Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 858
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Не се обсъжда задълбочено тук Сърдечна болка ,но има тема за сериала.
Ако желаете може да пишете колкото искате там за сериала. Има активност.

Не го гледам не се съмнявам в таланта на Алпи. Мехмет Акуста е създаден за гаднярски роли.

Знам за темата, благодаря. Просто споменах факта,
че не се пише много за него в тази тема (защото може би не се гледа).
Той не е Мехмет, а Месут.

# 301
Мари🌹, специално за тебе рейтингът от снощи на Сърдечна рана.
Радвам се, че се е покачил и чакам с нетърпение превод.

Аз снощи гледах предишната серия на руски и нямаше минутка, в която да съм изпитала досада.
Но вече ми се иска поне някаква мъничка победа над Йълмаз да видя, измъчиха се тези "деца", а той има неизчерпаем запас от гадости и манипулации. 👿
Но пък поне Къванч добре се подиграва с тандема баща и дъщеря.
Малката Серай е чудесно момиче и се надявам да не се пречупи (т. е. СЦ да не направят това 😊).
А аз издирвам адреса на къщите, че ще имам път натам 😉 😜, но удрям на камък.
Ето и всички рейтинги от снощи- ако ви интересува някой конкретен сериал (а, някой има ли поглед върху Не мога да се впиша в този свят?).
https://www.instagram.com/p/CpzO5GguqQu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 302
  • София
Пепелче, ето тук ще откриеш къщата на Йълмаз. Както виждам е в Европейската зона - старата част , като се премине през "Златния рог". Наблизо е бул. "Пияле паша" /Piyale pasa/ по който вървят доста автобуси.
https://www.google.com/maps/place/%C4%B0stiklal,+Y%C3%BCrek+%C3% … 634931,836m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x14cab75b9d689e75:0xa5d71d8ff3a69402!8m2!3d41.0408089!4d28.9693968!16s%2Fg

# 303
Благодаря, pepel_ot_rozi Flowers Rose

Аз снощи гледах 14 епизод, а видях, че вече са излъчени 15 и 16.
Серай е с най-остър ум от цялото семейство.
Огън момиче е, дано Бирсен започне повече да се вслушва в нея.
Мъдра е за крехката си възраст.
Къванч също ми е сред любимците. Не знам дали психиката на Фериде не е безвъзвратно повредена,
но той с Ейлюл може да сполучи Relaxed

# 304
Мари, 😍 и аз се надявам на връзка между Къванч и Ейлюл. 😂
А Фериде има нужда от психотерапевт, но мисля, че и това няма да помогне.
Жал ми е за нея, защото всъщност е най- пострадалото дете в семейството.

🥰 🥰 🥰

Нинче, 😍 благодаря ти.
Този район го огледах още като започна сериала 😉 😜, но според мене не е там, а някъде в Балат (районът на бг църква) по това, което виждам - шарените къщи, Гръцкото училище също мярнах в един епизод...
Мисля, че  просто е съвпадение между имената на сериала и улицата, че то иначе феновете щяха веднага да налазят Алп на работното му място. 😂 😀 😀
Пак ще разцъкам района, но не е болка за умиране. 😂
Толкова места още имам да видя в Истанбул, че един живот няма да ми стигне. 😂

🥰 🥰 🥰

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 11:33 от pepel_ot_rozi

# 305
  • Sofia
Balat, Usturumca Sk. No:20 е адресът на къщата на бащата насилник (не му знам името).
Улицата в горната й част е преградена и изглежда различно от снимките в гугъл мапс, но мястото е там, както се е досетила Пепел от р. Sunglasses

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 12:45 от Сиена М.

# 306
Ооо, Сиена😍 😍 😍, благодаря!
Е, вече съм готова за път. 😉 😜
Имам общо 3 филмови адреса и стотина други обекти, които трябва да видя за 3 дена. 😂 😀 😀
Ако после мълча гузно, да знаете, че съм се провалила с гръм и трясък. 😟

Допълвам се - на супер лесно място е, само на 5 минутки от култовата напоследък улица Водина е.
Обаче малко са поизлъскали портите като за филма. 😂 😀 😀

🥰 🥰 🥰

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 13:22 от pepel_ot_rozi

# 307
Мале,каква раздумка сте спретнали...😲😂
Ами заповядайте в темата,де...🤗

✨ Мехмет Аслантуг се сбогува с актьорския състав на сериала "СЪРДЕЧНА БОЛКА /  Yürek Çıkmazı". Ролята му в проекта приключи.

И един красавец...

