Черен списък - Пловдив

• 1 094 290
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, имам проблем и талон за АГ преглед , но незнам къде да отида. Някой знае ли нещо за доктор Янакиева. Ще съм ви много благодарна.

# 586
към черния списък добавям и аз Д-р Ставрев - алчен и наистина безскрупулен тип , същия като  него  е Д-р Кръшков - мислят  само  за пари ! а понеже съм оперирана от рак на маточната  шийка и  след това трябваше да ходя на профилактични птрегледи  в онкологичния диспансер  попаднах  на  още по ужасната  ДИОНИСИЕВА - смятам че тя не заслужава да е лекар ! Откри ми  огромна киста и  искаше да ме лекува на частно и  нещата  били много сериозни - глупости на търкалета - моят  баща е гинеколог повече от  30 години но ми  е доста на далече от Пловдив  а и  не мисля да се преглеждам при  него  Embarassed ме заведе при  негов  колега а отделно той  ме прегледа на ехограф!! нямаше нищо такова .... а по време на бремеността ми  Дионисиева ЗАПОВЯДА да идвам всеки месец на преглед да  ме "бъркала "( така  се изразява тя .... а аз  почти нямам маточна шийка защото  е ампутирана  и  всяко  едно нейно  "бъркане " можеше да е фатално  за бебчето!
за мен добрите лекари в пловдив (гинеколози ) са Д-р Видев - абсолютен  специалист , Д-Р Кондов < Д-р Симеонов > , Д-р Матеев - сигурно има и  други добри незнам ....но  за лошите веднага се произнасям - с баща лекар много добре мога да преценя кой лекар  става и кой  не - понаучила съм  доста неща от  него и  твърдя че мога да дам компетентно мнение не само  от  знания а и от  опит !!!!!!

# 587
 Без да знам за черния списък публикувах мнението си за д-р Ели Илиева в белия списък но не ми е "бяло "мнението  за нея .Просто искам да предпазя всички момичета които са бременни или тепърва ще бъдат да не посещават такива НЕКАДЪРНИ ЛЕКАРИ.Ако някой го интересува моето мнение да надникне и да види какво съм писала .Лично аз препоръчвам д-р Петров от ДКЦ"Гергана" уникален е .

# 588
Тя къде работи тази сега? Май се преместила от Надежда? Thinking

# 589
Тя къде работи тази сега? Май се преместила от Надежда? Thinking
В ДКЦ "Св. Георги" работи, откакто мъжът и не е директор на "Надежда".

# 590
Д-р Мария Николова - Пловдив. Работеше в Капана, но сега вече не знам къде е (а не ми и трябва). Алча, безкруполна жена, която работи единствено с цел забогатяване на гърба на млади майки. Правеше изследвания, които уж не били по Здравна каса, взимаше пари за издаване на болничен лист  Shocked, а и отделно много подобни случаи, в които не е трябвало да плащам, но аз от къде да знам... първа бременност ми е! Честно казано, мислех че само при мен е така, но скоро научих и от други майки, че и от тях е взимала пари по подобен начин! НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ! Ако не се лъжа работи в СЕЛЕНА  и ТОРАКС.

# 591
Виждам,че отдавна не е споменаван петър матеев от клиника "Бора"(неслучайно пиша името му с малки букви и не го наричам доктор).Искам да напомня на всички дами,на които предстои избор на гинеколог,да избягват този човек.Не знам дори защо го нарекох "човек". newsm61

# 592
Д-р Теодосиева - дерматолог .

# 593
Д-р Паскалева.Знам,че за нея има само добри отзиви,но аз определено нямах късмет с нея.Приемат ме във ВМИ за преносване,без никакви изгледи за раждане към настоящия момент.Виждам въпросната лекарка и след попълване на документите ми прави вагинален преглед."А,ами ти имаш разкритие!".Аз си мисля-1-2 см.,а тя:"5 см."Чудя се аз как така си вървя с 5 см.,без да усещам нищо,ама нали тя е докторката...Спука ми мехура,включиха ми система и чакат да родя до час-два.При повторен преглед разкритието се оказва 6 см.Ама раждането не върви.Идва д-р Димитрова и се оказва,че разкритието е 1-2 см. и то предизвикано от системата.Стигнах до въпросните 5-6см. след няколко часа,обаче главичката си остава на високо.Накрая-спешно секцио.

# 594
термина ми е след месец моля някой да ми каже нещо за д-р Кръшков
благодаря ви

# 595
Д-р Паскалева.Знам,че за нея има само добри отзиви,но аз определено нямах късмет с нея.Приемат ме във ВМИ за преносване,без никакви изгледи за раждане към настоящия момент.Виждам въпросната лекарка и след попълване на документите ми прави вагинален преглед."А,ами ти имаш разкритие!".Аз си мисля-1-2 см.,а тя:"5 см."Чудя се аз как така си вървя с 5 см.,без да усещам нищо,ама нали тя е докторката...Спука ми мехура,включиха ми система и чакат да родя до час-два.При повторен преглед разкритието се оказва 6 см.Ама раждането не върви.Идва д-р Димитрова и се оказва,че разкритието е 1-2 см. и то предизвикано от системата.Стигнах до въпросните 5-6см. след няколко часа,обаче главичката си остава на високо.Накрая-спешно секцио.

Най-после!Стига хвалби.Прекаленият светец и богу не е драг. Naughty
По темата- имала си родова слабост и затова ти е направено секциото.Никой не е виновен за това.

# 596
нали се сещаш в какво обвиняваш въпросната лекарка та тя е шеф на родилна зала дали може да обърка че имаш  5 см разкритие

# 597
  • Пловдив
нали се сещаш в какво обвиняваш въпросната лекарка та тя е шеф на родилна зала дали може да обърка че имаш  5 см разкритие

Аз само ще добавя , че всички сме хора и всеки може да сгреши даже най-добрия  Peace

# 598
# 599

Утре ми предстой секцио и мее супер страх...... SadКак протича това чудо?? Моето е по желание при доктор Минев. Боли ли поставянето на упойката.Знам, че въпросът ми нее затук,ама сам мнооо притеснена.
     благодаря ВИ.

Общи условия

Активация на акаунт