, при което аз щях да падна и добре че се сети да направят рентген, та д аустановят на втория ден , че сме с двустранна пневмония
, та след това още 1 седмица лежахме , като си плащах мизерната вип стая. Детето ми неможеше да диша и аз ги умолявах да му направят инхалация, но ме направиха равна със земята, че каква съм аз да казвам и т.н. Скарах се с доста сестри и като видяха, че няма да излезат на глава с мене , дойде една стажантка, скарахме се и с нея и накрая с еустанови , че въпросната стажантка се познава с мъжа ми и веднага на детето ти ми се направи инхалация и отношението с епромени лека полека.
. 

), на другия ден добре, че се освободи едната вип стая , та да се преместя, че иначе сън не ме ловеше от циганката. И то ме преместиха уж във вип стая, само където бях сама и имаше климатик-то това й беше випа, а другата вип стая беше само за тяхни хора и вътре наистина беше много по-добре. и си плащаш по 20 лв всеки ден. А в обикновена плащаха 15 лв накрая , за това че си придружител
Добре че малкия повечко спеше, та слизах набързо без никой да ме види , за да взема яденето от мъжа ми , което ми носеше, че тяхното не ставаше за нищо, особено това за майките 
Нямам думи просто
Препоръчани теми