Черен списък - Пловдив

• 1 107 268
  • 2 061
  •   5
Отговори
# 135
 fightИ аз да поясня защо е скъпар. Предписа ми едни инжекции. Като отида да ми ги слага - боц и готово, нищо особено, работа за 2 минути - ми взема 10 лева. Отидох при друг лекар и той ми ги слага за 3 лева. После ми обясниха, че може да ми ги слага джипито безплатно или всяка медицинска сестра за 2 лева. А така наречения "доктор" ми обяснява, че са специални и трябва задължително гинеколог да ги слага.  #2gunfire  #2gunfire #2gunfire  newsm61 tantrum newsm11 newsm11 newsm11

# 136
Д-р Атанасова от Детска клиника"Вела". За 20лв прегледа на две на три сина ми и му изписа конска доза Аугментин #2gunfire #2gunfire,добре,че в понеделник се обадих на личната.
Ако имате възможност да си плащате за по-добро обслужване и по-добра компетентност,това Не е точното място!

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 13:55 от Desita_

# 137
Съжалявам, че не съм се ровила по форуми преди. Sad
Искам да се присъединя към отрицателните мнения за специалистите в "Надежда". Там със семейстото ми бяхме записани при личен лекар.
2003 - първа бременност - Ели Илиева - спонтанен аборт
2004 - извънматочна бременност - д-р Карагьозян от 2-ра градска си ме праща у дома - нищо ми нямало. #2gunfire След кошмарна нощ преминала в болки и тревоги, на сутринта отидох и при Ели Илиева, която потвърждава извънматочна бременност, но ме изпраща в София за операция, а там докторите се вайкат и ми се чудят, как съм пътувала с кола с 1,5 литра кръв в корема и съм оживяла! Казаха, че наистина лекарите в Пловдив са абсолютни некадърници, щом ме изпращат на дълъг път в такова състояние.
2005 - търся причина за оттоци по лицето и напълняване. Имам и гъбична инфекция и си взимам 2 направления 1. При Ели илиева, която гледайки ме с ехографа казва, че имам и камъни в бъбреците, а както и голям камък в жлъчката (в последствие се оказа, че нямам такива). 2. Отивам и при ендокриноложката в "Надежда" (не й помня името - възрастна жена почти глуха, но с цяла стена окичена с отличия) тя ми пуска две изследвания на хормони за гуша, които се оказват добри и казва, че нищо ми няма. Отивам и при нефроложката там д-р Паунова, която никакво внимание не ми обръща, само потвърждава оттоците по лицето и краката ми. Пуска изследвания, които са пак добри и ми казва, че не можела да ми помогне, нито да ме насочи към други специалисти, които да установят проблема ми.
В крайна сметка д-р Тилкян (нефролог) ми даде точната диагноза - аденом на надбъбречната жлеза - типичен ендокринологичен проблем, който съм носила 2-3 години, но никой от лекарите не са забелязали толкова явните симптоми!!! #Cussing out
Слава богу последва операция в София и след няма и 5 месеца забременях. Родих при д-р Минев, на когото съм много благодарна и признателна!  Heart Eyes

Призив: Забравете за МЦ "Надежда" ние всички се отказахме!!!

# 138
Искам горещо да добавя към този списък и д-р впрочем скоро е станала доц.Вичева въпреки че е едва 71-ви набор. (в последстие разбрах че и колегите й сами казват че не искат да коментират по какъв начин е станала и с поведението си показват лицемерна колегиалност)
Въпросната доц.Вичева  Работи в ушна клиника и има частен кабинет на бул.Хр.Ботев 111 . За 2 месеца и половина 3 пъти лежахме в болница последните два бяха поради нейната некомпетентност. (в друг постинг ще напиша и възмощението си от лечението на дъщеря ми и при първия престой в болница)
Може ли да отидеш в 7 часа вечерта да ти прегледа детето (усещах я че има проблем с ушите и започна да вдига и темп.) и тя да каже че и са спокойни и на другата сутрин след прекарана кошмарна нощ с високи темп. и болки друг доктор да ми казва че детето ми е толкова зле, че е за операция и след това 15 дни в болница и още се възтановяваме.
Е презастрахова се че при децата тези неща се развивали много бързо. Бързо, бързо ама чак толкова.
Да не казвам че още няколко дни преди това детето ми показваше че има проблем и аз още тогава я заведох дя я види.
За нея всяко дете има гъби от антибиотиците и те са причината за всички отити. Изписва фенистил капки и изопринозин за имунната с-ма.
Просто съм толкова разочарована, а най-лошото е че в ушна като те поеме някой и ако не си доволен от него, много трудно можеш да го смениш, защото всички се правят на колегиални и не искат да се месят в лечението на пациените на другия.
Многоооо съм ядосана от това което става изобщо в българското здравеопазване.
Правят си експерименти с детето ти и си безсилен да направиш нещо защото си зависим от тях.
Дупчеха и ушите всеки ден за да и измукват гнойта, вместо с лека упойка или поне някакво обезболяващо и то в продължение на доста време. Добре че за наш късмет Вичева отиде на конференция в София и се свързахме с друг лекар д-р Гюлев който се намеси адекватно и последните маниполации и ги правеха порядко и с упойка.. Аз за съжаление мнго късно разбрах че и така може и  че попринцип на бебета и малки деца така се практикува.
Последните пъти когато тръгвахме за болницата дъщеря ми повръщаше от ужас.
Нямам думи да ви опиша какво сме изживели.
А да не говоря колко са некадърни сестрите там в слагането на абокати на дете.
Всеки път след няколко неуспешни опита ни пращаха в детска хирургия, където също са от кръжока " пречат ми ръцете " и като не можеха и там да ни сложат абоката, ни изпращаха е интензивното и така през 2 дни защото абоката се запушваше(въобще не се спазваха никакви процедури, за да се поддържа абоката и да не се запушва или по-важното, за да не ти направят някой тромбовлебит). Това което го изживя моето дете през тези 2 месеца и половина си мисля че голям човек трудно би го понесъл. А е само на 1.8г.

