Такива примери има много и не само с д-р Даскалов.И защо да не са обективни , винаги и навсякъде ще има доволни и не до там.Значи ли , че ако някой не е доволен от даден лекар не е обективен.Това е неговия случай и неговата обективност.

.За мен професионализма не се състои само в любезостта и вежливостта , а също много субективно ми звучи-Той казва половината истина?И цялата истина да каже , пак може да е субективна за околните и обективна за него и разлика не виждам, просто това са някакви химерически понятия.Четеш много положителни и отрицателни мнения за даден доктор , търсиш истината за себе си и я намириш и ти избираш , на кой да се довериш , къде е субективно и къде не е и пак за себе си и избираш как да постъпиш .А това дали да отиде по ЗК или иска да си плати е избор на пациента и няма общо с мнението за добър лекар.Аз избирам добър специалист и ако той не работи със ЗК това няма да ме спре и не ме интересува дали съм си платила за да го получа, при все че се касае за здравето ми.И по ЗК не ми е много по ЗК , защото внасям една камара осигуровки , а използвам малко неща , изчислено пак приема ми е платен.
,ама надали това е имала предвид.Ти смяташ ли да ходиш?Незнам като професионалист каква е,но аз също имам лошо мнение по 2-3 пункта.Отидох по спешност заради родилни контракции(тя беше дежурна същата вечер).Оказах се с 2 см. разкритие,при което нейното мнение беше да ме остави до сутринта.Имах изрични показания за секцио по няколко причини.След моето настояване и отбелязване,че това чакане е излишно след като ще ме оперират така или иначе все пак събра екип.След операцията дойде да ме види едва на 4-я ден,лошото беше,че имах и усложнения(които не приписвам само на нея),а тя даже не беше в течение и въпросът,който ми зададе ни в клин,ни в ръкав направо ме разби :Какво си направила ти сега?"
но не в това е въпросът. Не мога да повярвам по никакъв начин на твърденията за мърсотия в кабинета и непрофесионално отношение от нейна страна