Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 712
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Еееее, Враца......400км от мен, няма проблеми Grinning
Благодаря за новината! Това е магазинът, от който си пазарувам, и тези дни ще ги посетя. Магазинчето е малко, но собственичката,  която си работи - Милена, е страхотна. 🙂

# 511
  • София
Получих си маслата на Гиза!
Пакета ухае много добре!
Имам и малко подаръче -  Манифест Simple Smile харесва ми, имам го в изпълнение на Roxanne.
Зен блум поръчах насляпо, но ми харесва за сега Simple Smile

Зен блуум става още по хубав след време. Същото важи и за Зен сан, ако някой като мен се е разочаровал. В началото беше само един лимон и нищо друго, зарязах го, но след две седмици пак го пробвах и воала! Всички съставки се бяха прегърнали и сега си го нося с кеф Hug

# 512
Чудя се като масло ли да ги нося, или да разреждам ?!

# 513
Coconut Passion е бодимист, за съжаление напоследък не го намирам никъде. Но на Заг имитацията е супер.
В този ред на мисли бихте ли ми препоръчали кокосов аромат, много ми се носи кокос тези дни? Имам Coconut Passion на Заг и си търся пак нещо кокосово.

# 514
  • Пловдив
Влизам да похваля парфюмите на Дивайн, и по-конкретно Divain 649, който имитира Delina Exclusif PDM и Divain 068, който имитира Womanity Thierry Mugler. И двата са много добра реплика на оригиналите, имам Womanity и в оригинал и ги сравнявам... Също така са и много трайни, особено Делина, усещам 5-6 часа върху кожата си, което за мен е много дълго, при условие, че съм с много суха кожа и парфюми не задържам дълго.
И имам още една новина от достоверен източник...В Giza най-вероятно скоро, може би около началото на месец май отново ще бъде наличен Womanity, аз лично няма да го пропусна!!!

# 515
  • БГ
Здравейте,
лесно ли е връщането на Divain? Не можах да се разбера с 595- Tom Ford Soleil Blanc.

# 516
  • Sofia
Да, пишете на съпорта. Те ще изпратят куриер.

# 517
  • Пловдив
При поръчка от Divain на всички парфюми, които сте поръчали изпращат малки мостри безплатно, може да тествате съответния парфюм и ако не Ви допадне да го върнете. Връщането е за тяхна сметка и много бързо възстановяват сумата по карта или сметка, с която е платена поръчката. Условието е да го върнете неразопакован  в тяхното кашонче, така, както е получен.
Но доставката им е скъпа, ако поръчвате под 40 евро. Над 40 евро поръчката е с безплатна доставка!

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 12:22 от bubanka

# 518
Никъде не правят това, впечатлена съм.
Това е доста добра политика, особено що се отнася до парфюми.
Щом не ти хареса връщаш, че и за тяхна сметка, а и парите ти възстановяват.
Нечувано!

# 519
  • БГ
Испанска им работа Simple Smile Благодаря, ще се свържа със съпорта Simple Smile

# 520
J'Adore in joy Dior има ли имитация?

# 521
Делина или някакъв на Виктория Сикрет (завършва на бомб) прилича на Ейнджъл нова? Пръсках онзи ден и се омотах 🤦♀

# 522
  • София
J'Adore in joy Dior има ли имитация?
Сан Сиро. Номера е К255, но дали го поддържат все още, не знам

# 523
  • Габрово
Кои нови парфюми са излезли на Рефан, последно лятото знаех за Опиум Иликт.

# 524
може ли новите аромати на Зак?

Общи условия

Активация на акаунт