Черен списък - Пловдив

• 1 093 956
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 975
Джей ,
спам е по темата и съжалявам, но за задържаните фоликули стават кистички и това е алгоритъма за премахването им. Или се махат с идването на цикъла или се налага с противозачатъчни. Доктора не го познавам. Peace

# 976
Д-р Атмаджова-АГ- от поликлиниката на ВМИ и Медлайн клиник.Имах направление за ЖК-нито едно изследване не ми пусна,нито токсоплазмоза и другите задължителни,нито Ехограф,дори кръвно не премериха.И като си направих изследванията на частно ми каза: твой си проблем.Взимаше ми такса 2.40-въпреки че съм бременна,защото не ми била установена бременността,а и носех снимки от друг ехограф и понеже там се виждало,че съм бременна ,нямало нужда тя да ме гледа(противоречи си от мързел и небрежност).Мързи я да диша тая жена.Иначе с акушерката само приказки и ми казаха:Докато не сте бременни не се поглеждате,сега се сетихте за изследвания.А Аз съм човек,който всяка година си прави изследвания

# 977
Д-р Мая Минева -офталмолог,очна клиника "Луксор"
Преди 6 месеца заведох дъщеря ми на частен преглед в клиниката,прегледа я въпросната лекарка и заключи,че нищо й няма.След наблюдение и съмнение от моя страна я заведох при друга лекарка,която още по погледа разбра,че детето има проблем.В момента сме с очила с диоптър и астигматизъм.Добре че навреме я заведох,а не се успокоих само с заключенията на Минева,че след време щеше да бъде късно.

# 978
Д-р Мая Минева -офталмолог,очна клиника "Луксор"
Преди 6 месеца заведох дъщеря ми на частен преглед в клиниката,прегледа я въпросната лекарка и заключи,че нищо й няма.След наблюдение и съмнение от моя страна я заведох при друга лекарка,която още по погледа разбра,че детето има проблем.В момента сме с очила с диоптър и астигматизъм.Добре че навреме я заведох,а не се успокоих само с заключенията на Минева,че след време щеше да бъде късно.
втория път при кого си била и работи ли с здравната каса,че аз си имам проблеми с очите но в пловдив още не ми се е налагало да ходя и не знам и кой да питам за добър специалист.
И има ли майки които са имали проблеми с очите и им е било отказвано направление по време на бременността за лекар под предтекст че диоптъра бил малък и нищо нямало да им стане?  newsm78

# 979
По съвет на Джипито отидох при д-р Нели Коева,намира се на главната- там където са картините на Джумаята,зад тях има 2 заведения-май пицария беше, и отгоре в уличката е оптиката и кабинета на лекарката.Работи със здравната каса,ние отидохме без час и ни прие без проблем.Засега съм доволна от прегледа и обясненията,/като се има предвид колко е ината моята щерка/.Моя приятелка и тя си заведе детето при нея и  е доволна.
Намерих адреса - ул.Отец Паисий 3 , тел. 032/621 751 , оптика "Корект"

# 980
Към черния списък искам да добавя нашето джи пи Янко Трифонов. В началото бях доволна, но с всяко изминало посещение лекаря се държи супер неадекватно и си върши работата наполовина, а се има за голям специалист. Последно пратих майка да заведе синът ми, който е на 2г. на профилактичен преглед. Прегледал го набързо и ги изпратил. Без да пусне нито направление за кръвна картина, нито направление за ортопед, които са задължителни. След няколко дни майка пак отива да иска необходимите документи, а той с цялата наглост е връща и й казва да дойде друг път. И кога ще му се направят на детето изследванията като стане тийнейджър ли?!??! Просто думи нямам.

# 981
По съвет на Джипито отидох при д-р Нели Коева,намира се на главната- там където са картините на Джумаята,зад тях има 2 заведения-май пицария беше, и отгоре в уличката е оптиката и кабинета на лекарката.Работи със здравната каса,ние отидохме без час и ни прие без проблем.Засега съм доволна от прегледа и обясненията,/като се има предвид колко е ината моята щерка/.Моя приятелка и тя си заведе детето при нея и  е доволна.
Намерих адреса - ул.Отец Паисий 3 , тел. 032/621 751 , оптика "Корект"

благодаря много за информацията .дано да успея да се възползвам от нея Simple Smile

# 982
Д-р Боряна Джарова!Отвратителна жена!!!!Иска пари за безплатни ваксини!!!!Моя син беше при нея до 8.06.2010.......разбрах от РИОКОЗ че ваксината Пентаксим е безплатна от 1 април 2010г. като няма значение кога е родено детето,и няма значение кой по ред е приема.Аз знаех със сигурност от РИОКОЗ,че е безплатна,когато отидохме при нея....а тя нагло отрече тази потвърдена Истина.Като дойде време да платим и ние отказахме да дадем пари за нещо,което ни се полага тя хвърли картона на детето на земята и каза да и се махаме от главата,както ние така и моята зълва с племенницата ми,които и те са при нея!Ние с тези 63 лв. сме ощетили нейното дете....а тя нямаше ли да ощети нашето?????Не мога да допусна да й се размине така.....подала съм жалби навсякъде-Здравна каса,РИОКОЗ,Данъчна служба,Икономическа полиция!Ако има майки,които са при нея и са платили след 1 април 2010г. за ваксината моля да ме подкрепят и тази жена да си получи заслуженото!

