Непременно трябва да се добави в този списък д-р ДАМЯНОВА - джипи в поликлиниката на Събота пазара - изключително груба и непочтена особа. Клиенти са и предимно бабички, които тя хока като циганка на пазар. Ако започна да пиша за простотиите, на които бях свидетел, няма да ми стигне страницата.

Другият лекар, който добавям е д-р Матеев, завеждащ отделението по стерилитет към МБАЛ "Пловдив" и има и частна клиника за инвитро на Пещерско шосе. Казват, че е добър специалист. Това няма да го оспорвам, но и нямам много лични впечатления по този въпрос. Добавям го тук заради това, че е изключително груб по време на прегледите - гърчиш се като червей в ръцете му по време на преглед дори и с ехограф, а на него не му пука и само се кара как си допуснала да се разболееш. 
Здравейте пак! Искам само да изкоментирам поликлиника "Надежда" - да там може да има и добри лекари, но като цяло съм се зарекла да не стъпвам по никакъв повод вече там. Досега тези, на които попадах са изключително груби, включително и персонала на регистратурата.
Пропуснах да спомена и новия частен инвитро център "Салманида", доктор Тони и лаборантката Тилкова - супер любезни са, спор няма, но са готови да те оскубят до шушка. За сведение: обикновен преглед с ехограф там е 40 лева и приключи само с констатиране на известното, без мнение какво може да се направи по въпроса.
Тази Тилкова, ако е същата дето работи в частния кабинет на Заимов, е пример за това как нисшия персонал може да съсипе реномето и на най-кадърния лекар. Слушала съм нейни разтговори в чакалнята с пациентнки. С фалшива любезност агитира да си правят изследвания при нея. Да не говорим, че изключително недискретно разпитва жените на всеослушание за това по пакъв въпрос са дошли. Дано Заимов /способен и внимателен лекар/ по-скоро се отърве от тази нагла личност. В заключение, оставям без коментар цитат от реплика дочута пак при разговор в чакалнята с жена, готвеща се да ходи на инвитро в друг град, в център където Здравната каса поема част от разходите: "Дано там, където сега си решила да ходиш, да не стане, защото по-добре да дойдеш после при нас, ние правим по-хубави бебета и при нас ще стане."

, защото ми предстоеше пътуване. В този момент само аз си знам какво преживях. Пътуването естествено не се състоя, а то беше доста важно за мен. Аз нямах кървене, болки или какъвто и да е друг признак, че нещо не е наред.

Препоръчани теми