ЯНУАРИ идва знам - на рожденния си ден, вкусна торта аз, ще ям!

• 14 007
  • 260
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТА НОВА 2007-ма година Нека да бъдем по-щастливи,  по-усмихнати и доволни през новата година! Аз обещавам да ви ядосвам много по-малко Mr. Green
Честит празник на патерици на всички рожденици и именици, които съм пропуснала, когато ме нямаше! Heart Eyes
Днес се върнахме от Бургас. Беше хубаво с изключение на лошото настроение на Бояна през цялото време и безсънието, нейното и моето, дължащо се на никненето на кътниците, двата долни са вече големи , но горните пробиха преди няколко дни Sad Горкото дете, много малко се усмихва напоследък, от което и моето настроение хич го няма. Тя напредва с ходенето, но имам чувството, че нищо не й се прави като е в такова настроение.

Лика, искрено съжалявам за това, което се е случило на Алекс. Дано вече сте по-добре! Hug Аз не успях да се включа днес за календара, защото се прибрахме късно.

Честит рожден ден на Калоян на Петенцето bdbaloni

# 181
Честит рожден ден на Кристиян и Калоян!
sea woman и мен Александър ми прилича на теб! Определено си мисля, че кожата му е твоята Wink
Лисана радвам се, че сте празнували добре! Няма само ти да си стоиш в къщи с детето ааамааха! Simple Smile А твоята свеки къде живее?
ilindi4ka много сладки зъбчета има Сами Simple Smile А майка му наистина все едно му е сестричка  Flutter Дано бързо се оправяте от кашлицата и цифундите и пак да сте весели и засмени Wink
Клеопатра да бе високичък е да ти кажа Simple Smile Някъде 1,90 и нещо Simple Smile Твоя колко е?  Laughing
Rosita добре сте се завърнали Simple Smile Плашиш ме с тия зъби Sad Ние сме още с 2 и вече се притеснявам, защо не растат и кога ли ще започнат мъките и за мен  ooooh! Боянче бързичко да си възвръща настроението и да се усмихва повече на мама!
При нас, нищо интересно. Спи ми се доста и след като свършиха празниците, а утре е и работен ден, ми е едно кофтарско  Tired Писна ми да съм сама в къщи  Crossing Arms

# 182
Illindi4ka, много сладки снимки Peace
Росита, добре дошла  bouquet Дано скоро се успокои Боянче Praynig
Sea woman според мен в горната част на лицето, очите, много даже прилича на теб Peace
Пеперудка, 1.94 Mr. Green
За датата момичета аз специално гледах рожденните дни на мъниците, тези  които са родени февруари са много малко и няма да идват на партито (мисълта ми е че нали не е хубаво да се празнува предварително). Освен това в крайна сметка сме януарчета, някак си не ми върви да е през февруари newsm78.
А иначе за клуба не знам newsm78 Галита - сигурна ли си , че мога да вляза вътре при децата, защото просто съм сигурна, че Алекс ще ореве квартала ако го оставя и не ме вижда. Видеонаблюдението не решава проблема, защото аз ще го виждам, но той мен не.

# 183
Здравейте милички и за много години. Желая на всички много здраве, късмет, пари и любов, а на малките мушмуроци да растат здрави и детският им смях да озарява винаги нащите сърца.

Днес ходихме да сурвакаме моите родители и баба ми и дядо ми . Те живеят на село и там има всякакви животни и нашта маймунка просто не знаеше къде се намира от радост. То не бяха кучета, то не бяха котки, кокошки.... И от толкова емоции заспа като тръгвахме за автобуса. Когато ми остане време ще кача малко снимков материал.
Иначе си имаме още 3 зъбчета и общата бройка се заформя на 10. Немога да кажа че е била много "крива", но не е минало и без цупене и тръшкане. Малката ми принцеса маи ще става танцьорка на народни танци Joy , само да чуе по телевизията такива песни и започва едно подскачане, едно тропане, поклащане hahaha Joy hahaha. А така се е вманичила по рекламите че просто не е истина. Преди няколко дни беше заспала в 19:30 и се събуди в 22:30 и сме се излегнали във фотьоила двете и като почна рекламата на СОНИ тая с цветовете дето се взривяват и тя като скочи и взе да вика ааа ааа ааа и сочи с двете ръце и аз и баща и така  hahaha hahaha hahaha.
И друго нещо забелязах както стои подпряна някъде и почве от време на време да се пуска, но мисля че все още е несъзнателно. Тайничко се надявам до РД да сме се престрашили вече да се пуснем.

