КАУФЛАНД - тема 64

• 51 194
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
А защо ти не отидеш в малкото, евтино магазинче?
Хем ще ти е по-изгодно, хем ще подкрепиш българското.
Нямам време. В големия магазин има всичко необходимо.

# 721
  • shumen
Хриси,нарочно гледах във вестника и никъде не пише точно кои вид от сапуна е намален.Само пишеше Рубус 100 гр.и на моя пише същото.Маслото беше сложено на мястото на това на тази цена.

# 722
Ооо, ще се позаблявам с Кауфландци утре, те даже мейл са пратили за 5-те лева отстъпка за над 50 сметка, вчера го видях, нощес са преспали и го направиха за над 100😀

# 723
При нас имаше намалени два броя ръчно сито /различни видове- едното пластмаса, другото метално/. По 2,70 лв и другото около 2 лв май беше. Е, нито едно не работеше нормално...чудно намаление!🤪 Понеже ме заинтересува металното, отворих кутията да го проверя- винаги имам едно на ум с продуктите от щанда им със стикерите...то не помръдва, а уж било за работа "с една ръка".🤣 Кутията беше старателно облепена с оранжеви стикери "по-евтино!"...🤐 Не гледат ли какво опаковат?!

# 724
5лв отстъпка на 50лв сметка горе- долу бива. Но 5лв отстъпка на 100лв сметка е подигравка.
Аз искам пак да има колело да се върти. Ама наградите по да си струват. Примерно да ти се падне ваучер за отстъпка 5, 10 или 50лв от сметката. Нещо такова.

# 725
  • Пловдив
Дани права си във вестника пише различни видове от сапуна но пише и 100 гр а ти си взела най вероятно от 140 гр затова и цената му е друга.Винаги трябва да гледаме внимателно,а хубавото е че може и да се връща когато нещо сме взели по погрешка.

# 726
Пак преспаха и го върнаха на 50 лева😀 Ама само аз ли имам този купон? Имам го и на двата си акаунта.

# 727
Аз го нямам.
Имам за точки за горите, за уредите на джейми оливър и разни алкохоли... Нищо което да ме интересува.

# 728
Моя е за над 100 лв. Ако някой го иска, ще пратя. Няма да го ползвам.

# 729
И аз като Lemy , че и по- зле - колело поне имах , а сега и то изчезна. Не мога да си обясня от къде натрупаха 4,5 (от 5)харесвания на приложението си?
Нищо предлагано с точки не ме заинтригува и ще продължавам да съм горски залесител - допринасям и тази седмица с две дървета.

# 730
  • София
Нямам купон за 5 лв. отстъпка. Не е проблем това.

# 731
Здравейте! Може ли да споделите мнения за грил тигана от серията на Тефал на Джейми оливър, в момента с точки излиза на 36 лв... Както и за червения кухненски робот wizzo, който също с точки излиза  на 359 лв...струват ли си, има ли доволни от тези уреди? Благодаря!

# 732
И аз искам мнения за Tefal Wizzo.
И ако може някой да снима в магазина сой модел точно е..

# 733
Защо искат точки от приложението за нещата Джейми Оливър, а в същото време и на касата дават картонче с точки за лепене? Не разбирам идеята...🤔🤔
И аз нямам купон за 5 лв отстъпка, но и рядко пазарувам за над 50/100 лв, че ходя често. Предимно, ако купувам някакъв уред или нещо подобно. И рулетка нямах (тя беше до 19-ти мисля, та нормално е сега никой да няма).
Купоните са ми супер безинтересни...

# 734
При мен Рулетка ту се появява, ту изчезва. Като е налична излиза надпис "Да пазарувам, че да имам право да въртя". След пазаруване пак същото Simple Smile. После кзчезва до следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт