ВИНА - тема 2

• 39 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Да, Антония и на мен ми се връзва с Пламен, но не и Елина, много му е серт. Joy
Някоя по-малко обиграна му трябва на Пламен. Иначе ще го съжалявам.
 Някоя като Фърцова например/забравих името на героинята/.

# 106
И още за прогнозите, че ми дойде музата.
Не мисля изобщо, че сценарият ми е мноооооого предвидим, дори напротив!🤔
Една смачкана, но влюбена жена, НЕ си тръгва, това е стара истина🤷🏻♀, така както и един охулен, жестоко пренебрегван, низвергнат, ро̀ден син, рядко се опълчва срещу баща си, а по-скоро милее за одобрението на този, който най-много го тормози (пак стара истина)!🤔
Страшно силен характер се иска и в двата случая, а и на двамата не им е в стила да са борбени, затова ги искам точно такива : Цвета да натрие носа на самозабравилия се Бончев, а Харизанов младши да натири баща си и да си тръгне без да се обърне - да му плюе и на парите, и на връзките, и на всичко. Да се бори за достойнството си.
Искат се топки за това, да видим дали ги има. Ще е голям кеф да ги извади, не да ми се натяга само с приказки. Така и мадами не се свалят, още по-малко пък Елина : тя е дейна и знае какво иска. Той само приказва, хич не й е в таргета. Тя сигурно и французина е разкарала, те не са свикнали на о̀правни жени🙄 И той понеже я е искал, но не се е получило, действа тайно и ходатайства зад гърба й за работа - точно такива са, като те искат, ще ти извадят душата с памук, видяхте й усмивката като разбра, че препоръката е от него, нали?! Той си я иска, нея, не винарната. Царе са на жестовете, спор няма. Но не би завлякъл винарната, иска си гаджето.
Така мисля аз.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 20:00 от Веселяшка

# 107
Ако сценаристите не сватосат Филип и Елина, значи накрая ще излязат брат и сестра или братовчеди... Абе, някакви близки роднини. Simple Smile

# 108
Спокойно има време всичко да се избистри - до края на сезона да стане ясно, че Филип е внук на дядо Станко; Цвета да зареже Бончев, Филип да се откъсне тотално от Марта и, евентуално, да закопнее за Елина?!? Харизанов младши да рекне една Майна на баща си ииии…
Какво още?!
Винарната да не се продаде, най-важното!
Мнооооооооого предвидимо...
Бончев да стане съдружник на Филип във винарната. Елина да продължи да работи в другата винарна в жестока конкуренция с тази на баща си.
Антония да се усуче около Харизанов, който да й купи/построи мечтания спа хотел. И да извива ръцете на Елина и Бончев /съответно двете винарни/ рекламирайки или оплювайки продукцията им.
Аз все още  очаквам този Кристоф Вале на Елина да излезе някой Велчев от Франция и да претендира за наследството.

Така ще има материал за още много сезони.

# 109
След предишния ми, обстоен коментар за Цвета, Харизанов младши, Елина и французина, си казвам, че наистина не виждам нито една читава двойка на този етап - Филип и Марта са аут, Цвета и Бончев - също, Антония и Бончев угаснаха, Елина и сина на ловджията, тц. Само за Елина и французина имам резерви, да видим как ще се завъртят там нещата?!?
Филип просто не го давам на никоя.
Не мисля, че би било удачно да има нов сезон, нямат материал за толкова.

# 110
  • Другата България
Аз залагам на майката на Фифо  /забравих името/, и Бончев.
Това в сферата на фантазиите по-скоро, но все пак знае ли човек?

# 111
  • Галифрей
Зоя се казва.

И аз не давам Филипинеца на никоя,но вече е написано с коя ще бъде.

# 112
Освен Антония да се усуче около Харизанов старши...  Всичко друго трудно ще свържа с това, което ни показаха за героите до момента и ще е съвсем като на кино. Принципната Елина не би трябвало да си позволи връзка с мъж с неизяснено положение, защото към момента Филип го виждам само on a break с Марта. Съответно и от негова страна изобщо няма да е честно спрямо Марта, каквато и да е тя, да се впуска той във връзка с Елина.
Но както са ни го измислили, така ще го гледаме.Simple Smile

# 113
  • The point of no return
Хъм, а дали има възможност франсето да е бил шута на Елина и сега да изкупува вина като я препоръчва за добър пост в другата винарна? Тя може затова да е така натопорчена към всичко мъжко. Само с Цвета и Антония води нормални разговори май. Grinning

# 114
Как ще води нормални разговори ? Абсолютно им се звери и дърви.

# 115
Елина е лика-прилика с баща си, когото толкова не одобрява. Кофти чертите от характера му е взела, безпардонна, груба. На всичкото отгоре ще се забърка и с женен мъж, ама той бил разделен с жена си. Мхм, бащичко си е цялата.

# 116
Е, още не се е забъркала. Да изчакаме да видим как точно и при какви обстоятелства ще стане "забъркването" и тогава да критикуваме.

# 117
Елина е лика-прилика с баща си, когото толкова не одобрява.
Това е поредното доказателство, че това, което критикуваме е това, върху, които е необходимо да работим Simple Smile
Елина и Филип по- скоро ми отиват към брат и сестра, но от къде още не е ясно. Майките са сигурни- Зоя и Цвета. Бащите, ако на Филип се окаже, че е на дядо Станко сина (в което е почти сигурно), как така и на Елина ще е той... Освен ако Бончев не е взел Цвета бременна или с бебе и затова сега тя му е толкова благодарна, че го оставя да си развява байрака. И може би затова от време на време е пред иконите...

# 118
И аз не виждам никакъв интерес да имат един към друг Елина и Филип, освен служебен, би трябвало все пак малко-от малко да има някакво позаглеждане , туй-онуй Wink - то точно братче и сестриче, от време на време сблъскват характери ,но имат общи интереси и цели и бързо им минава.

# 119
Това му е хубавото на сериала, че всичко е възможно🤷🏻♀
Всеки си има трески за дялане, съвсем реално и по човешки са пресъздали образите, харесва ми липсата на каквато и да е захаросаност тук.🙌
За мен няма изцяло положителен герой, точно както е в живота.
Виж, за изцяло отрицателен, май са двама🙃
С интерес следя развитието на събитията, съгласна съм с повечето от мненията тук❤

Общи условия

Активация на акаунт