Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 887
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Пепелче, не сме на толкова различни мнения. Blush  Не разбрах кое е обратното, не че е нещо лошо. Blush
И според мен Омер е по-тъжен, по-безнадежден. А както и по-рано писах, това, което ме привлече в Шербета е точно надеждата.  В Шербета има светлина, има път.
Това, за което писах снощи, може би малко неясно  съм се изразила- и двата сериала повдигат изключително сериозни теми за турското общество, избуяли точно по време на управлението на Ердоган. Изкуството е част от политическата битка и тук тя е ясна според мен. Турция на Ататюрк - без забрадки и лицемерие и Турция на Ердоган- с фалшивия религиозен патос и потисничество на личността.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 10:22 от oncee

# 286
Онче, 😍 сори! ❤️
Ей това само му е лошото на виртуалното общуване. 😂
Иначе е хубаво, че има с кого да споделяш обща страст, но понякога написано и казано, едно и също нещо може да звучи различно.
Щото си писала, че Омер е с по- меко звучене и аз веднага се втурнах да се жалвам, че на мене ми е по- тежък. 😢
Но зная, че тук ще се разберем всякак, защото повечето сме съмишленици и само си споделяме без да налагаме мнения.
И почти сме си уеднаквили и вкусовете. 😂 😀 😀

🥰 🥰 🥰

Нинче 😍, за Малкия лъч светлина почти не ми остана време, но идва лятото и в такъв голям период на затишие идва и времето за наваксване на пропуските.
Твоят филм е един от тях, както и Предателство, Хубави дни (на Ончето😉 😜) и още един, два май поизоставих.

🥰 🥰 🥰

И да спомена ЕГО, голямото ми разочарование този сезон, защото очаквах Алперенчо, но нищо не получих. 😂
Банална история, вяла игра и в добавка не мога и не мога да забравя скандала с Мелиса.
Ако са искали реклама с цел повишаване на интереса към сериала, при мене не им сработи тактиката. Язък.

# 287
Добро утро на групата. Nature Sunny

Шербета разбуни обществото и сем тюрк. Не е лесно да живееш с тези порядки.

Рибарчето за какво ще го глобяват и разследват ?
За целувките ли Joy

Онче , за жалост сериала с твоята нова любимка и Керемджем атв го спира още в началото заради рейта. Освен ако не си промени мнението.

Пепелче:hugs: не гледаш ли другият твой човек  Алп Навруз. Там няма да те разочарова. Историята е много тежка.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 10:01 от femmi2

# 288
✔Джемре Гюмели се присъедини към “Стогодишното чудо”.

# 289
Пепелче Hug, права си много за виртуалното общуване. Но се разбрахме. И- да, съмишленици сме. Heart Eyes

femmi2, да, току що видях, че сериалът с участието на новата ми любимка Мерих Йозтюрк го спират. Аз така и не го започнах, нещо не ми допадна. Може пък така да е по-добре за всички актьори- ще си намерят по-надежден проект. Обаче големите ми "любимци" от АТВ този път са направо шампиони- спряха го на 2 серия! Scream

Нинче, и аз помня този чудесен актьор Таянч Айайдън от "Съла", много ми хареса там.

mimchyyy9, благодаря, симпатична е тази актриса. Много интересни герои ще има в сериала "Стогодишно чудо". Сигурно няколко любовни истории ще ни покажат или поне ще маркират- все пак главният герой живее вече 130 години, турският шотландски боец. Blush  Във втория фрагман се появи и до Ататюрк.
Чакам сериала с голям интерес.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 10:24 от oncee

# 290
Феми, 😍 може ли да не гледам Алпиньо, който ми е на сърце още като видях каста на Г-жа Фазилет.
Първо него си заплюх, после всички ми харесаха и винаги, и навсякъде гледам да ги гледам. 😂
Алп тук много добра игра прави, но и образът му, и сериалът са благодатни.

