Черен списък - Пловдив

• 1 093 309
  • 2 041
  •   1
Отговори
# 240
ed44 на мен Минев ми обърна много внимание, ама ми постави гре6на диагноzа и иска6е да ми прави лапароскопия zа над 700 лева. Не zнам как да го нарека това, невежество или просто обирджииство.  #2gunfire Минев определено не е специалист по стерилитет както и рискова бременност.

# 241
  • Пловдив
ed44   Минев определено не е специалист по стерилитет както и рискова бременност.
Подкрепям

# 242
Доктора е номер едно не ги слушаи ed44  Grinning

# 243
Без никакво колебание слагам д-р Дориана Стайкова - зъболекар.

Дай по-конкретно къде се намира кабинета на твоята Стайкова, че аз отвреме-навреме ходя при една със същото име до "Сани" в Смирненски.
   Същата ли е?

# 244
  • Пловдив
Без никакво колебание слагам д-р Дориана Стайкова - зъболекар.

Дай по-конкретно къде се намира кабинета на твоята Стайкова, че аз отвреме-навреме ходя при една със същото име до "Сани" в Смирненски.
   Същата ли е?
Ако питаш дали е същата - да, тя е, писала съм по назад отговор.

# 245
[съгласна съм с неприятното посещение при доктор Кети Токмакова.Отвратителен лекар,никакво внимание и пак бебета едно през друго без да им се обърне внимание.като на конвейрн ги кара таз докторица бе  hahaha тя ще е много добра да знаете  hahaha

# 246
Покрай малката ми внучка искам и аз да споделя няколко впечатления от разни доктори.
Първо, през време на бременността я наблюдаваше д-р Иванчева, от ВМИ. Всичко хубаво, разбраха се да присъства на раждането, пое ангажимента, като разбира се, щеше да се плати. Започнаха контракциите вечерта, обадихме се по телефона, каза - " рано е още, обади ми се сутринта." Сутринта се покри, беше си изключила телефона, не се появи изобщо.
Добре че на смяна беше д-р Димитрова, та всичко си завърши добре, за което сме и много благодарни.
С прекрасни впечатления съм от д-р Хазбун - хич не си губете времето да клечите с талон при д-р Кети Токмакова. При първия прегледът е удоволствие и за детето и за близките, при втората - мъка и неприятно изживяване за всички. Д-р Хазбун е един млад и приятен  човек, който спокойно обяснява и показва всичко. Спазва си часовете, ама не дава един и същи час на 5 бебета, както беше при колежката му и си има време и да прегледа обстойно детето, да обясни на родата всичко, а и да напише подробно това, което е видял.
Прегледът на тазобедрените стави се прави до 40 ден, ние си го направихме при д-р Хазбун, защото личната ни педиатърка рече, че те го правели по здравна каса в четвъртия месец. И понеже даде талон, с който трябваше да отидем при д-р Токмакова, че тя работела с касата. Както се полага, обадих се по телефона, записах час и си мислех, че като отидем точно навреме, ще бъдем и приети така. Да, ама не - оказа се, че с такъв час има още 3 бебета и още няколко, с предишни. На въпроса ми защо така се получава, докторката ми се озъби, че иначе трябвало да ни запише за другата седмица, ако не ни се чакало, да си отиваме. Прегледът беше абсолютно про-форма, най - важното и първо нещо беше да се подпишем на амбулаторния лист, за третия екземпляр на който се рече, че няма време да го пише сега, та да сме дойдели някой друг път да го вземем. Много ми беше чудно, като претупа сума ти народ, без да пише нищо, как ще попълни после амбулаторните листове и как ще се сети, кое за кого се отнася. Като всичките деца, които прегледа преди нас, нашето включително, се захласнаха в рев при прегледа.
Ми като не може да сколасва, да си вземе сестра или помощник, който да пише, какво значи това - да дойдем в друг ден, ами, ако живеем в другия край на града, пак ли ще се разкарваме?
Много съм разочарована. Мисля, че така се получава тогава, когато лекарят гледа на професията си като на бизнес, а не като начин на лекуване на хората.