# 308
Мари, 😍 гледам да не се размечтавам много, за да не предизвикам съдбата, че да обърка плановете ми.
Но в някое  ъгълче на мозъка оставям да витае една такава примамлива мисъл как виждам снимачният екип да си събира такъмите. 😂
За повече не смея да мечтая. 😂 😀

🥰 🥰 🥰 🥰

Момичета, извинявайте, но не искам да се разпростирам във всички дизи теми, още повече, че гледам доста сериали  (за някои от тях даже не предполагате 😉 😜).
Избрала съм си две от тях и едната е тази.
Аз веднъж обясних, че следя теми за пътувания (тук и в Магеланци) и през летния сезон още се увеличават. 😂
Затова тук като изохкам за някой сериал знам, че все ще намеря отклик.
Но и да не намеря, не ми пречи. 😂
Пък и нали за това я нарекохме Обща за общи приказки, нека си е такава.
Моля, не ме притискайте! ❤️ 💕 ❤️

Свет, защо ще напуска този хубав човек?
Еее, никак не ми се иска, че един добър няма да остане да подкрепя нашите герои.

Докато напиша поста, виждам, че отговарям на несъществуващи вече публикации. 😂
Хаха, и общи приказки е изчезнало от заглавието (не зная защо се превърна в "мръсна дума") . 😂 😀 😀
Но няма да трия.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 18:38 от pepel_ot_rozi

# 309
"Общите приказки" и на мен ми харесва, прави темата симпатична. Blush Не знам защо го няма вече...

# 310
Редактирах заглавието с общи приказки и забелязах, че после пак изчезна.

Пепелче , как искам да съм в Истанбул в парка с лалетата  Flowers Tulip

Да видиш всичко което си намислила и след това при нас да показваш и разказваш.
Искам Етилер да посетя заради любимия сериал.
Ех каква емоция и спомени. Heart
В някой друг живот ще е.

Мехмет Асланту са го отстранили по политически причини от сериала.  
Светъл образ и да го махнат.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 19:30 от femmi2

# 311
Феми, 😍 може пък изведнъж да ти се отвори възможмост за Етилер, никога не се знае.
Пожелавам ти го от сърце! ❤️

А за заглавието не се чуди, явно за някого е било жизнено важно и лично си е кореспондирал с модератор. 😂😀 😀

Ех, ужасно ме е яд за Мехмет Асланту, но пък ще ми се издигне в очите още повече този актьор, ако е трън в очите на ердоганистите.

# 312
Момичета , здравейте!
Цял ден дъждовно и мрачно!
Подобно на вас си чопля семките тук ,с най-голяма удоволствие за всички сериали, които следя. Нямам намерение да се разпростирам нашироко.Пиша още в Присъда и в Шербета.
Заради такова поведение
Цитат
жизнено важно и лично си е кореспондирал с модератор.

не влизах във форума доста години. Излъчването на Присъда ме свали от балкона
Ще ми липсва Мехмет Асланту.От край време го харесвам като актьор. Май продуцентите са предпочели наведеното положение,когато си връзват обувките.
Да си призная избягвам, доколкото мога , да гледам сериали с участието на много малки деца. Считам, че те трябва да изживяват детството си нормално. От друга страна съзнавам, че в реалния живот има  всичко - млади - стари, жени  - девойки, деца - бебета . Сериалите понякога отразяват живота на 3 поколения и участието на деца е неизбежно. Въпреки това имам резерви.
Пепелче - много положителни емоции ти пожелавам.Сега в Истанбул е сезона на лалелата и е чудно красиво.
Скрит текст:
Преди години с дружките от темата  за "Любов и наказание" точно в тези дни бяхме тук

# 313
Dimeto_M,
Прекрасни изпълнения имат и двете сладуранки в "Лъч-ът..." и Принцеса без корона ",но наистина как им се отразява тази жестокост и липса на морал ,бруталност на хора изгубили всичко човешко ?!?!
Да ,игра е , история е, но....те са ДЕЦА !!!

# 314
  • Кърджали
Аз докато се наканя да загледам Yürek çıkmazı заради Мехмет Асланту и те сглупили да го отстранят.  Здраве да е, дано да е за добро (като например най-накрая да задейства продължението на Sıcak Saatler, което обеща, ама още не се вижда на хоризонта. )
Може набързо да мина неговите сцени, сериала не ме привлече, но Асланту е първата ми и огромна дизи любов... Синът му Джан се е запалил по актьорството, дано да е наследил от таланта и характера на баща си, ще се радвам да го видя някъде...

Общи условия

Активация на акаунт