Таянч е сладур и има  излъчване на добър и спокоен човек.
С малки изключения и ролите му са такива.
Първо в Съла го харесах, а после и в Песента на живота.

Днес бих рекорд по писане в темата, а навън слънцето ме чака, затова ви пожелавам хубав ден и ще ви проверя довечера от какво сте се развълнували! ❤️ 💕 ❤️

# 291
И на мен не ми допадна Онче тийзъра. Керемджем така се е изменил че не мога да го позная.  Преди беше пич. Моля да не се засягат феновете му.
Като актьор не е лош. Певец е също.

Атв надминаха и турския Фокс:joy: не е за смях. Трябва да се промени тая тъпа система с тоя рейтинг. Турския зрител е непредвидим и се разминаваме във вкусовете.

Пепелче Heart Eyes
Приятна разходка.
Днес е пролетно приятно време и въздух .Закачихме си и мартеничките на цъфналите дръвчета. 🌸

Пепелче ,забравих да те питам нали харесваш Ахсен ?
Ще е интересно да ги гледаме с Чачи.😍 От сега си представям как я щипка по бузките и се радва на сестричката. Те се познават от мениджъра ,сега ще работят повече заедно. Сладурка е Ахсенчето. И филм с Озан Долунай заснеха за НФ. Чакам го с любопитство. Ози ми е на сърце. ❤️
Време да пуснат премиерата на Терзи и кажат датата. Това мълчание е изнервящо. Какво се туткат още ?! 😠
Режим мрънкане включвам за ефект.
В края на годината се надяваме да ни зарадва сексапилният Джентълмен.❤️‍🔥

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 11:51 от femmi2

# 292
За Рибарчето, не съм казала, че ще го глобят, а да го разследват! Относно защо, ами не съм аз човека, който може да отговори. Не го гледам!

# 293
Да си сложа МЧ. 😉 😜

И нали си говорихме за Омер - рейтингът тихичко се вдига.

# 294
  • София
За Рибарчето, не съм казала, че ще го глобят, а да го разследват! Относно защо, ами не съм аз човека, който може да отговори. Не го гледам!
Не виждам причина за разследване, особено в последните серии. Лека, романтична, често забавна комедия, на моменти драма. Даже побоищата спряха и виковете. Доста приятен сериал за релакс се заформя.

# 295
Малко се обсъжда тук, но "Сърдечна болка" е моето откритие за този сезон! Много интересен сериал, прекрасна актьорска игра и психологически сюжет. Ролята на Алп направо му заспа. А включването на по-късен етап на Мехмет (Асланту) е само още един плюс за сериала. Такова спокойствие лъха от този човек, че мога да го гледам с часове.

Втори човек ми препоръчва "Малък слънчев лъч" - лятото задължително ще го погледна.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 18:18 от Mary 🎬📚🗺️

# 296
Не се обсъжда задълбочено тук Сърдечна болка ,но има тема за сериала.
Ако желаете може да пишете колкото искате там за сериала. Има активност.

Не го гледам не се съмнявам в таланта на Алпи. Мехмет Акуста е създаден за гаднярски роли.

# 297
Може би става въпрос за Мехмет Асланту , той наистина излъчва спокойствие и благородство и аз също се радвам ,че на него са поверили тази роля.
Всички са си на място в този сериал и ето ви 15 еп. на руски- озвучки , субки, кой каквото предпочита Simple Smile

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-15-seriya-1.html

# 298
  • София
Пепелче, благодаря за озвучката!
Много си права единия Мехмет - гадняра е Мехмет Акуста - бащата катил.

Другия Мехмет е Мехмет Асланту и отново изгражда много положителен образ, но е набеден за убиец на жена си.

Чакам с нетърпение епизода довечера. Това е един от сериалите, които гледам с увлечение и желание, много тъгувам, но не се отказвам.

# 299
Нинче 😍, и аз го гледам упорито, макар ужасно да ме натъжава.

🥰 🥰 🥰

Общи условия

Активация на акаунт