Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 69 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

Сега за DIVAIN-ските приключения. За жалост имам проблем с пратката, която получих днес. Поръчах три парфюма, но, уви, пратили са ми само един в бутилка от 100 мл. Останалите са някъде в небитието и писах на съпорта. Иначе имам тестери и за трите, но две бутилки са излетели някъде. Smiley Усъмних се заради теглото на кутията и взех, че направих видео на отваренято. Както и подозирах, просто липсваха. Ще видя какво ще ми предложат. Надявам се да си ги получа, защото тестерчетата ми харесват. Та, сега малко и за тях.

Дори нямате представа, колко полезен ми беше този пост. Същата история с Дивайн и при мен. Поръчах три парфюма, получих един плюс 3 мостри. Добре че прочетох и направих същото- видео на отварянето. Сега ще пиша и аз на съпорта.Иначе от това, което успях да тествам, съм много доволна. Womanity  е едно към едно, Черешката на Том Форд е чудна, Делина също е много хубава. На първия и третия имам и оригинали и добра база за сравнение. Сега пожелайте успех с получаването на останалите!

Ние успяхме да се разберем доста бързо и без много обяснения. Пратих видеото в чата им, в който се свързах. Пуснаха ми нова поръчка с липсващите парфюми след като потвърдих, че не желая да ми възстановят сумата, тъй като наистина харесах ароматите. Успех желая и вярвам, че нещата ще са във Ваша полза! Simple Smile

# 601
Аз отворих пакета късно и лайв чат вече нямаше, но пратихме там съобщение и мейл. Видеото не съм пращала, но писах, че е направено.  Ако го поискат, ще го пратя. Благодаря!

# 602
Поръчах си доста тестери от Камея и трябва  да кажа,че съм много впечатлена...Нареждам ги веднага след Гиза. Не ми допаднаха само Alchimie Rochas , Ambre Eternal Guerlain и  English pear & freesia Jo Malone- но не ми харесват ароматите,иначе качеството е топ! За мъжа ми взех Chic Shaik Blue No 70 и Voyager Hermes- невероятни просто,особено Hermes. Мн приятно съм изненадана от Fucking fabulous Tom Ford ,друго си представях😁. Също така най добрата имитация на Еуфория е именно на Камея. Взех още Aqua Gold Montale -страхотен,енергизиращ и свеж, засега единственият Montale,който мога да нося. И разбира се, Santal Royal Guerlain,изключително добър,невероятен шлейф и класа. Май даже повече ми допада от този на Гиза-техният е някак по "опушен". Между другото всичките парфюми които взех влачат шлейф... Мн съм доволна и ще си поръчвам пак. Вие техни имате ли и кои😁😁😁

Да допълня само,понеже по нагоре прочетох,че addictedtolove  е харесал много Бляк Фантом на Гиза(имах го и сравнявах паралелно),че парфюма Insomniq на Faviol Seferi  е абсолютно същият😁

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 16:07 от the_demon

# 603
Имам на Камея Eуфорията и Аметиста, впечатляващо качество  са и двата. И аз преди време бях писала тук, че това е най-добрата имитация на Еуфория: влачи километричен шлейф и освен това не е толкова дързък като оригинала.
Аметиста пък е самата нежност, за топлите сезони ще е чуден.
И въпрос към мъжката част: днес в мола се запознах с творението на Мюлер
A Men.  Ами много ми хареса това  кафе, примесено с тютюн и ром и сега издирвам хубава негова имитация.
Моля за помощ момчета ?!

# 604
  • Варна
Поръчах си доста тестери от Камея и трябва  да кажа,че съм много впечатлена...Нареждам ги веднага след Гиза. Не ми допаднаха само Alchimie Rochas , Ambre Eternal Guerlain и  English pear & freesia Jo Malone- но не ми харесват ароматите,иначе качеството е топ! За мъжа ми взех Chic Shaik Blue No 70 и Voyager Hermes- невероятни просто,особено Hermes. Мн приятно съм изненадана от Fucking fabulous Tom Ford ,друго си представях😁. Също така най добрата имитация на Еуфория е именно на Камея. Взех още Aqua Gold Montale -страхотен,енергизиращ и свеж, засега единственият Montale,който мога да нося. И разбира се, Santal Royal Guerlain,изключително добър,невероятен шлейф и класа. Май даже повече ми допада от този на Гиза-техният е някак по "опушен". Между другото всичките парфюми които взех влачат шлейф... Мн съм доволна и ще си поръчвам пак. Вие техни имате ли и кои😁😁😁

Да допълня само,понеже по нагоре прочетох,че addictedtolove  е харесал много Бляк Фантом на Гиза(имах го и сравнявах паралелно),че парфюма Insomniq на Faviol Seferi  е абсолютно същият😁
Камейците ми бяха първи досег до аналоговата парфюмерия и при 8 от 10 ги оценявам като много добри или отлични.
Имам Santal-a, великолепен. Ambre Eternal е уникален, но доста повече е за мъже. Всичките им ТF са адски качествени и трайни. Имам от най-първите им флакони още от 2019г и ароматите сериозно са се насители и узрели.
Разбира се, като всички други, имат и някоя друга греда.
Минуси - отпаднаха им уникалните D&G the One и V&R Spicebomb. И втори минус - едва по 3 мъжки и 3 дамски добавят на година. Много мудно им се развива портфолиото.

