Черен списък - Пловдив

• 1 093 967
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 830
Добавям др Сарачев-уролог. При питане по телефона, дали извършва дадена оперативна интервенция, той ми отвръща, че се извършва но сумата била “солидна”. Поправя и отговаря на питанията, като използва медицинска терминология. Накрая ми се отговаря да не го занивам с “щуротии”, а да си запазя час. Явно на много лекари им липсват часовете по медицинска етика!

# 1 831
Не ходете при д-р Яни Захариев-Пловдив. Д-Р ЯНИ КОСТАДИНОВ ЗАХАРИЕВ е един немарлив, бездушен и безхаберен доктор. НИКАКЪВ опит за задълбочен преглед или вникване в СЕРИОЗНИЯ проблем на пациента. Отидох при него по спешност със почернели пръсти на краката, сериозна тромбоза, състояние на косъм от ампутация, след бърз платен преглед, 15 мин макс, предписа хапчета и ме изпрати в къщи с думите: "Да се надяваме, че тялото ще се пребори" и потвърди, че има много голяма вероятност от ампутация, но нищо не може да се направи. В 21 век нищо не може да се направи!? С лека ръка и без никакво угризение на съвеста оставя един човек да си одите със съзнаето, че може да остане инвалид за цял живот. Това е непростимо! Гледаше бездушно в земята и вдигаше рамене на въпросите които му задавах. Направо останах със зяпнала уста, не знаех какво да кажа. Най-лошото е, че въпросния доктор го препоръчват от много места като добър специалист. Вие си направете сметка дали е такъв. Благодарна съм, че има все още добри лекари които взимат прифесията си присърце и след прием в болница и дълго лечение състоянието ми се подобри. Не знам защо този човек е толкова прехвален и препоръчван, но е далеч от добър специалист в своята област. Ако искате адекватно лечение по-добре намерете друг съдов хирург.

# 1 832
Д-р Виолета Б. Груева, с адрес бул. „Марица“ 53, 4003 Кършияка, Пловдив.

Причината е, че по време на пандемията поставя бюрокрацията на първо място!

# 1 833
Майка мие оперирана при него и след операцията като има някакъв проблем или оплакване обаждам по телефона и почва да се кара и ми каза говори по бързо че имам работа.Много грубо отношение като минели операцията мина хайде изчезвай!!!!!
Сега малко информация, за да видите нещата в цялостна картина.

В колко часа се обаждате, за да го попитате за нещо? Неслучайно питам. Преди той казваше на пациентите си да му се звъни след 9 часа вечерта. И аз съм се чудела как така след 9. Но тогава той беше все още на предишната си работа. Цял ден си е на работа там. Вечерта след около 16:30 започваше работа в частния си кабинет. Продължаваше до около 19 часа. Поне аз съм била викана доста пъти към 18:00. Да предположим, че това е последния му час и действително забелязвах, че след мен вече никой не чака. Така че ако работи докъм 19 ч. в кабинета си нормално докато се прибере, вечеря, види се със семейството... и ето затова започваше да приема обаждания след 9 вечерта.
Сега обаче е с нов график на работа. Сега работи в Парк Хоспитал. Пак има частната си практика. Пак до тия часове. Но явно вече му дотежава и преди време ми каза, че приема обаждания между 18 и 19 в събота. Ако Вие се пробвате да му звъните в друго време как очаквате да е разговорлив? Този човек е онколог, оперира, работно време в болница, после в частен кабинет. Негова пациентка съм от 2014-та година. Абсолютно винаги когато съм в частния му кабинет работи със слушалка в ухото. Постоянно звънят хора. Но често не вдига. А Вие представяте ли си как е с майка ви на "магарето" и разговаря по телефона с друга пациентка? Майка Ви дали би се чувствала обгрижена? Тогава вероятно ще кажете "Възмутена съм, той докато преглеждаше майка ми, разговаряше по телефона". Ами те всичките му пациентки са уплашени и на зор. Никой не звъни от хубаво на такъв лекар. Но вижте картината от друг ъгъл.

Не казвам, че е безгрешен лекар. То такива няма. Но просто гледайте от всички страни.

Така че това само като важна отметка запомнете - събота между 18 и 19 за всякакви консултации.

# 1 834
Той след операция веднъж не е минал на визитация,изписва без да погледне раната,не си проверява операционната техника дали е изправна,мен ме изгори жестоко по време на самата операция.След неговата операция дадох куп пари на други лекари да му оправят поразиите.Може би като е бил млад е можел да прави операции,но сега е жив зян.
Безотговорен,немарлив,не знам как го държат в тая частна болница,ама тя и болницата такава-мръсна,нямат консумативи,само дето си дадох парите да ме осакатят.

# 1 835
Майка мие оперирана при него и след операцията като има някакъв проблем или оплакване обаждам по телефона и почва да се кара и ми каза говори по бързо че имам работа.Много грубо отношение като минели операцията мина хайде изчезвай!!!!!
Сега малко информация, за да видите нещата в цялостна картина.