Мога да разказвам още много но ще го направя в други постинги че наистина стана много дълго.

# 139
petya_nic ,незнам за въпросната Вичева,но и на нас ни се наложи да отидем в ушна клиника,тъй като дъщеря ми беше направила тежка форма на гнойна ангина(поредна) и след 10-дневен курс на лечение,детето ми продължи с високите температури и в гърлото си седяха гнойните налепи,така цяла седмица,при условие,че пиехме антибиотик и аз от безсилие и отчаяние,реших да грабна дъщеря ми и да е заведа във въпросната УШНА КЛИНИКА на Пещерско шосе.Просто се изумих от начина,по който се държала лекарите там,все едно не цигани,ами кучета седяха срещу тях,отвратително отношение и пренебрежение към проблема ни,при условие ,че беше сериозен(в този момент детето беше 39.8 градуса темепратура),жалко ,че не запомних имената на тези двама"лекари",които бяха на смяна и се държаха по този меко казано "Отвратителен" начин,просто не ви пожелавам да попадате там и да не дава Господ да лежите.Въобще не искаха да ни прегледат,аз се разтроих много и излезнах от стаята,защото поведението им беше за разтрел и в крайна сметка ни казаха,че трябва да отидем да лежим в Инфекциозна,при менингите,при условие ,че сме с гнойна ангина,а не при тях,те не можели да поемат отговорност #2gunfire,Да не дава Господ да ми се наложи отново да отида там Praynig!

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 10:38 от walentin

# 140
само исках да отбележа във връзка с един постинг в белия списък за Пловдив--за доктор Нещерова, неонатолог от Хирургиите (ВМИ). Определено не съм съгласна че е подходяща за него поради кошмарните ми преживявания с нея през първите дни след раждането на Ваньо. Тя е груба и безцеремонна, не разбира изобщо от кърмене и насърчава изкуственото хранене дори и при изобилие от майчина кърма. Не обяснява защо прави нещата така както ги прави и не приема различни мнения. Постави прибързана диагноза на сина ми (патологична загуба на тегло--представете си--8 % на 3ти ден след раждането при положение че няколко часа преди поставената от нея диагноза кърмата ми беше дошла и буквално ми го измъкна от ръцете, за да го постави на системи и изкуствено хранене). Успях след 5 часа да си го измъкна от нея, но след като намесих сума ти други хора от персонала там и противно на диагнозата и и че щяла съм да го уморя, на следващия ден той беше наддал 140 грама само от хранене с кърмата ми. Тя не искаше да ми го даде, за да го нахраня, каза ми че за да го направи ще трябва да скъса дипломата си. Определно трябва да го направи. И най-вече заради нехуманно отношение към пациентите си и по-точно родителите на пациентите си. Всъщност оказа се, че всеки пациент има право да приеме или откаже предписаното му лечение, но това го разбрахме само защото една от акушерките имаше и друго образование и въз основа на това ни разясни някои неща. Въобще съм крайно разочарована от грубото отношение на персонала (с малки изключения)  във ВМИ--Хирургиите, който отговаря за бебетата и майките след раждането. Следващия път няма да се възползвам от услугите им. А да не говорим за опсаната за бебета среда там и за пълчищата от хлебарки. Ужас!

