Черен списък - Пловдив

• 1 095 380
  • 2 050
  •   2
Отговори
# 795
Мама на Вале, всеки път дъвчим все едно и също нещо.  ooooh!
Разберете, че винаги ще има доволни и недоволни.  Peace  Все пак никой не отива във ВМИ насила, а по собствено желлание, нали така?  Wink

Съжалявам за това което ви се е случило.  Confused
Не знам какво да ви кажа, не познавам въпросната лекарка, за да коментирам каквото и да било.

# 796
Мама на Вале, всеки път дъвчим все едно и също нещо.  ooooh!
Разберете, че винаги ще има доволни и недоволни.  Peace  Все пак никой не отива във ВМИ насила, а по собствено желлание, нали така?  Wink

Съжалявам за това което ви се е случило.  Confused
Не знам какво да ви кажа, не познавам въпросната лекарка, за да коментирам каквото и да било.

Ами аз лично попаднах там, съвсем случайно в 2 часа през нощта - по спешност в 16-та седмица с бъбречна криза, но добре че стана така, поне видях с очите си за какво става въпрос, та бързо ми мина желанието да раждам там.  А Димитрова ми я препоръча колежка на свекърва ми-акушерка, но моята преценка не съвпадна с нейната и си намерих друг лекар, за което изобщо не съжалявам. Hug  Peace

# 797
И на мен ми я препоръчаха.но уви,защото се видя какъв специалист е. Няма ли кой да я изгони тази жена.ТЯ НЕ Е ЗА ТАЗИ РАБОТА

# 798
Е шапка му свалям на доцент Пехливанов .който дойде и ми каза .че за него случая остава без коментар. И аз като мед.лице го талкувам така вината е изцяло в колежката Димитрова.но и Д-Р Ямаков беше втрещен от действието на Димитрова

# 799
Е шапка му свалям на доцент Пехливанов .който дойде и ми каза .че за него случая остава без коментар. И аз като мед.лице го талкувам така вината е изцяло в колежката Димитрова.но и Д-Р Ямаков беше втрещен от действието на Димитрова

Предполагам, обаче тя се изживява като голямо светило и се мисли за много велика, явно обича и да се налага. Аз четох какво беше казала за "Марица" след твоето оплакване - че тя с нищо не била виновна, по нищо не личало преди това, че ставало въпрос за толкова едро бебе, че  това ти било второ раждане и в крайна сметка проблемът се оказал диспропорция между раменете и главата на бебето. Чудя се къде е съвестта на тая жена и как спи изобщо?!  #Crazy Не знам как не и е увряла главата, като е видяла, че нещата не стават нормално, да назначи секцио!  #Crazy

# 800
Да и друго каза че аз съм отказала секцио и съм подписала документ,което изобщо не е вярно.Акушерката ,която беше на смяна дойде след случилото се и плака заедно с мен,защото видя как постъпи Димитрова и не можа да повярва че това се случва на мед.лице,но и да не бях сестра не може все друг да е виновен. И за да си опече работата докторката го писаха живо раждане а мен ме друсаха с диазепам и незнаех къде се намирам.ТОЛКОВА НЕКЪДЪРНОСТ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА  #Crazy #CrazyИ друго ми каза оооооо  по лошо има ти не си виждала разкъсана матка.тази е напълно луда повярвайте ми

# 801
Да и друго каза че аз съм отказала секцио и съм подписала документ,което изобщо не е вярно.Акушерката ,която беше на смяна дойде след случилото се и плака заедно с мен,защото видя как постъпи Димитрова и не можа да повярва че това се случва на мед.лице,но и да не бях сестра не може все друг да е виновен. И за да си опече работата докторката го писаха живо раждане а мен ме друсаха с диазепам и незнаех къде се намирам.ТОЛКОВА НЕКЪДЪРНОСТ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА  #Crazy #CrazyИ друго ми каза оооооо  по лошо има ти не си виждала разкъсана матка.тази е напълно луда повярвайте ми

Кошмар, не знам как не си я убила тая патка на момента, случила е на кротка жена, явно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 802

Shocked Shocked Shocked Shocked  Shocked

# 803
Съжалявам много за това, което Ви се е случило, но като медиценско лице не Ви ли е било ясно , че  катедрата по АГ- ВМИ е най-слабото звено в АГ в Пловдив!? Там няма адекватно обезболяване на раждането. Общо взето това е един модерен селски родилен дом със старо разбиране от 50-те години за акушерството и гинекологията въобще. Аз бях със стерилитет 7 години и също ме насочиха към ВМИ. Но тъй като бременността ми я води АГ -не от ВМИ, аз му се доверих и родих със секцио с епидурална анестезия при него в друго държавно АГ-отделение и останах с прекрасни впечатления от целия екип и от престоя си въобще.

# 804
  • Пловдив
Съжалявам много за това, което Ви се е случило, но като медиценско лице не Ви ли е било ясно , че  катедрата по АГ- ВМИ е най-слабото звено в АГ в Пловдив!? Там няма адекватно обезболяване на раждането. Общо взето това е един модерен селски родилен дом със старо разбиране от 50-те години за акушерството и гинекологията въобще. Аз бях със стерилитет 7 години и също ме насочиха към ВМИ. Но тъй като бременността ми я води АГ -не от ВМИ, аз му се доверих и родих със секцио с епидурална анестезия при него в друго държавно АГ-отделение и останах с прекрасни впечатления от целия екип и от престоя си въобще.

И след като родихте  в друг родилен дом, как разбрахте че катедрата по АГ-ВМИ  е най-слабото звено? newsm78 newsm78

# 805
Хайде моля, прекалявате. Sick Бу къде си?

# 806
Съжалявам много за това, което Ви се е случило, но като медиценско лице не Ви ли е било ясно , че  катедрата по АГ- ВМИ е най-слабото звено в АГ в Пловдив!? Там няма адекватно обезболяване на раждането. Общо взето това е един модерен селски родилен дом със старо разбиране от 50-те години за акушерството и гинекологията въобще.
Съгласна съм, че в стерилитета нямат опит. Намирисва ми на ..., защо пък точно "селски" го наричаш ooooh! Незнам колко са им стари разбиранията, пък и точно от 50те. Е друго ще ти каже баба ми ако я питаш, по неино време едва ли са може ли да й предложат раждане във вода което сега предлагат само ВМИ Пловдив и още една болница в БГ. А да говорите, че няма добри анестезиолози е смешно, това, че политиката на АГ отделението е да не препоръчват използването на епидурална е друг въпрос.
http://www.unihosp.com/structure1.html#20

# 807
С най-добри чувства към баба ти, но ако види как се разхождата цигански търговци из АГ отделението, ще й се прииска да върне времето.

Не знам как ги съчетават тези две понятия очевидна мърлящина и професионализъм newsm78

# 808
С най-добри чувства към баба ти, но ако види как се разхождата цигански търговци из АГ отделението, ще й се прииска да върне времето.

Не знам как ги съчетават тези две понятия очевидна мърлящина и професионализъм newsm78

Е, не само циганки се разхождат, сутрин рано и вестници минават да предлагат по стаите.  Hug

# 809
  • Пловдив

Е, не само циганки се разхождат, сутрин рано и вестници минават да предлагат по стаите.  Hug
Изобщо нямам за цел да защитавам ВМИ , но  за 5 дневен престой на нито едно от тези неща не станах свидетел .Напротив отделението беше постоянно заключено .Да не би да  казвате как е било преди доста време .

Общи условия

Активация на акаунт