Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 678
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Бъбълс пусни да, но няма да даде много информация. Овулацията знаеш ли кога  е била?
Знам че не беше навреме,ама за съжаление съм по-склонна да мисля че е ранна,отколкото късна.
Направих три теста в деня на овулация,преди и след това и бяха отрицателни и аз реших,че имам задържан фоликул и му теглих една и зарязах всичко.
Попринцип съм с редовен цикъл и не ми се случват такива неща току-така.

# 601
Момичета,аз днес съм като развален грамофон ,който ме е чел в другата тема,да ме пропусне ..
Бебенцето е малко и не си отговаря на седмицата,всъщност то ембрион не се видя,а само сакче ,отговаря на 4-5 седмица,а аз трябва да съм 5+3.Не се видя нито жълто тяло,нито нищо.
Чуденката ми е ако проследя едно ЧХГ дали ще имам някаква яснота развива ли се тая бременност,или не?
Според мен не се блъскай сред болните из лабораториите. Единично ЧХГ няма да е много информативно, а и на този етап няма да се удвоява.
5+3 може и да не се види, ако е по-стар ехографа. Или иди още някъде с по-добра техника, или другата седмица пак на същото място.

# 602
  • София
Горе долу все пак знаеш кога са ви били контактите нали? Аз съм голям песимист за себе си, и още като в 5та седмица видях сак без жълто тяло го отписах... Ама в теб имам надежда за по късна овулация ♥

# 603
  • София
Горе долу все пак знаеш кога са ви били контактите нали? Аз съм голям песимист за себе си, и още като в 5та седмица видях сак без жълто тяло го отписах... Ама в теб имам надежда за по късна овулация ♥
А,нищо не знам,този месец ни беше активен 😂 Трябва да си записвам.
Значи овулацията ми трябваше да е на 26 февруари,но на 26 и 27 имах абсолютно отрицателни тестове за овулация.
Последния ни контакт беше на първи март,помня го,защото няколко часа по-късно дойде сина ми с тракащите си зъби да ми съобщи,че му е студено и се почна сагата с грипа ...

# 604
АА, много ти благодаря отново!

Хубава вечер!

# 605
  • София
Бъбъл значи си горе долу 5 та седмица, не 5 и 3 дни. Кога си пак на лекар?

# 606
  • София
Бъбъл, другата седмица пак на преглед, рано е още. ЧХГ-то според мен нищо няма да ти каже.
Стискам палци 🍀

# 607
  • София
На трети съм на лекар.
Последен цикъл на 12.02 беше,но на мен за беда ми се струва че бях с ранна овулация

# 608
  • София
Абе и ти па... Хайде да минат изборите и ще разбереш какво става

# 609
Момичета,аз днес съм като развален грамофон ,който ме е чел в другата тема,да ме пропусне ..
Бебенцето е малко и не си отговаря на седмицата,всъщност то ембрион не се видя,а само сакче ,отговаря на 4-5 седмица,а аз трябва да съм 5+3.Не се видя нито жълто тяло,нито нищо.
Чуденката ми е ако проследя едно ЧХГ дали ще имам някаква яснота развива ли се тая бременност,или не?

Щом е в матката спокойно! На този ранен етап първо това е най-важно! От там нататък, според мен, дай му шанс и време да се развие 1 седмица, 10 дена и стискам палци направо с хубав пулс да те посрещне на прегледа! Чхг не знам дали не е излишно на този етап все пак сте видяли, че си е маточна бременността (мен от това зло най-ме е страх..) Успех! 🍀

# 610
Бъбъл, аз каквото имах ти го казах.
А коя е другата тема?

# 611
  • Замък сред облаците
За бебеправенето Simple Smile https://m.bg-mamma.com/?topic=1529331.msg46183528#new

# 612
На трети съм на лекар.
Последен цикъл на 12.02 беше,но на мен за беда ми се струва че бях с ранна овулация

Сега се разрових от любопитство.
5+0 не се видя нищо и ме шашнаха за ИМБ
5+5 вече се видя 14 мм сакче. После отидохме на уж по-хубавия ехограф в болницата, където правят ФМ и се видя, съвсем леко, жълтъчното мехурче.
Аз знаех кога точно е заченато. Следях овулация с лентички, а и я усещам. Имахме 1 опит само. В момента всичко си му е наред и се лигави по пода 🤦‍♀️🌈

Допълвам ако на някой му е интересно и полезно:
6+2 отидох на друго по-адекватно място и вече имаше пулс и размер на плода 3.9mm (на сакчето не виждам да пише)

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 10:43 от Bubbless

# 613
Момичета, да ви почерпя, днес моя първороден и единствен (за сега) юнак става на 20г. 🎂😊

Иначе нищо ново при мен. Вече 14 дена след абразиото зацапвам.
От въпросния ден до сега, правя тестове за бременност и овулация.
Хормона на бременноста бавно и славно ме напуска. Вече едва се забелязва чертичката.
Теста за овулация от вчера и днес започва да проявява някаква бледа черта. Предните дни сякаш във вода съм го топила, но то е нормално.
На 10ти ден бях на преглед, всичко е супер.

Това е за сега от мен, чакам да стане довечера да се наконтя 👄👁️ и да се наплюскам с пица и вино послучай успешното ми раждане преди 20г. 😂

# 614
Мацки, качвам ви резултатите ми за обременяване с глюкоза, малко съм във филма откалто ги видях, не очаквай да са такива стойности, ходих на ендокринолог имам изписам глюкофаж по таблетка и половина вечер след вечеря, пия си го редовно намалих и яденвто обаче пусти кг. не мърдат. Хич не ги разбирам тези изследвания и не съм на ясно до колко това е проблем при бременоат

Общи условия

Активация на акаунт