии…
Какво още?!
Винарната да не се продаде, най-важното!

# 97
  • Варна
Спокойно има време всичко да се избистри - до края на сезона да стане ясно, че Филип е внук на дядо Станко; Цвета да зареже Бончев, Филип да се откъсне тотално от Марта и, евентуално, да закопнее за Елина?!? Харизанов младши да рекне една Майна на баща си ииии…
Какво още?!
Винарната да не се продаде, най-важното!
Мнооооооооого предвидимо...
Бончев да стане съдружник на Филип във винарната. Елина да продължи да работи в другата винарна в жестока конкуренция с тази на баща си.
Антония да се усуче около Харизанов, който да й купи/построи мечтания спа хотел. И да извива ръцете на Елина и Бончев /съответно двете винарни/ рекламирайки или оплювайки продукцията им.
Аз все още  очаквам този Кристоф Вале на Елина да излезе някой Велчев от Франция и да претендира за наследството.

# 98
Аз все още  очаквам този Кристоф Вале на Елина да излезе някой Велчев от Франция и да претендира за наследството.
Това вече ще е интересен обрат.

# 99
И аз очаквам от този храст да изкочи заек, защото твърде често взеха да намесват въпросния французин в сюжета.

# 100
Моята кристална топка е ЗА Елина и Харизанов младши (уточнявам, че... ) да се гаджосат и да го вкара в правия път.
Филип с мацката от бензиностанцията, дето казаха, че по някое време щели да я вземат на работа във винарната.
Все пак свети Валентин е Animal Hear No Evil

# 101
  • Варна
Моята кристална топка е ЗА Елина и Харизанов младши (уточнявам, че... ) да се гаджосат и да го вкара в правия път.
Представям си бащите на сватбата.. Joy

# 102
Аз Елина не я виждам булка. Тя е вечно нацупондрена. Joy

# 103
  • The point of no return
Аз Елина не я виждам булка. Тя е вечно нацупондрена. Joy
Joy Е, недей така, Филип ще я усмихне скоро по някои прогнози, по други може да е Пламката. Joy
Да, Антония и на мен ми се връзва с Пламен, но не и Елина, много му е серт. Joy

# 104
Филип с мацката от бензиностанцията, дето казаха, че по някое време щели да я вземат на работа във винарната.
Все пак свети Валентин е Animal Hear No Evil
Ужас! Дано не!

Общи условия

Активация на акаунт