Briliant, силно препоръчвам версията на ЗАГ. Имам и Eyfel, и той е доста добър, минимална крачица по-слаб от ЗАГ.
Но като цяло това е стар аромат и вероятно импри Камея, Мартинез, Рефан, Баргело и т.н.  ще е на високо ниво.

# 605
Къде се предлагат Камея?

# 606
  • Варна
Къде се предлагат Камея?
В сайта им има списък на магазините в страната. Не са много, за съжаление.

# 607
  • София

Да допълня само,понеже по нагоре прочетох,че addictedtolove  е харесал много Бляк Фантом на Гиза(имах го и сравнявах паралелно),че парфюма Insomniq на Faviol Seferi  е абсолютно същият😁

Точно тези три пробвах и аз: Alchimie Rochas , Ambre Eternal Guerlain и  English pear & freesia Jo Malone Joy
В последния усещам само една роза. Хубава, но само роза. Очаквах круша и фрезия, все пак. Може да са объркали нещо... При теб как се усеща?

# 608
Камея имат ли он лайн магазин?

# 609
  • София
Аз се учудвам на тези отзиви за Камея. Преди време ( вероятно от тук съм разбрал, то няма откъде другаде ) имаха голяма разпродажба онлайн и купих няколко аромата. Всичките бяха пълна греда - и като аромат, и като трайност .... и като всичко. Шишенцата не бяха капсуловани. Може би и това да има значение - ако са били застояли и поизветрели. Но втори път онлайн без проба не бих купил ако ще и по лев да са. Щото това, което получих, и толкова не струваше.

# 610
Аз благодаря на bubanka, че похвали Черешката на Том Форд в изпълнение на Дивайн. Имам и тази на гиза, също много добра, като че ли по-сочна череша, но на Дивайн е хем много фина, хем много трайна. Оправиха се нещата с поръчката, пуснаха ми останалите два парфюма, а черешката засега пръскам от тестерчето.

# 611
sliver, ние с теб на един акъл сме...,😁 То и затова ги разменяме измежду нас си,😂😂😂. Иначе кво усещам-роза тъмно червена кадифена и някакъв друг треволяк,но не и круши и фрезови😂😂😂🧐 . Не че е лош,но очаквах нещо плодово,ефирно от Jo Malone ,нали и Дженитата имат такива имитации....А той по скоро ми звучи като парфюм на Elie Saab😁🤪

# 612
  • София
sliver, ние с теб на един акъл сме...,😁 То и затова ги разменяме измежду нас си,😂😂😂. Иначе кво усещам-роза тъмно червена кадифена и някакъв друг треволяк,но не и круши и фрезови😂😂😂🧐 . Не че е лош,но очаквах нещо плодово,ефирно от Jo Malone ,нали и Дженитата имат такива имитации....А той по скоро ми звучи като парфюм на Elie Saab😁🤪

Trollface Sweat Smile

# 613
  • There I was on a July morning
Аз се учудвам на тези отзиви за Камея. Преди време ( вероятно от тук съм разбрал, то няма откъде другаде ) имаха голяма разпродажба онлайн и купих няколко аромата. Всичките бяха пълна греда - и като аромат, и като трайност .... и като всичко. Шишенцата не бяха капсуловани. Може би и това да има значение - ако са били застояли и поизветрели. Но втори път онлайн без проба не бих купил ако ще и по лев да са. Щото това, което получих, и толкова не струваше.

Преди 1-2 месеца, тук в темата прочетох хвалебствия за Италика на Гиза, имаше и спорове и дискусии. Поръчах си, ей така, от любопитство малко количество масло за проба. Голяма греда, миришеше на загоряло капучино и почти нищо общо с оригинала. Другият аромат, който взех, пак малко количество за проба - имитация на Love, don't be shine Extreme, на Килиан, и той не беше сполучлив, но и двата парфюма са хвалени тук. Затова се придържам към правилото за покупки само след тестване, особено за оригинални и скъпи парфюми.

# 614
  • Варна
Странно. Поне 20+ мъжки и около 10 дамски са минали през мен, моята дама и роднини. Единствено не съм особено доволен от техният BDC, който и като аромат е поизбягал, и като трайност е около 3-4 часа и след това няма и следа поне при мен.
В края на миналото лято бях в Стара Загора и си напръсках няколко тест лентички. На 6-тия ден стоене на рафта в кухнята, още си ухаеха отчетливо. Само TF Oud Wood беше позаглъхнал, но се разпознаваше от близо. А тестовете бяха на Hermes Voyage, Good Girl.....другите забравих вече.

Общи условия

Активация на акаунт