Черен списък - Пловдив

• 1 093 265
  • 2 041
  •   2
Отговори
# 270
др ВИОЛЕТА ТРАКОВА ,за нищо на света не ходете при нея,нищо не разбира само обърква хората,казва грешни диагнози

# 271
Отвратена съм от "доктор" Писанец.Просто не ми се говори ,как бях излъгана и подведена от нея.При това знаеше,колко важно беше за мен това изследване и че не мога да го повторя другаде,защото кръв се дава на определен ден от цикъла.Предстоеше ми инвитро и това беше последният чист месец,в който можех на 3 ден от цикъла да дам кръв за хормони.Беше много важно,за да знаят докторите моите хормони и как да процедират с мен.Бях уверена ЛИЧНО от тази  доктор в кавички,че до няколко дни всичко ще бъде готово.След като мина седмица и не всичко беше готово,се обадих по телефона,за да попитам и една от лаборантките ми каза,че нямат реактиви и поне до месец няма да стане.Не мога да опиша,колко излъгана и безсилна се почувствах.Тъй като всичко беше вече планирано,се наложи докторите в София да работят малко "на тъмно" и стимулацията не беше успешна.Минаха  два месеца,от време на време проверявам в интернет,още няма резултати.А са платени.Не искам да стъпвам там,дори и за да си взема парите.
Освен това се съмнявам и в достоверността на резултатите от там.Хормоните,които излезнаха,бяха перфектни,а някои от тях съм изследвала преди и другаде и не е било така.
И докато лежах там за пролактина,"доктор" Писанец вдигна страхотен скандал на една лаборантка и момичето се разплака.Непочтена и самозабравила се жена!

# 272
Не съм сигурна дали тук му е мястото, но zа госпожа Писанец и лабораторията и подкерпям
svetla60.

# 273
д-р Елена Дякова от кожния диспансер в Пловдив и на всичкото отгоре е управител на медицинското заведение. newsm11  Благодарение на "компетентното" й мнение се влоших и бях за болница.  smile3527  smile3515

# 274
Както писах в една друга тема и за нас Маруся Писанец не може да се нарече доктор. Понеже детето (6 год.) ни е давало много пъти кръв от вена , защото ходим по операции и пищеше, и се тръшкаше, та идва въпросната стара дама и започва да ни гони, че сме разваляли реномето и. Но както виждам тази работа си я върши сама. Подкрепям напълно svetla60.

# 275
някои посещавал ли е др кузманов от торакс-пловдив?ако някой има мнение,моля да сподели.

# 276
Някой знае ли нещо за д-р Р.Кунчев-акушер гинеколог?!? newsm78

# 277
Този лекар го няма в белия няма го и в черния списък-----Никой ли не го знае??????????

# 278
Кажи къде работи.

# 279
Този лекар го няма в белия няма го и в черния списък-----Никой ли не го знае??????????

Д-р Р.Кунчев работи на частно в Пловдив бул.Руски 117

# 280

Работил е във Весела, после в Торакс, ако не се лъжа.
Не съм имала срещи с него. Но съм чувала, че е малко груб. Което обаче не пречи да е професионалист.

# 281

Работил е във Весела, после в Торакс, ако не се лъжа.
Не съм имала срещи с него. Но съм чувала, че е малко груб. Което обаче не пречи да е професионалист.
Сега работи в Селена

# 282
  • Пловдив
д-р Елена Дякова от кожния диспансер в Пловдив и на всичкото отгоре е управител на медицинското заведение. newsm11  Благодарение на "компетентното" й мнение се влоших и бях за болница.  smile3527  smile3515
Подкрепям на 100%.

# 283
доктор Бакалова е просто един дистрибутор, никакъв доктор не е.

# 284
 Здравейте!
Отдавна се канех да напиша нещо и за лекарката, която много помогна, да не кажа, че бе главна виновница да загубя първото си бебе!!!  Twisted Evil
Поставям в черния списък д-р Тракова /иначе, уж много мила и внимателна лекарка, която работеше в поликлиниката до ресторант "Стадиона", не помня точно адреса на частния й кабинет, който се намира срещу Семинарията/...  Twisted Evil
Преди няколко години отидох при нея с болки, препоръчаха ми я, уж като добра лекарка, а се оказа пълен психопат, поне моето мнение е такова!!!
Каза ми, че съм имала контрахирала матка, даде ми някакви хапченца, не ме насочи спешно към болница, каза ми, да не се притеснявам, че всичко щяло да отшуми до 2-3 дни...
В резултат на това, понеже й се доверих, за което безкрайно съжалявам, постъпих в болница с 3 см. разкритие, изживях пълен кошмар и няколко дни лекарите се бореха да овладеят нещата... Напразно...Детето ни живя само един ден...бе недоносено....
Моля ви, не стъпвайте при д-р Тракова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт