Черен списък - Пловдив

• 1 092 925
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
Споделете го в темата за белия списък.

# 1 981
  • в пустинята
Да не сте стьпили при ,,Доктор,, Тенев,клиника ню лайф гр.Пловдив.Само ме слушаше за проблема ми,вдигаше рамене и каза,че нищо не може да направи!Без дори и ехограф,само на бюрото срещу мен.Оперираха ме,матка и яйчници и трьби,но косата ми изпада,цялата за 3 м.Отидох да видя какво става с мен.?Даже не ми и пусна изследвания поне!Страшна наглост!Да не сте отишле там!Боклуци и изедници долни

# 1 982
Да не сте стьпили при ,,Доктор,, Тенев,клиника ню лайф гр.Пловдив.Само ме слушаше за проблема ми,вдигаше рамене и каза,че нищо не може да направи!Без дори и ехограф,само на бюрото срещу мен.Оперираха ме,матка и яйчници и трьби,но косата ми изпада,цялата за 3 м.Отидох да видя какво става с мен.?Даже не ми и пусна изследвания поне!Страшна наглост!Да не сте отишле там!Боклуци и изедници долни

Аз също съм оперирана отпреди 4 години и ми е премахнато всичко,но това не е причината за косопада ви. Най вероятно имате някаква тежка анемия,все пак сте претърпяли операция и сте загубили кръв! Другата причина може да е щитовидната жлеза,защото при жените гърди,матка и яйчници и щитовидна са свързани. Може да е някакъв дисбаланс. Вместо да ви изпрати на правилния специалист,този некадърник ви губи времето и ви къса нервите!

# 1 983
  • в пустинята

Аз също съм оперирана отпреди 4 години и ми е премахнато всичко,но това не е причината за косопада ви. Най вероятно имате някаква тежка анемия,все пак сте претърпяли операция и сте загубили кръв! Другата причина може да е щитовидната жлеза,защото при жените гърди,матка и яйчници и щитовидна са свързани. Може да е някакъв дисбаланс. Вместо да ви изпрати на правилния специалист,този некадърник ви губи времето и ви къса нервите!
Това е 4 лекар,който посетих.Всички изсл.са направни,всички.вкл.и за автоимунно заболяване,щит.жлеза,абе всичко.Не намират причината!Аз вече нямам коса

# 1 984
  • Пловдив
Да не работите във вредна среда ?

# 1 985
Явно за пореден път , добавям д-р Вичева , УНГ в Пловдив .
Лепна на дъщеря ми страшна диагноза от 5 секунден преглед .
В момента сме във филм на ужасите и се моля да не е права . Друг специалист отхвърли нейното твърдение , ще търсим и още мнения .
Отношение , изказвания - пълна нула .

# 1 986
  • Пловдив
За УНГ за деца препоръчвам д-р Халиде Саидова, работи в Окръжна има кабинет и в Асеновград. Работи с НЗОК.

# 1 987
  • Пловдив
Здравейте!

Възмутена съм от др Татяна Чолакова - зъболекар в кв. "Кичук Париж".
Преди година извадих зъб, заради това че материала, с който е запълвала каналите, е навлязъл 1 см в синуса!
За красота, в каналите на въпросния зъб беше счупила 2 инструмента. Преди да я попитам какво вижда на снимката, разговарях с 3-ма зъболекари (за да съм сигурна) и тримата категорични, че има инструменти.
Показах и снимката и я попитах какво вижда? Отговорът беше: Добре запълнени канали.
След екстракцията и занесох материала, за да си го види. Каза ми: Някои хора не могат да приемат това, което им се случва.

Година по-късно вадя втори зъб отново правен от нея. Оново с пробив на синуса!
Ще следва присаждане на кост и ако е рекъл Господ и имплант. До тогава, не мога да се усмихвам широко...

Моля, не се ръководете само по отношението, тя наистина говори мило и любезно, но явно не знае кога да спре.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 23:30 от plodche

# 1 988
  • IC 1101,Abell 2029
Това което човек сам си причини,никой друг не може да му го направи.В Пловдив има чудесни зъболекари,а вие въпреки че сте си патили,продължавате да ходите при някой който е даже за съд.

# 1 989
Аз разбрах, че има 2 зъба съсипани от споменатата зъболекарка, а не че продължава  там да ходи.

# 1 990
  • Пловдив
Разбира се, че вече не посещавам др Чолакова! Проблемите, които ми е създала, разбирам впоследствие.
Когато стане гаф, пациента трябва да бъде информиран, за да знае, че има проблем. Това е 1см в синуса. Мислите ли, че не го е видяла и не подозира, че твърде много материал е влядъл в корена?

Аз разбрах, че има 2 зъба съсипани от споменатата зъболекарка, а не че продължава  там да ходи.

# 1 991
Здравейте! Може би не е за този списък защото нямам забележка към качествата му на диагностик, но не ми харесва езика и цялостното отношение на д-р Милко Шопов (уролог с кабинет на бул. Васил Априлов близо до кръговото на централна гара). Бях отишла за мой проблем, но междувременно станах неволен слушател на прегледа на семейство мъж и жена, който се състоя преди моето влизане в кабинета. Жената сподели, че съпругът й има напрежение и тежест в тестисите, а докторът каза "Не си играеш достатъчно с ташаците на мъжа си". Жената излезе червена и засрамена от кабинета. Доста грубо и неуместно държание. Спокойно можеше да каже, че мъжът не еякулира достатъчно често, например.

# 1 992
Не съм доволна от д-р Карагьозова в МЦ Кирм Св.Елисавета искахме да правим инвитро но започнахме куп изследвания и се оказа че имам уреоплазма лекува ме с антибиотик който ми изписа на своя глава направихме контрола и излезна че пак имам след което ми изписа втори антибиотик пак без антибиограма изпих и него излезна че и след него пак имам уреоплазма появи ми се бактериална вагиноза изписа ми пак антибиотик без антибиограма и пак имах бактериална вагиноза добре че беше друго АГ за да ми пусне антибиограма и да се разбере какъв е подходящия антибиотик но това е друга тема пазете се да добавя казах и преди да потърся друго АГ че пак съм с бактериална вагиноза и този антибиотик който е изписала не ми е помогнал защото ми го изписва без антибиограма тя ми каза да си взема друг антибиотик който ми беше изписала за уреоплазмата а аз бях с бактериална вагиноза нищо общо няма този антибиотик който повторно ме кара тя да го пия

# 1 993
Не че познавам въпросната лекарка, но искам да уточня - а и за Ваша лична осведоменост - уреаплазма се лекува предимно с една група антибиотици, с достатъчно дълъг курс на лечение. Рядко се пуска антибиограма, може би след неуспешно второ лечение.
Всеки прием на антибиотик води до унищожаване на чревната и вагиналната флора - измиране на лактобацилите и разрастване на бактериите, които обичайно населяват влагалището, но са в минимални количества. Това състояние се нарича бактериална вагиноза. Тя също се третира с една основна група медикамент - метронидазолов препарат. Антибиограма не се пуска никога. И освен, че успоредно и при двете лечения се приема антимикотик, след лечението се прави дълъг възстановителен курс с орални и вагинални лактобацили.
И не на последно място - винаги се лекуват и двамата партньори.
Хубаво е човек да се информира, когато има някакво състояние.

# 1 994
Не че познавам въпросната лекарка, но искам да уточня - а и за Ваша лична осведоменост - уреаплазма се лекува предимно с една група антибиотици, с достатъчно дълъг курс на лечение. Рядко се пуска антибиограма, може би след неуспешно второ лечение.
Всеки прием на антибиотик води до унищожаване на чревната и вагиналната флора - измиране на лактобацилите и разрастване на бактериите, които обичайно населяват влагалището, но са в минимални количества. Това състояние се нарича бактериална вагиноза. Тя също се третира с една основна група медикамент - метронидазолов препарат. Антибиограма не се пуска никога. И освен, че успоредно и при двете лечения се приема антимикотик, след лечението се прави дълъг възстановителен курс с орални и вагинални лактобацили.
И не на последно място - винаги се лекуват и двамата партньори.
Хубаво е човек да се информира, когато има някакво състояние.
.    Аз изказвам мнение за въпросната лекарка  защото им дадох 2000 лева за нищо да пия 4 антибиотика едно след друго да ми наруши флората на влагалището не ми е за парите разбира се здравето ми е по важно но не е нужно да гледат на нас хората като банкомати и да си продават скъпите антибиотици и пробиотици   Лекува ме се и двамата с мъжа ми но добре че отидохме  до друг доктор за да лекува и него и мен и само да кажа за първи път ми се получава това нещо и незнам какво трябва да се слага и какво не мисля че за това е работа на доктора да каже какво трябва да се пие и слага защото им се плаща толкова много пари за прегледи и тн. може би както вие казвате че трябва да съм информирана но немога сама да се лекувам нали така мисля че за това са докторите аз сама немога да си назнача на своя глава самолечение и да третираха я с метронидазол но не се повлия изобщо явно и вие не сте много информирана всеки организъм е индивидуален и не се повлиява от всичко което сте чели по сайтовете или сте чували че доктори са изписвали на някой жени 🙂пак казвам добре че отидохме до друг доктор за да възтанови всичко

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 20:43 от Tanq00000000

Общи условия

Активация на акаунт