# 983
Cvetelena,
Не съм запозната със сагата за Пентаксима, но като специалист д-р Джарова е далеч пред повечето педиатри  Peace Вече 4та година сме при нея и съм с много добри впечатления - от раждането на детето, през ваксинациите та до сега. Вярно, понякога е на настроение, но пък не е леко цял ден да преглеждаш болни бебета и да носиш отговорност за лечението им /защото те уверявам, че тя е силно отговорна жена и много обича децата/.
А не се ли разбрахте преди да боцне детето, че нямаш намерение да плащаш, че да избегнете тази неприятна ситуация  newsm78

# 984
Аз писала ли съм някъде,че не е добър специалист????Май не!Конкретно става въпрос за нейното безочие да взима грешни пари от децата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 985
Д-р Боряна Джарова!Отвратителна жена!!!!Иска пари за безплатни ваксини!!!!Моя син беше при нея до 8.06.2010.......разбрах от РИОКОЗ че ваксината Пентаксим е безплатна от 1 април 2010г. като няма значение кога е родено детето,и няма значение кой по ред е приема.Аз знаех със сигурност от РИОКОЗ,че е безплатна,когато отидохме при нея....а тя нагло отрече тази потвърдена Истина.Като дойде време да платим и ние отказахме да дадем пари за нещо,което ни се полага тя хвърли картона на детето на земята и каза да и се махаме от главата,както ние така и моята зълва с племенницата ми,които и те са при нея!Ние с тези 63 лв. сме ощетили нейното дете....а тя нямаше ли да ощети нашето?????Не мога да допусна да й се размине така.....подала съм жалби навсякъде-Здравна каса,РИОКОЗ,Данъчна служба,Икономическа полиция!Ако има майки,които са при нея и са платили след 1 април 2010г. за ваксината моля да ме подкрепят и тази жена да си получи заслуженото!
оле, оле, олееее
лоша работа , незнам тия лекари големи ЦИГАНИ станаха бе братче.пожелавам ти късмет и подкрепа от други като теб.дано успеете щот аман вече....без думи оставам.

# 986
много интересно за ваксината - да не би да искаше на ръка парите или просто ви прати да си я купите
защото до последно не беше ясно кой, защо и кога с тази ваксина.
уж щяла да бъде безплатна за бебета 2010 - но я нямало налична
после пристигна, но безплатна само за някои - родени след някаква дата
и накрая май е безплатна за всеки
така че уточни дали ви прати да си я купите или ви искаше пари да ви я постави
това е от съществено значение в случая

# 987
Тя винаги досега е закупувала ваксините уж за наше удобство!Искаше да и платим на нея,защото тя е купила васината........от РИОКОЗ за без пари Simple Smile

# 988
  • Fort Worth, TX
Само да вметна, че на 3 юни ни сложиха Пентаксима и никакви пари не са ни искали.

# 989
Здравейте,

Нова съм във форума, обаче го чета доста често последните месеци.
Искам да ви споделя огромното си разочарование от клиника Торакс и по-специално гинеколога Борис Кузманов.
Видях, че е в черния ви списък прекалено късно.
В момента чакам последствията от неговото безумно лечение на несъществуващи неща!

Ето и малко подробности за да не ви звучи просто като безпричинно хулене:

Лекувах се от бактериална вагиноза и на прегледа след лечението (10 дни след първия преглед) ми съобщава новината - киста на десен яйчник 3 на 2 см. при което аз се изцъклих! Как така за 10 дни киста и то с такива размери, като при първия ме гледа на вагинален ехограф и нищо...
Няма да ви споменавам притесненията и нервите с които се сблъсках...
Като лечение ми даде едни противозачатъчни (Gestodette) които не ми бяха познати.. каза да пия по 5 таблетки 4 дни!
Казах си - той е специалист, клиниката е добра, пълно е с хора не може да не си разбират от работата.. прибрах се вкъщи  и почнах да "лекувам" кистата.
Приятеля ми обаче беше адски притеснен (даже повече от мен) и ме накара да отида и на друг специалист. Този път хирург в АГ отделението на Окръжна болница - Пловдив.
Още с лягането на ехографа ми каза - няма никаква киста, абсолютно нищо ти няма. После ме гледа и на вагинален - пак нищо, изумлението обаче настъпи след като видя какво и в какви дози пия! Булвално почна да се удря по главата и да се вайка - какво са ми причинили!
Каза, че не е било киста а обикновен фоликул по врене на овулация (аз си чаках цикъла и го казах на Кузманов, но той си държеше на диагнозата киста)

И така хвърлих веднага хапчетата от Торакс, въпреки, че вече бях изпила 18, и ми оставаха само 2 таблетки и чакам кръвоизлива, за който от окръжна ме предупредиха, тъй като имам тотално объркани и завишени хормони след тази смъртна доза противозачатъчни!

Момичета, не се доверявайте на лъскавите клиники с приятно обслужване! Специалистите не са там! Само ни взимат парите без грам съвест, че ти разбиват здравето!

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 13:05 от radusha

Общи условия

Активация на акаунт