# 141
  • Пловдив
Без никакво колебание слагам д-р Дориана Стайкова - зъболекар. Имах проблеми, оказа се мъдреца, който не е излязъл съвсем, но вече е проблемен и решихме да го вадим. Сложи ми упойка, която и казах, че не ме хвана, но тя каза, че не може да се слага повече и започна да го вади. Уж го разклати и накрая го счупи, започна да вади нещо, не знам какво и естествено почувствах адска болка. Три деца съм родила, не съм някоя глезла, преживях дори и оня хирург касапин, който ми маха нокътя без упойка, но това нещо беше направо върха. Аз викам и рева, и сълзите ми текат, и ритам с краката ,и тя не го пуща и продължава да дърпа и да ми казва "още малко". И оголи май и нерва, че ме пробождаше като ток, просто нямам думи. В момента в който ме пусна аз станах от стола и избягах. Просто съм възмутена от подобно нечовешко отношение! Това беше вчера, след това се прибрах в къщи и едва доживях до тази сутрин, за да отида на друг доктор. Той ми сложи упойка, изчака и за няма и 10 секунси махна остатъка от зъба.

# 142
Момичета,моля ви бъдете внимателни с д-р Минев.Създава впечатление на мил и любезен човек ,но това е само привидно, най-вероятно неговата слава се дължи на покойния му баща -добър и уважаван гинеколог.Първо частния му кабинет на ул."Киев"е доста мизерен и окаян, уважаемия доктор прави микробиология на влагалище на обикновен микроскоп и с лека ръка без лаборатория и посявки поставя диагнози и изписва зверски лекарства и за двамата партньори,при опит да му опонираш става силно раздразнителен.При преглед на ехограф ми изтърси ,че имам малко яйцеклетки за възрастта си ,което ме паникьоса ,защото все още съм на 33 години и смятам да имам второ дете и се притесних ,че времето ми минава , успокоих се посещавайки втори гинеколог ,който се изсмя на тази нелепост като ми обясни ,че заключението на д-р Минев може да се направи само при специален кръвен тест, така че повече забравих за това гинекологично "светило"

# 143
Този същият Минев, който работи в Селена ли е или съм в грешка с имената?
И спокойно Wink Намален яйчников резерв, не се диагностициа само с преглед на видеозон, невъзможно е!

# 144
Таня,благодаря ти ,но вече съм наясно с абсурдността на казаното ми от д-р Здравко Минев-да той вече работи в "Селена", но продължава да приема и в частния си кабинет на ул."Киев"

# 145
Без никакво колебание слагам д-р Дориана Стайкова - зъболекар.

Дай по-конкретно къде се намира кабинета на твоята Стайкова, че аз отвреме-навреме ходя при една със същото име до "Сани" в Смирненски.
   Същата ли е?

# 146
напълно съм съгласна за тази Вичева.3 пъти съм ходила с различни оплаквания и все едно и също "гъбички" и същото лечение което си написала.а за това че по някакъв начин е станал доцент просто нямам думи.

# 147
РУЖА БЕЛЧЕВА
Възмутена съм от отношението й към бъдещите майки. Нехайна и некомпетентна.
Амбулаторния лист винаги е изрядно попълнен, без дори да е мерила кръвно налягане, тегло или тонове на бебето.
Не си прави труда да пуща изследвания за урина, които се полагат ежемесечно. Отеклите крака и албумина за нея са "нормални за бременните жени". Високото кръвно -също.
Вместо да  претегли,  пита колко съм качила, колко кг съм.
Апарата за кръвно понякога не работи, понякога дори липсва.
Дистрибутор е на някаква козметика и времето при нея минава във възхвала на продуктите , които предлага.
На всичкото отгоре те пита дали да ти изпишпе лекарства или не
За ехографа ...гледа само сърдечната дейност и мери обиколката на главичката. За 2 минутки.
Нямам думи просто ....

# 148
  • Пловдив

Дай по-конкретно къде се намира кабинета на твоята Стайкова, че аз отвреме-навреме ходя при една със същото име до "Сани" в Смирненски.
   Същата ли е?

Да, там в уличките в сутерена на една кооперация.

# 149

Същата ли е?

Да, там в уличките в сутерена на една кооперация.

Ходила съм при нея, но аз по принцип нямам големи проблеми със зъбите. Мъжът ми е с по-сериозни проблеми. Отказа се да ходи нея, защото не харесва начина й на работа и допотопната техника, с която работи.  А на мен не ми харесва запуснатия вид на кабинета й.
Посещавам я при дребни проблеми, защото ми е наблизо,  а за по-сериозни случаи ходя другаде.

Общи условия

Активация на акаунт