Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 69 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Казаха ми, че цените на Рефан в техните представителни фирмени магазини ( Витоша, Мол София и т.н. ) били по-високи от други магазинчета, които продават техни продукти, но са с други собственици. Вярно ли е?

# 526
Бях позабравила ,но днес случайно влязох в Лили дрогерия за шампоан ,та чаках на касата и видях Императрицата към 200лв без малко беше . Това е мой любим аромат ,та посегнах да го пробвам ,и затвърдих максимата ,че е 1 към 1 с Рефанската версия (Рефанската версия от преди 10тина години, скоро не съм взимала ) .
Който е фен на парфюма може да опитате

# 527
  • Deutschland
Аз я имах скоро Рефанската версия, но без капки, понеже " Не знам къде са, не ми се рови сега" и трайността беше отчайваща. Иначе парфюмчето е хубаво и много приятно. Сочна диня, за лятото е супер.

# 528
Фрау,преди десетина години ползвах много императрицата на Рефан ,не помня колко капки слагаха ,но бе изключително траен .
Може сега да са го развалили нямам идея .

# 529
Много ми е любим D&G L'imperatrice. Доста е скъп в Лили за 50мл. В Travel free shop на Морска гара Варна, мисля беше 100мл 40€, по летищата също може да се намери на добра цена.

# 530
Идвам с мнения за трите аромата на Заг, които купих.
Angel Nova-когато го помирисах първоначално си казах :"ммм, това е нещо много хубаво".
Роза и малина.
Послe разносих два дни и разбрах бързо, че няма да ми стане любимец.
Дървесната нотка се усеща съвсем леко, точно толкова обаче, колко да ме дразни. А сякаш има хем лека захарност(нищо общо с класическия Ангел, но определено я има), хем пък и някаква киселост.
Ароматът е плодов, тръпчив, леко сладък, звънлив, в основата си малинов.
Розата е много малко, фина е, леко сладникава, леко локумена, но много слабо се усеща.
Като за парфюм на Мюглер(нищо, че е аналогова парфюмерия) всъщност е съвсем банален, нехарактерен с нищо, като много други.
Ароматите на Мюглер са или много мразени или много харесвани, но са характерни и с особен почерк.
Този не е такъв. Няма характер, не се отличава.
Плодово - захарасоана вода.

Lost Cherry -черешов и много пролетен, жизнерадостен, умерено слaдък.
Мирише точно като костилка от череша или домашнo черешово сладко.
Хареса ми, ще го изпръскам, доста е приятен.

Coconut Passion - ей тука случих на голяма любов!
Ще се купува и за в бъдеще.
Много е сладникав, но не натрапчиво сладък, а нежно сладък.
Не знам защо така са го кръстили като ванилията надделява много над кокоса.
Кокосът си присъства и е доста е мек, не е интензивен, уж едва доловим, но си се усеща.
Точно това е което много ми харесва в този аромат.
Уютен, топъл, нежен, сладък, прост аромат (със само две нотки, които аз усещам реално), но в чудно взаимодействие и перфектен баланс.
Направен е много добре.
Носи радост и уют, много е хубав.
Аз очаквах, че ще е нещо плажно-кокосово, нещо по-лятно, но останах изненадана.
Въпреки това мисля, че и през лятото няма да е проблем да се носи.
Интересното е, че кокос и ванилия са две нотки, с които имам принципно голям проблем.
Но тук са в невероятна симбиоза и не ми пречат.
Много се кефя на този аромат.
Разкошен е!

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 19:12 от Caroline_Bingley

# 531
  • София
Императрицата на Камея е доста сполучлива Hands V

# 532
Аз ли съм старомодна (а съм млада:grinning:) ,но напоследък забелязвам, че много млади жени и момичета харесват нишовите аромати. Да скъпарски са , леко унисекс ,но и те трудно се имитират .
Е аз продължавам да харесвам Гучита , всичко на Тери , Долче и Габана ,Версаче и т.н ,но ниша ми е малко странен и трудно го приемам.
Шиванши Верирезистъбъл.....на Рефан е добро попадение и мой най любим , заедно с Уоманити на Тери .
А

# 533
Човек се насища на всичко. Около мен всички под 30 миришат на la vie est belle, donna born in Roma, libre. Вече ми се повръща от масовите дизайнерски само заради това. Еквивалентно масови са ерба пура и тобако ванил, както и бакара- предполагам добри имитации

Да се запиша и аз с покупка на новата имитация на любимия лосион на Виктория сикрет от Заг, страхотен е, взех и за подарък. Много съм доволна Heart Eyes

# 534
Caroline_Bingley, това за Angel Nova все едно аз съм го писала. Абсолютно безличен аромат е за мен.

# 535
Аз пък си взех 15 мл на Заг Coconut passion. Имах простотията да се напръскам -голяма грешка. Толкова силно ме отблъсна този аромат,че го метнах в коша. Даже като ароматизатор за колата не бих го изтърпяла... А е масово харесван тук....

# 536
Аз пък си взех 15 мл на Заг Coconut passion. Имах простотията да се напръскам -голяма грешка. Толкова силно ме отблъсна този аромат,че го метнах в коша. Даже като ароматизатор за колата не бих го изтърпяла... А е масово харесван тук....

Какви аромати харесваш попринцип?
Всички сме различни.

# 537
Оня ден минах през Заг , взех си Гучи Примиер ,уникален за мен ,а приятелка каза ,че въобще не ми прилича и да го засилвам в коша . Така че всеки има различен вкус ,тя харесва нишови с тамян например. Също харесвам с тамян ,но в тези които са по женствени ,а тамянът е само малък акцент.
Междувременно повече ми харесва Гучи Примиер в имитация на Pruove , отколкото на Заг ,.

# 538
Е,аз казах само че не можах да го изтърпя върху мен. На приятелка ми хареса много и отидох и направо взех. Ама..не е за мен. Иначе любимите ми аромати са Elixir des Merveilles, Shiseido Zen Sun,  Trussardi Skin,

# 539
  • Бургас
Около себе си никога не съм засичала Либре на някоя мадама, както и  Мон Герлен.Купих си Либре Ле Парфюм и за мен е много, много различен от ЕДП, който не понасям.Ле парфюм е друга класа, горещ ,страстен и съблазнителен.Засичам ЛВЕБ скоро от едни мацки , които излизаха от мола, голям шлейф, голямо нещо, въпреки масовостта си си остава красив парфюм и бестселър, нищо, че моя отдавна го продадох.Но не ми се и носи, имам толкова нови открития.Много често се разминавам и с мацки напръскани с Елиън, Коко Мадмоазел, Клое/ класическото/, Обувката, Бакара.Никога не съм усещала никого и с Габриел, явно им идва скъп.Имитациите му са ужасни и на нищо не приличат.

Общи условия

Активация на акаунт