Черен списък - Пловдив

• 1 093 433
  • 2 042
  •   1
Отговори
# 1 260
Аз съм отвратена от почти всички в родилното на ІІ градска б-ца. Когато бях там да раждам се държаха ужасно грубо, намекваха си за подаръци, които като получаваха пак се държаха грубо. Отидох там заради д-р Бабаков, който наблюдава бременността ми. Не правете тази грешка!
Бабаков е в Окръжна сега, аз съм доволна от него Peace
Да, и аз съм доволна от Бабаков! Но защо е решил тогава да ходи в това тъпо отделение /ІІ градска-Кичука/с още по-безкруполен шеф. Просто заради Бабаков отидох във ІІ градска и там ми разказаха играта. Иначе той се представи добре под критичните погледи на останалите.

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 17:31 от Mislq

# 1 261
аз зная ,че  Бабаков не е във втора градска,поне от 2 год може би newsm78
то какви ли АГ има там newsm78

# 1 262
  • Пловдив
Аз лично смятам, че на Бабаков мястото му е в този списък. Прави се на голям разбирач, ама опитът му е далеч под този на разбирачите.
И извън темата - прави ми впечатление, че и той, и много други, непрекъснато сменят болници, клиники, не могат да си намеря място бе - сами си правете изводите!

# 1 263
eleonora21, нали си доволна от д-р Крумов, има много жени, раждали при него в Селена, защо не помислиш за него?
Az dokolkoto znam toi raboti v Medlain,ili gre6a

# 1 264
eleonora21, нали си доволна от д-р Крумов, има много жени, раждали при него в Селена, защо не помислиш за него?

да , там работи, но изражда в Селена

# 1 265

A v Medlain predpolagam ne rabotqt s kasata ,nali ?

# 1 266
  • Fort Worth, TX

Искаш лекар по ЗК ли да те следи?

# 1 267

Искаш лекар по ЗК ли да те следи?
Da,po princip iskam da e po zdravnata kasa,no taka kato gledam Krumov si e samo na 4astno,makar 4e sam naistina adski dovolna ot nego i ako se naloji 6te si hodq samo pri nego,s Karagiozqn zapo4vam da izpitvam dosta seriozni pritesneniq...

# 1 268
  • Fort Worth, TX
д-р Мерджанов и д-р Петров ще ти свършат чудесна работа по Зк.Другия вариант е да си ходиш при Крумов, А изследванията като: ПКК , мерене на кръвно и кг да ти ги прави лл.ЛЛ може да ти издава болнични и листа, който е за хоспитализация когато дойде момента.

# 1 269
д-р Мерджанов и д-р Петров ще ти свършат чудесна работа по Зк.Другия вариант е да си ходиш при Крумов, А изследванията като: ПКК , мерене на кръвно и кг да ти ги прави лл.ЛЛ може да ти издава болнични и листа, който е за хоспитализация когато дойде момента.
Blagodarq ti za infoto  Simple Smile

# 1 270
eleonora21, по здравна каса мога д апрепоръчам Д-р Кунчев, в торакса води ЖК по ЗК. Аз съм много доволна от него и мои приятелки сега са там.

# 1 271
Ами аз май реших вече какво ще правя,Тотев в Тракия ми е много близко до вкъщи и ще се запиша при него по ЗК,а ще си ходя при Крумов на частно.Карагьозян вчера пак ме отчая с отношението си ...

# 1 272
# 1 273
Скъпи родители,
Не мога да намеря точните думи за да изкажа цялото си разочарование от лекарите в Детска клиника към ВМИ Пловдив и по точно в ІІІ пулмологично отделение - става въпрос за завеждащите отделението Нели Генкова и Диана Иванчева - разберете ме не мога да ги нарека лекари.
За първи път попадам на такива субекти.

Тези жени трябва да разберат че преди да станат лекари е трябвало да станат хора
Престоя във ВМИ детска клиника Пловдив е истински кошмар.Всичко там е един истински убииствен коктейл от некадърност,ниска култура на служителите,неуважение към пациента ,свръх ниска хигиена ,и типичен български мързел .Единствено там работят двама,трима доктори които наистина си заслужават да се нарекат такива и да им се благодари.Те предполагам знаят кои са.Природните закони не търпят такова поведение и рано или късно всичко ще им се върне във пъти по лошо.Най страшното е това че изобщо не ги е грижа за бебетата и децата ,и използват безпомощноста на хората потърсили помощ от тях ввъв трудни моменти.Сестрите и санитарките са под всяакакво ниво на елементарно човешко поведение,пълни със злоба и по цял ден си пият кафето със цигарата,а уж това е болнично и детско заведение за лечение...?Няма думи с които да изкажа стреса който се преживяватам.Само един лек пример..Вдигнаха скандал за това че ми е донесена преварена вода за 7 месечното ми бебе..А там няма от къде да се осигури..............!!!!!!!!!olor]

# 1 274
"Доктори" които са опасни за вашето здраве ,емоционален комфорт и финансово състояние-д-р Гюрова-дерматолог,д-р Ставрев-гинеколог,д-р Забунов-гинеколог,д-р Патрикова-гинеколог,д-р Павел Кръстев-стоматолог,д-р Морева-стоматолог -гр.Пловдив...и др.

Общи условия

Активация на акаунт