Черен списък - Пловдив

• 1 108 065
  • 2 061
  •   1
Отговори
# 660
  • София / Пловдив
То че има начин - има.
Но момичето пише да я търсим на е-мейл ...както и да е.
Пък и нали темата е "Черен списък" - да си напише подробностите спокойно и тук.

# 661
     Разбира се всеки има право на грешки.Както хората са казали-"На чужд гръб и сто тояги са малко".Аз реших да споделя тук какво ми се случи,с цел ако мога да помогна на някого.Не мисля,че щях да се чувствам много приятно,ако бях останала само с една яйчни кова тръба( а имаше такъв шанс).

# 662
Извинете, че пиша тук ,но не намерих по=подходяща тема.Какво ви е мнението за Мария Печилкова-децки гастроентеролог,хомеопат ....?

# 663
Подкрепям lil4o13 Peace Аз лично раждах при Кръшкова - е, няма такъв лекар, честно! Направи луди екипа , държа ми ръката, идва да ме види след раждането...Нямам думи...

# 664
  • густо майна Филибето
Извинете, че пиша тук ,но не намерих по=подходяща тема.Какво ви е мнението за Мария Печилкова-децки гастроентеролог,хомеопат ....?

Аз съм водила детето само веднъж при нея, не се налагаше повече, но останах с много добри впечатления. Вникна много детайлно в проблема, поиска консултации с други лекари.

# 665
д-р Ели Илиева , гинеколог, от МЦ " Надежда", никой да не стъпва.

"Д- р" Ели Илиева- "гинеколог", ДКЦ "Надежда", опасна за здравето !!!
Д- р Стратев- "гинеколог", най- висша цел- печелене на пари за сметка на пациента !!!

За д-р Стратев изобщо немога да се съглася-изключителен професионалист,раждах при него секцио с усложнение.Блестящо се справи и всеки ден идваше да проверява какво ми е състоянието.Да, взима хонорар,но след изписването съм ходила поне 4 пъти в частния му кабинет да ми преглежда раната и нито веднъж не ми е взел пари допълнително.

# 666
  • густо майна Филибето
Мда, пък мен ме изпрати с контракции да си ходя в къщи(и ми спря лекарствата), щото много съм се задържала в болницата. Не беше на хонорар.

# 667
искам да кажа по темата бабаков-това 4е някоя е недоволна от него не зна4и 4е тои е некадьрен или измамник,и там още кав беше,одирал ти бил кожата,какви са тия глупости бе,аз родих при него,многоси е савестен 4овека,болките ми по4наха в 2h през но6та,аз имах уговорка с него,(наистина си платих и то след като родих 200лв,ама искам да питам кои доктор които искаш да те изроди не иска пари,няма такав,даже искат много пове4е)званах му веднага след половин 4ас бе6е при мен,приеха ме веднага,и така.вси4ки искат пари ,лошото е 4е някои дори не присастват,а ти взимат парите,е такива хора заслужават тезидуми

# 668
Така прави тя,и всички ортопеди (с много малки изключения)... Crazy

# 669
  • Пловдив
вси4ки искат пари ,лошото е 4е някои дори не присастват,а ти взимат парите,е такива хора заслужават тезидуми

nana_natali не мисля, че е много коректно да слагаш всички доктори под един знаменател .Все още има добри специалисти , които обичат професията си и я работят не с единствена цел пари .Мога да ти посоча такива лекари .
А за другото съм съгласна с теб  Peace И най-добрия професионалист може да сгреши , човешко е!Винаги ще има (не ) доволни .

# 670
  • Пловдив
b]nana_natali[/b] не мисля, че е много коректно да слагаш всички доктори под един знаменател .Все още има добри специалисти , които обичат професията си и я работят не с единствена цел пари .Мога да ти посоча такива лекари .

Абсолютно, има и то не са малко , само да попданеш на тях  Peace.

# 671
  • Пловдив

Абсолютно, има и то не са малко , само да попданеш на тях  Peace.

Точно така rrhh-Ани ! Peace

# 672
И аз не съм съгласна с Натали Naughty

# 673
Бягайте далеч от д-р Георги Петров (ортопед-травматолог в Окръжна болница - Пловдив). Поне що се отнася до контузии на сухожилия (порязване в моя случай), които изискват оперативна намеса. От мързел или некадърност така заши сухожилието на кутрето ми, че след него ми правиха още 2 операции и след месец ще бъде и третата за присаждане на сухожилие. Така че, ако имате избор, отивайте до София или Плевен.

# 674
  Пиша за да изкажа негативните си впечатления от доктор Митковски.Той е детски хирург в хирургиите на Пещерско шосе.Отидохме за да забели пишлето на малкия и каза нека първо видим до какво положение е.Погледна го, затвори памперса и ми обясни че при него обикновенно забелване не може да се извърши и че се налага това да стане оперативно.Започна да ми обяснява кога е най-подходящият момент за тази манипулация.Правела се под пълна упойка.Трябвало да се направи оперативно защото е прекалено затворено пишлето и при евентуално забелване ще се разкъса кожата и много ще се травмира детето , пък и нищо нямало да стане.Щяло пак да си зарасне.Аз бях в шок, за първи път чувах за подобно нещо.Много често срещано било това.При 50% от момченцата.Тръгна да ми обяснава какви са предимствата и недостатъците на забелването и на пълното обрязване и направо незнаех къде се намирам на излизане от кабинета му.При операцията щяло да му остане и белег от разреза добави като ни изпращаше.Добре че беше моя приятелка , която ми спомена за друг лекар който е завеждащ на въпросното отделение.Отидохме същия ден при него и човека каза: " Ооооо, за пишлето ли сте?Не се тревожете, това е дребна работа.Ей сега ще му го направя.Първите 24 часа ще му пари като пишка, но след това ще отмине."Направо бях ей така  Shocked Сложи си едни ръкавици и каза да му сваляме памперса.Аз му обясних за ситуацията преди това, но не му казах че става въпрос за мен и той каза, че никога не е правил подобна операция за 35г стаж.Нямаше зверското разкъсване за което ни говори Митковски и детето ми вече е със забелено пишле.Това ми струваше 10лв.Бяха ми казали че при Митковски е 20 или 30лв., но той предпочете да сформира екип за операция и да вземе повечко.Направо съм отвратена до къде са готови да стигнат тези "лекари" и то с едно невинно бебенце.

Също така искам да добавя доктор Петкова в черния списък.Тя е очен лекар пак към ВМИ, но има и частен кабинет до Градската градина.Детето ми беше на 25 дни и много му сълзеше едното оченце.Каза че е със запушен слъзен канал и тръгна да насрочва сонджаж като стане детето на 1 месец пак с пълна упойка разбира се ooooh! ooooh! ooooh!Не го заведох повече.На третия месец му се оправи оченцето от мазане единствено с гелче.
Вярно е че се налага сондаж в някой случай, но доста често се оправя до 4-5 месец на детето.

Общи условия

Активация на акаунт