Черен списък - Пловдив

• 1 093 174
  • 2 041
  •   2
Отговори
# 300

Искам да сложа в черния списък д-р Кети Токмакова - ортопед. Взе направлението ни от джи-пито на бебо и каза, че трябва да си заплатим 20 лв за ехографски преглед, защото "касата и била лимитирала прегледите с ехограф"??? Е, защо, аджеба, вземаш направлението? За да получиш заплащане от пациента и от касата! Естествено, взех си направлението и си тръгнах. Отказвам да участвам в измамнически схеми на алчни доктори!

Имам приятелка, при която приложи същата схема успешно - направлението и 10 лв.  #Cussing out

# 301
КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА РУЖА БЕЛЧЕВА  ОТ ВМИ-ТО.ДАЛИ Е ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ?АКО НЯКОЙ Е БИЛ ПРИ НЕЯ НЕКА ДА НАПИШИ МНЕНИЕТО СИ,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО,ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Ходила съм при нея на гинекологичен преглед преди време. Малко е груба... Друго не мога да кажа. А, и на мен също отдели доста време да ми предлага козметиката, на която е дистрибутор.
Напълно съм съгласна(и на мен ми предложи козметика) и ще добявя още нещо .Ходих при нея относно гъбична инфекция и болки "одолу" което е много странно, а сестрата и Др Белчева ми казаха да не нося впити дрехи и да ходя с поли, каза ми че течението което имам не било нищо особено че имало жени с много по-силно течение - изписа ми вагинални глобули , които не ми подействаха( проблема ми все още съществува , препоръчаха ми Д-р Георги Крумов .Смятам да му се обадя скоро , някакви отзиви за него?)

# 302
Добавям Светла Дионисиева - гинеколог от Пловдив  Twisted Evil

# 303
КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА РУЖА БЕЛЧЕВА  ОТ ВМИ-ТО.ДАЛИ Е ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ?АКО НЯКОЙ Е БИЛ ПРИ НЕЯ НЕКА ДА НАПИШИ МНЕНИЕТО СИ,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО,ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Ходила съм при нея на гинекологичен преглед преди време. Малко е груба... Друго не мога да кажа. А, и на мен също отдели доста време да ми предлага козметиката, на която е дистрибутор.
Напълно съм съгласна(и на мен ми предложи козметика) и ще добявя още нещо .Ходих при нея относно гъбична инфекция и болки "одолу" което е много странно, а сестрата и Др Белчева ми казаха да не нося впити дрехи и да ходя с поли, каза ми че течението което имам не било нищо особено че имало жени с много по-силно течение - изписа ми вагинални глобули , които не ми подействаха( проблема ми все още съществува , препоръчаха ми Д-р Георги Крумов .Смятам да му се обадя скоро , някакви отзиви за него?)

Доктор Крумов от Хирургиите /ВМИ/ е един от най-добрите специалисти там, препоръчвам ти го, също добри отзиви за лекари от ВМИ мога да дам за д-р Корсемов и д-р Амалиев /доколкото знам, и тримата работят в частни кабинети, не със здравната каса/... За д-р Ружа Белчева не съм "за", както и за д-р Атмаджова /също работи в поликлиниката на ВМИ/...!!!
Ако имаш още въпроси, пиши ми на ЛС, ще се радвам да ти помогна със съвет,стига да мога...
Всъщност, сега се сещам - ако нямаш възможност, и предпочиташ гинеколог, който работи със здравната каса, ти препоръчвам д-р Васил  Велевски, който работи в Окръжна болница, има кабинет близо до хотел "Санкт Петербург" и работи със здравната каса - много е добър и винаги предписва адекватно лечение за всякакви инфекции, течения... Помагал е на много хора, и то за доста упорити инфекции!!!