В колко часа се обаждате, за да го попитате за нещо? Неслучайно питам. Преди той казваше на пациентите си да му се звъни след 9 часа вечерта. И аз съм се чудела как така след 9. Но тогава той беше все още на предишната си работа. Цял ден си е на работа там. Вечерта след около 16:30 започваше работа в частния си кабинет. Продължаваше до около 19 часа. Поне аз съм била викана доста пъти към 18:00. Да предположим, че това е последния му час и действително забелязвах, че след мен вече никой не чака. Така че ако работи докъм 19 ч. в кабинета си нормално докато се прибере, вечеря, види се със семейството... и ето затова започваше да приема обаждания след 9 вечерта.
Сега обаче е с нов график на работа. Сега работи в Парк Хоспитал. Пак има частната си практика. Пак до тия часове. Но явно вече му дотежава и преди време ми каза, че приема обаждания между 18 и 19 в събота. Ако Вие се пробвате да му звъните в друго време как очаквате да е разговорлив? Този човек е онколог, оперира, работно време в болница, после в частен кабинет. Негова пациентка съм от 2014-та година. Абсолютно винаги когато съм в частния му кабинет работи със слушалка в ухото. Постоянно звънят хора. Но често не вдига. А Вие представяте ли си как е с майка ви на "магарето" и разговаря по телефона с друга пациентка? Майка Ви дали би се чувствала обгрижена? Тогава вероятно ще кажете "Възмутена съм, той докато преглеждаше майка ми, разговаряше по телефона". Ами те всичките му пациентки са уплашени и на зор. Никой не звъни от хубаво на такъв лекар. Но вижте картината от друг ъгъл.

Не казвам, че е безгрешен лекар. То такива няма. Но просто гледайте от всички страни.

Така че това само като важна отметка запомнете - събота между 18 и 19 за всякакви консултации.
Гледали сме всички гледни точки госпожо този човек само за операция и това е до като взима парите си от каса и от там нататък вече няма работа с теб и да попиташ нещо почнва да се кара.Така че немисе обеснявайте

# 1 836
Вие си знаете в края на краищата. Но сега "до като взима пари от касата"........ Не знам съзнавате ли, че парите от касата ги вади за ден-два сигурно  с частната си практика. Както и да е. Дано случите на читав.

# 1 837
Колко взема от касата не знам,но на касата на болницата се плаща доста,а нищо на среща.

# 1 838
Д-р Хагоп Карагьозян, АГ. Чудя се защо изобщо го наричам доктор.
Стойте много далеч, ако изобщо искате да родите или да оживеете след раждане. Не мери кръвно при проследяване на бременността. Кой знае какво още пропуска. Проспа прееклампсия, която стигна до еклампсия и HELLP синдром. Детето в 9-ти месец не оцеля. Майката беше на косъм.

# 1 839
Добавям отново , че гледам и други са “доволни” от  Д-р Делгянска . Изключително не заинтересована , некомпетентна и на моменти не адекватна .

# 1 840
Добавям д-р Чинчев хематолог от гр Пловдив.
Преди 3 месеца на майка ми е бе препоръчан този д-р. При него я заведохме с оплаквания като болки в долната част на ходилата и прасците, задух при най- елементарно движение, пребледняла със силно главоболие. След като и пусна изследвания, на следващия ден когато отидох да ги взема д-р каза нещата вървят към пернициозна анемия, ще се поставя мускулно витамин В12 за 10 дена след това елате да видим как е .  За 4 дена тя се влоши още повече, когато я заведохме в болницата се чудеха каква е тази диагноза трябвало е да бъде приета много по-рано, защото е имала тромб. Така беше направила белодробна тромбоемболия и инсулт на 4тия ден изгуби зрението си. Така си отиде на 57г за 4 дена. Ако д-р и беше пуснал по- обстойни изследвания, а не да ни казва "Ами нещата вървят към пернициозна анемия" такива са симптомите, това нямаше да се случи.

# 1 841
Моите съболезнования 🌺
Мир на душата ѝ.
Дано да не се повтаря повече в живота ти некомпетентен лекар и диагнози. 🙏🌺☘️

# 1 842
Съболезнования...
С тези оплаквания е била за съдов хирург. Щеше да се види на доплер.

# 1 843
Интересно, аз съм с абсолютно противоположно мнение за д-р Зографова. Дъщеря ми е на 6 години. Имаше доста сериозен проблем с кожата на ръцете. Дълго време го отдавах на студа, но проблемът рязко ескалира. Тъй като д-р Лукова все още не е на работа, се спрях на д-р Зографова. И изобщо не съжалявам. Изключително внимателна и подробна. Приложи лечение, от което детето ми се повлия още на третия ден.
И най-важното - без да предписва антихистаминов сироп, а само с локално лечение и смяна на козметиката, плюс лека корекция на храненето до отшумяване на проблема.

Аз също съм много доволна от д-р Зографова.
Много добро отношение и обръща много внимание. Съобрази се с алергиите ми и ми предписа щадящо лечение. За разлика от други лекари които бързат да изписват силни лекарства с бърз, но обикновено временен ефект.

# 1 844
Добавям в този списък д-р Казакова. Отказа да ми издаде болничен лист, защото трябвало да ни регистрира като пациенти и три дни ме разкарва и ми губи времето. Отделно - най-редовно дублира часове и после крещи на пациентите, че не били записани

Поне след като се отказах да се записваме при нея попаднах на страхотен млад лекар с доста свободни часове, с огромно желание за работа и подход към децата. И най-големият плюс е, че не изписва антибиотик още от вратата.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 14:49 от Didi i Mitko

Общи условия

Активация на акаунт