КАУФЛАНД - тема 64

• 51 287
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви, да ходя пак значи.

П.П.
В двуседмичната брошура била т.х.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 21:54 от DeVa®

# 586
Дали има още от бутилките Брио на цена 3,49 лв? Или са по 6,99 лв...или пък направо са ги прибрали? Днес са счупили бутилката на детето.🤬😠😡 Е, неопреновата част ще стане предпазен калъф за един термос, капачката може да я пазим за резервна, ама на детето му е криво, много си харесваше бутилката.

# 587
При нас май бяха свършили, защото не ги видях в понеделник.
Иначе аз накупих доволно, за цялото семейство, че и за работа си взех една. Малко ми е трудно да и свикна, след пластмасата ми идва тежичка, но ще и дам още шанс.

# 588
  • Русе
И аз въртях колелото, ама... детелинка.

И сега ме подсетихте, че тази вечер касиерката не ми даде фикси. Ама пък не ми стигнаха 9 ст и ми ги опрости. За сметка 40,51 лв. и дадох 3×20 лв, а тя ми поиска монети. Имах само 43 ст . Върна ми 20-те лв и ми взе монетите. Стана ми неудобно и побързах да се изнеса от касата.

# 589
Няма от какво да ти е неудобно. Разликата ще си я избие от някой друг клиент.

# 590
  • Пловдив
Снощи към 17,30ч имаше учудващо малко хора...

# 591
Ние отидохме във вторник към 17:00 часа, и паркинг да ми се видя учудващо доста празен. Обикновено ходим към 15 и е лудница.

# 592
# 593
Пазарувах днес и реших да си поискам фиксита. Касиерката все едно оботните пари й поисках,толкова трудно й се откъснаха от сърцето. 😁 Обаче даже не ги брои,детето после каза,че били 11 броя. Сметката ми беше 150 лв. Предупреди ме жената,че са до утре и приключват,та да знаете.
Имах колело да въртя-нищо не спечелих.

# 594
Благодаря. Ейй кога пак стана събота и дойде време за новата брошура. Единственото което ми прави впечатление е "страхотното намаление" на повечето от стоките за ежедневна консумация (месо, млечни продукти, тестени изделия, захарни изделия и т.н.).
Скрит текст:
След дигането на цените в пъти 2,3 че 5 и повече за тази група стоки сега се появиха цени с 5- 10 стотинки надолу. Спирам до тук с тази тема защото каквито глупости слушам на последък няма да се очудя и тук да цъфне някои и да вземе да обвини извънземните за огромната разлика в цените. Кой ли не беше виновен - амаблажа, войната в украйна, цената на тока и т.н. Смятам обаче всичко за хвърляне на прах в очите.Преди време се вдигнаха тестените изделия заради скъпо брашно от Украйна сега изведнъж стана ефтино и конкуренцият почна да им пречи на някой. За плодовете зеленчуците и млечните изделия от Турция също драми. Сега като се каза, че спират вноса ще стане "интересно" и с тези стоки.Ще лъсне кой лъгал, че продава българска продукция, а е препродавал евтина турска. Вече като няма от къде да взимат евтино ще им станат изведнъж високи цените - на високите цени като си калкулират желаната голяма печалба и разликите ще станат видимо драстични.

# 595
Привет, някой дали има останал купон за Кока Кола Зеро 3+3 и Спрайт Фанта 3 +3 Зеро Кола.
Ще съм благодарна ако успея да заредя още Simple Smile

# 596
Привет, някой дали има останал купон за Кока Кола Зеро 3+3 и Спрайт Фанта 3 +3 Зеро Кола.
Ще съм благодарна ако успея да заредя още Simple Smile

Купонът беше валиден само от понеделник до сряда.

# 597
Купонът беше до сряда.
Аз вчера пазарувах. За пореден път съм по- доволна от пазара си в Кауфланд, отколкото в Лидл.
При нас една жена държеше наръч с фиксита и само гледаше колко е сметката и даваше точен брой. Да приключва тая лудост, че моето постоянно досажда на комшийката да му дава фиксира, че тя сгреши да му даде веднъж Wink

# 598
Благодаря Ви момичета Simple Smile
И аз напоследък съм се пренасочила към Кауфланд.
Аз купих страхотен Великденски кекс в метална квадратна кутия. Препоръчвам го.

# 599
Каква му е цената?

Общи условия

Активация на акаунт