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 16:08 от tely

# 304
Здравейте! Искам да добавя в черния списък д- р Димитър Йончев. Не ходете при него. Аз бях негова пациентка и продължих да го посещавам, въпреки, че моя приятелка (негова бивша пациентка) ме посъветва да не му се доверявам. В крайна сметка се опарих жестоко и се убедих, че много прехваления истински професионалист е просто един алчен човек, който яко дере кожата на пациентите си и 5 пари не дава за тяхното здраве. Това, което преживях, не пожелавам на никого. Ако все пак толкова много му вярвате, просто търсете винаги второ мнение, когато се отнася за нещо сериозно. Това, през което преминах заради този човек и алчността му, аз отъждествявам с кошмар и ужас, просто защото не мога да намеря по- силна дума. МОЛЯ ВИ МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!!!!!!!

# 305
И аз тука да включа едно докторче в черния списък.Главен асистент в неврохирургията на Пещерско шосе гр.Пловдив--д-р Желязков.
С две думи осакати и без друго болния ми баща.Подробности не ми се пишат,че темата и историята са тежки,но ако ви се наложи до потърсите помощ от неврохирург,направете го при добрите специалисти в София.

# 306
po povod za doktor ianakiev i pismoto na viza az imax sastia problem smoeto dete no ve4e mu niama ni6to xodi si normalno i kra4etata sa mu napulno zdravi no go izlekuva dr jivkov ot varna

# 307
# 308
Искам да сложа в черния списък д-р Кети Токмакова - ортопед. Взе направлението ни от джи-пито на бебо и каза, че трябва да си заплатим 20 лв за ехографски преглед, защото "касата и била лимитирала прегледите с ехограф"??? Е, защо, аджеба, вземаш направлението? За да получиш заплащане от пациента и от касата! Естествено, взех си направлението и си тръгнах. Отказвам да участвам в измамнически схеми на алчни доктори!

На мен 20 лв не ми поиска, но "прегледът" беше 2 минути

# 309
  • Пловдив

На мен 20 лв не ми поиска, но "прегледът" беше 2 минути
О, нашият също беше 2 минути, нищо че ми взе 20-те лева  Sick

# 310
Потвърждавам за д-р Сурлекова. Имам дерматит и когато отидох при нея на преглед, ми продаде един крем, с който да се мажа. Не лекарство, просто ежедневен крем за лице. Да, кремът е хубав, но не ми изписа нищо друго, а дерматитът не може да изчезне без лечение. За прегледа платих 15 или 20 лева, не си спомням. След 10 дни отидох при нея в същия вид. Естествено нямаше никакво подобрение. Каза ми, че ми няма нищо и ме пита дали съм знаела хора с какви проблеми има, а цялото ми лице беше на червени петна, които се лющеха. Извика и сестрата, за да пита и нея дали ми има нещо на лицето. Говори ми нахално и с тон и това при положение, че съм отишла в частния и кабинет.

Д-р Сурлекова и мен доста дълго ме лекува ... на едно от посещенията ми при нея ме увери, че състоянието ми не е никак добро -  продаде ми скъпо лекарство с почти изтекъл срок на годност и ме прати при  гинеколог, с когото работи ... за късмет реших да потърся друг специалист - оказа се, че и лечението и лекарството са били ненужни ...

# 311
po povod za doktor ianakiev i pismoto na viza az imax sastia problem smoeto dete no ve4e mu niama ni6to xodi si normalno i kra4etata sa mu napulno zdravi no go izlekuva dr jivkov ot varna
Би ли уточнила, какво имаш предвид. Разбирам, че доктор Живков ви е лекувал, но познаваш ли Янакиев, не можах да разбера.

# 312
  • Пловдив
Аз вече два пъти водих бебчо при Д-р Токмакова,на месец и половина и сега на четири месеца.Втория път дори я попитах дали и дължа нещо тя категорично каза не.Иначе прегледа наистина бързо го прави.

# 313
Искам да добавя д-р Матеев от клиника "Бора"!

# 314
А подробности или причина защо?
Питам, за да е пълно инфото и негативният вот да е обоснован Hug

Общи условия

Активация на акаунт