Хайде  Hug че да ходя да събуждам татито за една порция luvbed   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 184
Честит първи рожден ден на Петър! Да е усмихнат и здрав!

# 185

Момичета, я да ви питам, от другия месец пак ли ще си честитим всеки месец Thinking

Надявам се,не  Crazy.Защо,не ти ли харесва Laughing?

Много, ама бих пропускала с удоволствие Laughing

Илиндичка и аз смятам, че са сполучливи Laughing Даже доста като за сефте Joy

ЧРД на Петър  bouquet Много здраве и радост му желая Heart Eyes

Мацки, сега ще ви разкажа нещо, което не знам дали ще ми повярвате Laughing Тази нощ не съм спала и се редих на опашка за ясла. Опашката е започнала в 5.30 следобяд и аз минах уж контролно в 8 и познайте - опашка и се записах под номер 19 и 20. В 7.30 сутринта когато започнаха реално записванията, по списък имаше 150 човека и продължаваха да идват хора Crazy Става дума за 8 ОДЗ в София. Според директорката сме вътре, но знае ли човек до юни месец, когато излизат класиранията какво е стане Crazy

Просто нямам думи ooooh!

Миналата година са се редили от 2 часа през нощта и аз мислех да отида в 11 вечерта, но първо минахме в 3.30 следобяд и нямаше никой, просто минавахме наблизо и решихме да проверим и после като се прибирахме от гости минахме пак контролнов 8 и ето че имаше вече 20 човека опашка #Crazy Добре, че мъжа ми реши да минем оттам да проверим, аз мислех да отида директно в 11 Rolling Eyes

# 186
Мишленце ужас.Аз Диди ще я записвам на 8 ми но ще я пусна другата година.Просто така се стекоха обстоятелствата.Понеже е трудно да влезням ние сме с предимство.А за  опашка като каза ще трябва да чакам за баткото.Става дума за 32 училище newsm78 #Crazy.Гати ако и така е в ЕВРОПА #Crazy Mr. Green Mr. Green #Cussing out #2gunfire
ето и за клуба където моя приятелка е отворила.то е апартамент но може да се сложи като шведска маса всичко да ни е под ръка
http://snimka.bg/album.php?album_id=87572&photo=42
ето така е вътре има и надуваема къша или там това дето се скача  това е само ъгъла

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 10:22 от DIVA_ORHIDEQ

# 187
Честита първа годинка на Калоян и Кристиан! С малко закъснение...
Честити Рожден ден и на Петър! Да са много здрави, щастливи и игриви!!!

За рождения ден и аз да се изкажа – за датата ми е все едно, да кажем 27, за да си бъде в месеца. А за клубовете ако се затвори клуба само за нас за 2-3 или колкото там часа мисля, че няма да е проблем да ни пуснат при децата. Трябва да се пита предварително, но мисля, че ще се съгласят така да е. Аз съм ходила само в един клуб в Лозенец, Патета се казва и той е така с отделна зала за децата и малка заличка като кафе за родителите. Ето:
http://www.pateta-bg.com/events.php

Ilindi4ka – наистина много хубави снимки, нещо не можах да те позная обаче. Като за Новата Година си се барнала дето се казва.
Бързо да оздравява Сами, че знам колко е гадно!

Лисана – ми дано, дано.
Надявам се,не  Crazy.Защо,не ти ли харесва Laughing?
  hahaha  hahaha  hahaha

Росита – и аз като чета за тези вашите зъбки и тръпки ме побиват. И ние сме само с 2 зъба още. Горните прозират вече и я мъчат доста, но още не са пробили.

Хайде  Hug че да ходя да събуждам татито за една порция luvbed   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хи хи само така!  Laughing

Днес ми е много гадно и на мен – на работа след толкова дни. Малчо беше толкова щастлива и доволна от живота, ама тва е положението от малки да свикват, че света не е само розов...

Мишленеце – направо се втрещих, ами знаи ли че ние ще си останем без детска като не сме се редили на опашка. Е ...ти и смотаната работа – не ми се говори.
Аз мислех да я давам от май на ясла, но дали ще я вземат е въпроса...

# 188
Честит Рожден Ден на Калоян! (С малко закъснение)
Честита 1-ва годинка на Петър!Много усмихнато и безгрижно детство им пожелавам!

# 189
Честит рожден ден на Калоян с малко закъснение!!! Да расте весел и здрав и много щастлив!

Честит рожден ден на Петър!!! Пожелавам му много здраве, весели игри и хубав празник!

