Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 706
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ами като вървя и коремът ми е пълен се втвърдява и ми опъва. Като седя и лежа - не. Не ми е пускала микробиология. Не съм забелязала течение или миризма. Преди да забременея пускахме микробиология, уреаплазми и какво беше там още.

# 301
Ами като вървя и коремът ми е пълен се втвърдява и ми опъва. Като седя и лежа - не. Не ми е пускала микробиология. Не съм забелязала течение или миризма. Преди да забременея пускахме микробиология, уреаплазми и какво беше там още.

Диди, то всяко втвърдяване на корема доколкото знам идва от контракции. Просто някои жени ги усещат, докато други може и да не ги забелязват. Особено в прав стоеж и при дълги разходки или вършене на някаква физическа работа. С коремен или с вагинален ти мери шийката? Малко несериозна ми се вижда тази докторка, ако или ако. Сякаш я мързи да те прегледа. Ако не ти обръща внимание, отиди при друг доктор или като цяло си ходи при двама доктори, че това следене веднъж на месец при рискови бременности съм го играла. Поне на 2 седмици трябва. Следене и лежане. С лежане доста жени са си избутали седмиците. По принцип всяка следваща бременност увеличава риска от скъсяване на шийката. Особено, ако бременността е била до края или в напреднала седмица. Но има начини да се контролира.

# 302
  • Варна
С вагинален ме гледа. По принцип е добър специалист и ѝ имам доверие, ама и на мен ми прозвуча тъпичко - или болница или чакаме. Вероятно няма да издържа и ще запиша час при още един към 20-ти. Но да, аз проблем усещам само като вървя. Вчера сина ми имаха тържество за 8ми март в предучилищната, много се вълнуваше милото, даже се разплака докато си казваше стихчето... Е нямаше как да не отида. Буквално 100м вървях, ама като мишчица, че да не ме стегне. Иначе из къщи като си върша нещо, да поприбера, да сготвя, не усещам напрежение, опъване и т.н. Но въпреки това от 24 часа сумарно сигурно 23 съм лежала вчера.

# 303
Момичета, да ви попитам. Миналият месец бях на преглед на 13.02, 14-ия ден от цикъла ми. Докторът каза, че овулацията ми вече е била минала и вижда жълто тяло. Цикълът ми за въпросния месец е бил 28 дена. Това означава ли, че по принцип овулацията ми е преди 14-ия ден? Не я следя по принцип, нямам такова намерение на този етап. Любопитно ми е. Знам че това не е точна наука.

# 304
  • София
Мини за този месец явно е била тогава, не я ли усещаш по принцип?

# 305
  • Замък сред облаците
Аз овулация, че наближава усещам единствено по засиленото желание за секс във фертилния прозорец 5 дни преди О. Самата овулация не. 90% от жените не си я усещат по принцип.

Мини, лутеалната фаза е фиксиран период в организма, не се мени освен при прием на прогестеронови медикаменти. Така че е възможно да си с ранна овулация.

# 306
Благодаря, АА. Цикъла ми е между 26 и28 дена. По груби и непрофесионални сметки лутеалната ми фаза трябва да е минимум 15 дни, това ако предния ден преди прегледа ми е била овулацията.
Не я усещам, Мацето. Де да я усещах, ехее Joy И секс еднакво ми се иска през целия месец, сякаш Rolling Eyes
Понеже вече са ни разрешени опити, вчера казах на мъжа ми, че е време. Grinning

# 307
  • Варна
И при мен желанието за секс е преди нея, а не по време на нея, нещо съм сбъркана сигурно 😀
Иначе аз с апликейшъна за цикъла на телефона си я засичам и винаги е точна с него, вече три пъти съм тествала.

# 308
  • Замък сред облаците
Защо да си сбъркана? Тя природата го е измислила - жената й се прави секс преди О, защото когато дойде моментът сперматозоидите трябва вече да са там и да чакат яйцеклетката. Ако желанието за секс идваше, когато тепърва се отделя яйцеклетката, отдавна да сме измрели като вид.

# 309
Според моя апликейшън е поне два дена, след като е минала. Поне за февруари. Joy

# 310
  • Замък сред облаците
Апликациите са верни, ако поне 1-2 цикъла е засичана О с тестове или фоликулометрия. Иначе шансът за отклонение е голям.

# 311
Аз също никога не съм я усещала до този месец, след операцията. Имах супер воднисто течение и това ще да е т.нар. цервикална слуз. Бях чела някъде, че след такива интервенции доста жени почват да усещат овулацията си - болки, течение... Е поне едно хубаво нещо. Grinning А иначе на мен секс ми се прави постоянно, та май не е фактор Grinning

# 312
  • София
Аз въвря като куцо пиле когато съм в овулация, не мога да стъпвам даже, лекарите ми се смеят че им казвам още преди да са ме погледнали че фоликула скоро ще се спука, но това е защото съм едно след секцио, второ имам сраствания от секциото.

# 313
Аз никога не съм я ползвала за овулация. Знам че моята може да не е като зададената там. Ама понеже Диди спомена и аз да си кажа. Grinning

# 314
Дами, преди съм писала в темата, но отдавна не съм влизала. Минавам да дам кураж на всички! Искаш ли нещо много силно, то се случва, понякога с доста усилия, но всичко си струва! След три мисед аборта и едно кухо яйце вече месец и половина гушкам една прекрасна принцеса 💝
Още не мога да повярвам, че я имам!
Мечтите се сбъдват!
Не спирайте да вярвате!

Общи условия

Активация на акаунт