Съгласна съм.Аз бях също в чакалнята, когато Токмакова отказа да даде талона, разплака бебето и правеше прегледи по 1 мин!

# 247
Zdraveite, i az da se opla4a                                                                                                                             v4era posetihme s 3god. mi dete ,,KASPELA" DR.DOIKOV. YNG za pregled na 3ta slivica                                                                                                                           s vlizaneto deteto se razplaka i te sas sestrata zapo4naha da mu kre6tat i da go obijdat.Po vreme na pregleda to prodaljava6e da pla4e i DR.DOIKOV go hvana za drehite okolo vrata raztrese go silno daje go poprimesti,kato ne spira6e da kre6ti.  Vednaga si tragnahme.i tova ako e normalno ,da stresirat decata

# 248
Аз съм на същото мнение за д-р Токмакова. Нас пък ни накара да се подпишем на два празни амбулаторни листа и трябваше да минем след една седмица да си ги вземем. Предполагам, че ще пише, че сме ходили два пъти на преглед.

# 249
  • Пловдив
Аз съм на същото мнение за д-р Токмакова. Нас пък ни накара да се подпишем на два празни амбулаторни листа и трябваше да минем след една седмица да си ги вземем. Предполагам, че ще пише, че сме ходили два пъти на преглед.
При нас същият д-р Дойков при първия преглед още искаше да ни запише час за операция за вадене на третата сливица, настояваше че детето боледува много при положение че не е така и ние бяхме на обикновен рутинен преглед, освен това се консултирахме след това с други специалисти УНГ, такива, които не бяха лично заинтересувани от това, т. е. нямаше да намажат пари от здравната каса, ако я извадят и на повечето мнението беше че не трябва да се вади, особено на алергично дете като моето, че рисковете в нашия случай са много по- големи от евентуалните ползи и че тя не е за вадене.... #2gunfire добре че не го послушах, дадох пари и поисках други мнения!!!

# 250
  • Пловдив
Zdraveite, i az da se opla4a                                                                                                                             v4era posetihme s 3god. mi dete ,,KASPELA" DR.DOIKOV. YNG za pregled na 3ta slivica                                                                                                                           s vlizaneto deteto se razplaka i te sas sestrata zapo4naha da mu kre6tat i da go obijdat.Po vreme na pregleda to prodaljava6e da pla4e i DR.DOIKOV go hvana za drehite okolo vrata raztrese go silno daje go poprimesti,kato ne spira6e da kre6ti.  Vednaga si tragnahme.i tova ako e normalno ,da stresirat decata
#2gunfire

# 251
КАНАТОВА #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Крайно време беше да напиша името й тук.Писах подробно в друга тема защо.

# 252

Защо? Любопитно ми е, защото съм доволна от нея. Макар ,че съм ходила веднъж, ме отърва от мнго сериозна гъбична инфекция за 5 дни...

# 253
За Ставрев ли? Ами то не е трудно да се разочарова човек от него. За мен това не е лекар, а безскруполен и безсърдечен печалбар.Мисля си,че такива хора не би трябвало да практикуват.................................................................................................За него ние сме просто касички,които трябва да изтръска. Не ми се говори повече за този човек,ако те интересува цялата ми история пиши ми на лични...
Много добре казано Peace!Аз съм на същото мнение за въпросния "Лекар",имах нещастието да попадна на него и останах безкрайно разочарована от отношението му,прегледите протичаха за не повече от 2 мин.,взимаше си парите и никакви обяснения за нищо,по-комерсиален човек от него не съм срещала!
И аз се присъединявам, напълно точно описание.

# 254

Защо? Любопитно ми е, защото съм доволна от нея. Макар ,че съм ходила веднъж, ме отърва от мнго сериозна гъбична инфекция за 5 дни...

И на мен ми е интересно zа6то.  newsm78 АЗ съ6то съм доволна от нея. Не бих я препоръчала zа лечение на стерилитет или zа следене на рискова бременност, но пък zа всичко останало ми се струва добра. Верно, че кабинетът и не е от най модерните и че има много чака6ти, но не мога да кажа, че ме претупа. Определено ми обърна необходимото внимание.

Общи условия

Активация на акаунт