Ох едно ми е тъпо след празницитееее - пак сме си самички, пак е лошо времето, абе ...  Crossing Arms

За партито - аз също съм на мнение, че трябва да може да стоим при децата.Малки са още да ги оставим сами да играят и т.н. Пък и като се разплаче някое какво - ще го изкарат в "кафето" при майка му ли? newsm78 Иначе за дата - както ви е удобно.

Да ви кажа нещо смешно - моята дъщеря е сомнамбул Joy Съвсем сериозно - както спи и става (спейки), изправя се и почва нещо да бърбори.И ако не я сложа да легне обратно - пада, щото спи!!!  Joy Незнам какво е това чудо.Другия хит е да се хили насън или да бърбори. Вашите малчовци правят ли такива нощтни изпълнения?

Весел ден на всички! Hug

# 190
Привет на всички Wink

Има ли сняг наоколо?При нас още няма,дано да отложи Mr. Green
За общият РД  мисля че логиката за януари е доста сполучлива Peace Това дето Орхидейка предлага много ми харесва.Аз чета февруарките от време на време и има доста хубави отзиви за този клуб на тяхната съфорумка.Но иначе нямам претенции - където там.

Да ви кажа нещо смешно - моята дъщеря е сомнамбул Joy Съвсем сериозно - както спи и става (спейки), изправя се и почва нещо да бърбори.И ако не я сложа да легне обратно - пада, щото спи!!!  Joy Незнам какво е това чудо.Другия хит е да се хили насън или да бърбори. Вашите малчовци правят ли такива нощтни изпълнения?
hahaha Joy Joy Вяра,само бърборка н сън и понякога се усмихва.КАто я кърмя нощем в някой момент се отдръпва и казва нещо,най често "кака" захилва се и отнася.Всичко това със затворени очи Grinning
Сутринта я обличма и и казва "Хайде отиваме долу" и тя: "Голооо" Joy Joy

Жени,и ние сме така с народните танци Mr. Green Пчва да вдига ръцете  да тресе дупето.Хайде ако има и други танцуващи народни танци младежи и девойки януарски,да вземем да основем новият ансамбъл "Росна Януарска Китка" newsm62 newsm62 newsm62 Няма само футболен отбор,трябва да сме активисти в културно масовата дейност smile3521
Хайде  Hug че да ходя да събуждам татито за една порция luvbed   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Е тва си го бива rotfImbo - само така Жени newsm10

Мишленце,това за яслите ми звучи направо ............... и аз незнам как Sick - смехотворно,грозно,гавра с родители и деца...знам ли Thinking Давай ги зетя и сестричката му тука на ясла,ще ги водим с Вяра - места има и в двете детски градини yes

Весел и усмихнат ден на всички  love001

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 13:51 от Дес

# 191
Здравейте европейки къде се губите днес. При нас вали такъв приказен сняг, но уви до няколко дена ще се стопи.

Ето обещаният снимков материал:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90961

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 14:16 от jeni23

# 192
Здравейте европейки къде се губите днес. При нас вали такъв приказен сняг, но уви до няколко дена ще се стопи.

Ето обещаният снимков материал:
http://images12.snimka.bg/001870435-thumb.jpg
Жени,нещо немога да я скивам таз снимка бе Mr. Green Много дребна Grinning newsm78
Дали при мен е грешката Thinking

# 193
Дес оправих го вече Blush

# 194
Мишленце,какви са теэи опашки,какво е това чудо? #CrazyА уж нямало деца!В нашият квартал ставаш спонсор на детската градина тоест даваш 100лв.или продукти эа толкоэ пари и детето ти е вътре беэ да чакаш с месеци.Егати оправията! #2gunfire

Виличка,эаварвала съм Бети в леглото седейки,мисля,че е будна и като и эаговоря тя се стряска,явно спейки си търси бибероната.Случвалосе е около3пъти,но следващите само я сложа да легне и продължава да спи.Иначе често се усмихва на сън.

Эа нас 27 не е приемлива дата,эащото ние на 29 ставаме на годинка,предварително не ми се ще да праэнуваме.

Жени, и вие обичате животните.На ден по десетина пъти гледаме преэ проэореца съседските кучета голям кеф е!Моят мъж се беше эасилилда вэима куче уж эаради баткото-ама куче и бебе на 1 място не става.След страхотен скандал решихме-като порасне Бети.

Общи условия

Активация на акаунт