Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 775
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, някакви отзиви за Семейство?

История за болните семейства, токсични родители, необичаните и нежелани деца и в какви хора се превръщат. Силно присъствие на всички актьори. Много добре са слети любовния, психологически и криминален елемент.

# 421
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Мимчи! Точно това исках да "чуя".

# 422
Кралицата и първия ѝ епизод ми хареса. Стогодишно чудо - не ме много впечатли. Обаче с другите епизоди може и да ми се промени виждането.
Съжалявам много, че ще се откажа да гледам Прощално писмо - тази млада актриса - Рабия - ми действа отблъскващо   . Точно заради нея не можах да приключа и другия й сериал -Чуй ме. Ще опитам с пъргавата ми мишка, но вероятно няма да ми се получи.
Аз обикновено не се трогвам много от външен вид на тази или онзи артист, играта за мен е важна, но с тази Рабия не ми получиха нещата.
Гледам Арфа С. от Рибарче, гледам Съла отШербета, / която доста се е потрудила, след посредствената ѝ игра в Обещание и Наследство / и се радвам на постиженията им, личи си, че доста са се ошлайфали след дебюта им.

# 423
  • Кърджали
Вчера бе разпространена новината, че Мехмет Асланту е приел да се кандидатира за депутат на предстоящите в Турция избори от квотата на Турската работническа партия. Гледам в социалните мрежи тази новина бе споделяна с голямо одобрение от хората.

# 424
Новият сериал "Гюлчемал" започва своето излъчване по канала FOX от четвъртък, 6 април. Сред основните му конкуренти ще бъдат проекти като "Момичето зад стъклото", "Животът, какъвто е", "Столетното чудо", "Предателство" и "Червено знаме".

Никой не повярва на тая скалъпена история  с ашка .

Журналистите от програмата "Страница 2" изясниха колко верни са слуховете за романтиката между Чаатай Улусой и Афра Сарачолу. Мениджърът на актрисата отговори на този въпрос, като заяви, че Афра, след като работи с Чаатай в сериала Йешилчам, го уважава много и го смята за по-голям брат, между тях няма любов, всичко е лъжа.

Според турската преса Хазал Кая се е върнала на снимачната площадка само 40 дни след раждането на детето си. Станала майка за втори път в брак с Али Атай, Хазал кръсти дъщеря си Сюрея и заяви, че може както да ражда деца, така и да продължи живота си и кариерата. Според вестник Takvim, Хазал поискала от Lancôme каравана, която да осигури високо ниво на хигиена за малката Сюрея и график за заснемане, който да отговаря на съня на нейното дете. 32-годишната актриса също така организира доставката на специална храна на снимачната площадка, която отговаряше на изискванията за кърмене.

Официалният плакат пуснат от НФ за втори сезон на Пера Палас . Скоро по платформата  

Официално от НФ и ОГМ Пикчърс
Гледа ядосано под вежди.  
Гьокхан - новият му герой

Nature Fire много е як Heart Eyesна ония кадри от клипчето се притесних за него толкова блед и тъжен.Несполучливо сниман е. Тук е друго нещо. Винаги различен и не се страхува от промени и с усет за проекти.

🔥📸 Дигиталната платформа Netflix пусна първия кадър от сериала "Кюбра / Kübra" с участието на Чаатай Улусой. Сериалът е режисиран от Ягмур и Дурул Тайлан. Участват още Аслихан Малбора, Бюшра Девели, Назан Кесал, Ахсен Ероглу и Ахмет Мумтаз Тайлан. Това е историята на Гьокхан, религиозен млад мъж, който е обичан и уважаван в своя квартал. Във виртуална група за запознанства той среща момиче на име Кюбра и се озовава на път, който не е очаквал, защото Кюбра не е жив човек, а изкуствен интелект.

Бурджу Озберк в Кралицата . Красота!:heart_eyes:

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 23:42 от femmi2

# 425
От модератор

"Направили са фишинг сайт, имитиращ bg-mamma с основна цел открадване на данни за вход. Възможно е такива линкове да бъдат публикувани тук, в други сайтове, да Ви да пратят подобни линкове като лично съобщение или по мейл.
Линкът изглежда уж като наш, но води към страница на друг домейн, която е 1:1 с нашата страница за логин.
Моля, ако/когато се налага да се логвате във форума, особено ако е след последване на линк, ВИНАГИ гледайте внимателно какъв е адресът на страницата.
Ако адресът започва с https://m.bg-mamma.com или https://www.bg-mamma.com или https://bg-mam.ma значи е наш и няма от какво да се притеснявате."

# 426
Някой гледа ли Кралицата?

# 427
🙋‍♀️ попринцип, но вчерашния епизод не съм все още.

# 428

Аз изгледах и 2-та епизода и ми харесва, засега.

# 429

Хафсанур Санджактутан заяви, че има нови проекти и вече е започнала да чете сценарии, но все още не иска да споделя подробности. За нея е важно да намери правилната работа.

Правилно защо да избързва , нека помисли .

Фин ,  , нежен и красив постер на Гюлчемал . ГГ са чок харизматик. Ще има химия . Heart Eyes
Може и да го загледам да не обещавам .

# 430
Сценаристка Елиф Усман има ли филми с щастлив край?Засега съм попадала на два нейни сценария на филмите A.S.K. и До смърт,и двата сериала завършиха тъжно.
Блуждая си из сериалите,те са толкова много,сега ще гледам Наследство , просто , защото не знам какво да гледам.

# 431

Мили Боже ! ScreamПрипадааам , егати красотата и харизмата . Усмивката му е ТОП! Heart EyesSleeping
НЧ и Еврим Алася са ОГЪН! Поздравления за избора за партньорка . Красавица е и поддържана.
В Шивача също ще я гледаме. Нямам на идея каква актриса е само картинки гледам .

На този младеж му напредва кариерата. От турските бест моделси е

Онур Сеит Яран стана знаменитост благодарение на ролята си в сериала "Братството / Kardeşlerim", който покори много страни, включително Испания. Успешният млад актьор беше поканен в Испания, за да се срещне с представители на една от марките. Според Бирсен Алтунташ актьорът преговаря със световна автомобилна марка от Испания за сключване на рекламен договор.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 14:57 от femmi2

# 432
Да кажа за "Кървави цветя",че много ми хареса сцената,в която Баран изкара от десния горен джоб на сакото си малка червена кутийка с обеците на Дилан.Все едно извади сърцето си и го сложи в нейната длан!
Страхотно попадение !

# 433
  • Дубай
Да кажа за "Кървави цветя",че много ми хареса сцената,в която Баран изкара от десния горен джоб на сакото си малка червена кутийка с обеците на Дилан.Все едно извади сърцето си и го сложи в нейната длан!
Страхотно попадение !
Вал🤗Аз го бях почнала по едно време ама, бабата много ме ядосва и го спрях на 30 серия...Баран още ли  вярва,че семейството на Дилян е виновното за злополуката с баща му и смърта на майка му?!

# 434
Страхотно попадение !
Вал🤗Аз го бях почнала по едно време ама, бабата много ме ядосва и го спрях на 30 серия...Баран още ли  вярва,че семейството на Дилян е виновното за злополуката с баща му и смърта на майка му?!
Да,още не се е разкрил истинският убиец, т.е. чичото.
Но,поне махнаха доктора благодарение на Дилан и се започна адекватно лечение на баща му.
Освен това той вече е влюбен до полуда в нея и започна луда ревност към нейният преподавател,който дойде да лекува баща му
В началото ми идеше да го зарежа,но сега го следя всеки ден

Общи условия

Активация на акаунт